- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.541
gerçekten iyi mi kuzum ya anlamadım ben
Hergun tekrarlayacakmisin peki?sifaaa olsun.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok üç gün demişlerdi ama ben iki gün yapcam yani bugünde yapcam o kadar inş faydasını görürmm
Gunaydin cnm simdiden bayragi indirme ben oglumda hicbisey hissetmedim bak hazalda ihtimal vermiyordu gelmwmis adetten umit kesme:)
Gunaydin cnm simdiden bayragi indirme ben oglumda hicbisey hissetmedim bak hazalda ihtimal vermiyordu gelmwmis adetten umit kesme:)
insallah cnm buay hissediyorum gelecek bebisin.....
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
canımm benimmm inşallah ya inşallahhhhh
inşallah ben hep göğüslerde sızı bekliyorum olmayıncada tutmadı diyorum :) sadece kasık ağrım var ama oda hep oluyor zaten bu arada sen neyaptın yumurta takibi bittimi ?
ay senın bıde oglun mu war ben ılk sanıodum
Evt cnm 15 yasinda benim durumlar biraz karisik:)
insallah cnm buay hissediyorum gelecek bebisin.....
Cnm bak bedenimiz hicte yorumladigimiz gibi degil dun doktira gittim yumurta olusmusmu diye kimseye soylemedim ama kesinlikle yumurtlama belirtisi yoktu gittim 22 mm yumurtam olusmus catlatma ignesibi vurdum bekliyom cumartesi tekrar cagirdi...
inş. cnm saol dün doktor 22mm dedi kese için p.tesiye kadar bekleyelim gelişme olacak mı diye dedi leke geliyor her an aşırı kan gelecekmiş gibi korkuyorum doktor düşük de çok kan gelmesi gerekiyor vucut onu istemese atar dedi
canımm benimmm inşallah ya inşallahhhhh
maşallah bayağ iyi büyümüş inşallah eşinin vitaminide işe yararda tutar bu ay bi tane bile ulaşsa oraya yetio nasılsa :) ben ovulasyonda çift çizgi gördüğüm gecesi çalışma yaptım ertesi gün yapacaktım uyuz kocam kahveye arkadaşlarının yanına gitti geldiğindede çok geçti zaten ramazan diye hiç halim yok bişey yapamadık ondan dolayı ümidim yok aslında ve içten içe o kadar kızıyorumki ona bide çok istiyor bebiş olsun ama beni bırakıp gidebiliyor
aslında benmde gün aşırı oluyodu tatlım ama bikaç gndr hep aksilik 2 gndr olmuyodu kaçırdım diye üzülmüştüm ama dün akşam çift çizgiyi gördüm akşamda çalıştık kaçırmış olmam dimiiiiiiiiiiii :S
kacırmamıstırsın tatlım yarında olsun ılıskı atlamayın
Allahim guzel yuregine baksin hayirlisiyla seni saglikla bebegine kavustursun ....hersey olacagina varir canini deger icin sıkma varsa nasipi elbet o deger normal olarak katlanacaktir....
amın ıns canım agzından bal damlıyor kız sneın hep :* Rabbım senın guzel haberlerını almayı nasıp etsın heyecanla takıpteyım senı cancagızımmm
bu ay benımde sılık cıkmıstı ıkı gun sonra yaptım negatif çıkmıştı
Cnm inan olacagi varsa 1 kezde olur bak hazal sadece bir kerede oldu masallah.....
oldu mu gerçekten işyerindeki arkadaşlarım moralimi çok bozdu çok düşük dediler ya tuhaf ldum leyla