-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.561
kacırmamıstırsın tatlım yarında olsun ılıskı atlamayın
Kızlar benimde dün çift cizgiydi birşey yapmadik bugün siliklesti kaçırdım mi ben yaaa(( ama iki gün once birşeyler yapmistik
Dun bir yerde okumustum cnm evt o duyguyu tattik elhamdurillah ama inan uzun zaman olmayinca ayni stresi yasiyoruz birde bu 2. Evliligim o yuzden biraz daha korku var bebis yonunden......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benımde ıkı testte sılık cıktı ertesı sabah yaptım negatıf aksamına yaptım negatıf kan tahlılı yaptırdım pozıtıf cıktı bu testlermı bozuk anlamadım kı ya =S
hayırlısı olsun canımm gercekten hersey ama hersey Allahtan bunu biliodum ama artık cok daha ıyı anlıorm Rabbim ol demeden olmuo hiçbişe hakkımzda hayırlısı olsun inşallah hayra çewirip ewlatlarımızı göndersin bize
günaydın kızlar bata bügünle beraber 6 gün kaldı ama benim hiç ümidim yokhamile kalınca hissediyorsun diye arkadaşlar ama ben hiçbişey hissetmiyorum hatta yine olmadığını hissediyorum 12 ay olacak artık iyice kafaya takmaya başlıcam sanırım :'(
Kızlar benimde dün çift cizgiydi birşey yapmadik bugün siliklesti kaçırdım mi ben yaaa(( ama iki gün once birşeyler yapmistik
kacırdık dıye dusunup bıse ypmamazlık yapma sakın calısmalara devam tatlım
dun yaptırdım canım kan testı pozıtıf gozukuyor bakalım =)sen ne zaman kan testı yaptrdın pozitif miçıktı ay kaçırmışım ben onu yaaaa hamilemisin yaniii
hıc bellı olmaz osen kafanı mesgul etmemeye calıs canım rahat olmaya calıs stres herseyın dusmanı unutma
dun yaptırdım canım kan testı pozıtıf gozukuyor bakalım =)
ayy cok sewındım ya hadi inşallah canımm gözün aydınnn
Amin cnm benim aynen oyle rabbim buyuk elbet duyar sesimizi evlatlarimizi bagislar bize...sadece herseyin hayirlisini isteyelim oglumu 2 sene kanserle kaybetme korkusunu yasadim saglikli olsunlar vakti zamani var elbet
oldu mu gerçekten işyerindeki arkadaşlarım moralimi çok bozdu çok düşük dediler ya tuhaf ldum leyla
Tesekkur ederim canimm peki dun yapildi bu refl iki gun varken yani deger normal mi acaba
hıc bellı olmaz osen kafanı mesgul etmemeye calıs canım rahat olmaya calıs stres herseyın dusmanı unutma
Yok yok bırakmam çalışırım da kacirdiysam üzülürüm ya. Anne olmayı çok istiyorum artık.
Maşallah son zamanlarda okuyorum da ne çok arttı hamile kalanların sayısı.. darısı bize olsun insallah ya
sağol canım şu yazdığımı başkası yazınca bende hemen senin gibi diyordum belli olmaz adete kadara yolu var diyordum ama işte kendimde olunca uygulayamıyorum aylardır burda o kadar şey okudum o kadar destek oldumki ama işte gelde bana anlat şimdi :)
Blaaccckk bi de bana el at yaaaa çok huzursuzum
Normal cnm endişelenme. İki güne 50 üzeri olur.
sağol canım şu yazdığımı başkası yazınca bende hemen senin gibi diyordum belli olmaz adete kadara yolu var diyordum ama işte kendimde olunca uygulayamıyorum aylardır burda o kadar şey okudum o kadar destek oldumki ama işte gelde bana anlat şimdi :)
kelın ılacı olsa basına surer durumu canım bu bızlerde boleyız =))
Canim maşallah değerin çok güzel endişe edecek bir durum yok. Geç döllenme olabilir. Yani sen yumurtlamadan ilişki yasamisindir ama içerde iki güne dollenir bu da değerinin geç yükselmesine neden olur. Hic korkma maşallah çok güzel. İki gün sonra ayni saatte tekrarla kuşum inşallah 300 un üstünde olacak bak gör. Kaygilarin yersiz.
kelın ılacı olsa basına surer durumu canım bu bızlerde boleyız =))
aynen canım