Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Gunaydin cnm simdiden bayragi indirme ben oglumda hicbisey hissetmedim bak hazalda ihtimal vermiyordu gelmwmis adetten umit kesme:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah ben hep göğüslerde sızı bekliyorum olmayıncada tutmadı diyorum :) sadece kasık ağrım var ama oda hep oluyor zaten bu arada sen neyaptın yumurta takibi bittimi ?

inşallah ben hep göğüslerde sızı bekliyorum olmayıncada tutmadı diyorum :) sadece kasık ağrım var ama oda hep oluyor zaten bu arada sen neyaptın yumurta takibi bittimi ?

Cnm bak bedenimiz hicte yorumladigimiz gibi degil dun doktira gittim yumurta olusmusmu diye kimseye soylemedim ama kesinlikle yumurtlama belirtisi yoktu gittim 22 mm yumurtam olusmus catlatma ignesibi vurdum bekliyom cumartesi tekrar cagirdi...

maşallah bayağ iyi büyümüş inşallah eşinin vitaminide işe yararda tutar bu ay bi tane bile ulaşsa oraya yetio nasılsa :) ben ovulasyonda çift çizgi gördüğüm gecesi çalışma yaptım ertesi gün yapacaktım uyuz kocam kahveye arkadaşlarının yanına gitti geldiğindede çok geçti zaten ramazan diye hiç halim yok bişey yapamadık ondan dolayı ümidim yok aslında ve içten içe o kadar kızıyorumki ona bide çok istiyor bebiş olsun ama beni bırakıp gidebiliyor

hadı ıns canım hayırlısı ıle tutunacak sana bebısın , teyzemın doguma kadar kanaması oldu ınan cok sukur masallahı var sımdı oglusumuzun ferah tut gonlunu tatlım

canımm benimmm inşallah ya inşallahhhhh

Dun bir yerde okumustum cnm evt o duyguyu tattik elhamdurillah ama inan uzun zaman olmayinca ayni stresi yasiyoruz birde bu 2. Evliligim o yuzden biraz daha korku var bebis yonunden......

Cnm inan olacagi varsa 1 kezde olur bak hazal sadece bir kerede oldu masallah.....

bu ay benımde sılık cıkmıstı ıkı gun sonra yaptım negatif çıkmıştı

canım benımde ıkı testte sılık cıktı ertesı sabah yaptım negatıf aksamına yaptım negatıf kan tahlılı yaptırdım pozıtıf cıktı bu testlermı bozuk anlamadım kı ya =S

oldu mu gerçekten işyerindeki arkadaşlarım moralimi çok bozdu çok düşük dediler ya tuhaf ldum leyla

giciklar... daha 3 gun gecmedimi askim madem dusuk referans araligi niye boyle demekki normal cnm ...hic aklini bulandirma insallah normal seyredecek hersey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…