- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.521
Kan adetin gecince ver o zaman cnm...ama nasil silik cikti hala anlayamadim negatif test bozuk oluyo bazen ama pozitif cok nadir bozuktur....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş bebegın sana tutunur canım cok sukur kı kese saglammıs Rabbımden umıt kesılmez bebegını kucagına almak nasıp olsun ıns
Günaydın kızlaaarrrrrrrrr çok heyecanlıyım yaaaaa
kızlar ya 155,1 referans aralığı 5-50 diyo iyimi anlamadım ben bi salak gibi oldum ya
tşk ederim cnm çok saol p.tesi kanama geldi korktum doktor yat dinlen düşük için aşırı kan gelmesi gerekiyor dedi kalp atışınıda duyamadım daha adetime göre 8 buçuk hafta olacak ama doktor ultrasonda 6-7 haftalık dedi
kızlar ya 155,1 referans aralığı 5-50 diyo iyimi anlamadım ben bi salak gibi oldum ya
benim bu ay ilk denemem 18.günümdeyim ovu.testi yapıyorum ama hala çift çizgi olmamıştı dün akıntım oldu elimde uzayan :) akşam gidince ewe testyaptım çift çizgi herzamnkinden daha koyuydu ilişki oldu inş.tutar bakalım allhın izniyle :) :)
inş tutar canım hayırlısı ıle , benım gun asırı ılıskı olduu 1 gun ara verdık sadece bazı gunler 2 gun , takıp yapmadım ben strese gırerım bıde planlı olmasın okadar akısına bırakalım dıe tabı yumurtlama gununu kacırmamak ıcın gun asırı ılıskı oldu
hazal cnm gozun aydin iyi Masallah dokrora gidecekmisin
amınn ıns canım cok tesekkur ederım sevıncımı paylastıgınız ıcın , dıkat etmeye calısıyorum kendıme de canım yatıp dınlenmek ısterım vallada kım calısacak yerıme :S
Allahim guzel yuregine baksin hayirlisiyla seni saglikla bebegine kavustursun ....hersey olacagina varir canini deger icin sıkma varsa nasipi elbet o deger normal olarak katlanacaktir....
gerçekten iyi mi kuzum ya anlamadım ben
inş tutar canım hayırlısı ıle , benım gun asırı ılıskı olduu 1 gun ara verdık sadece bazı gunler 2 gun , takıp yapmadım ben strese gırerım bıde planlı olmasın okadar akısına bırakalım dıe tabı yumurtlama gununu kacırmamak ıcın gun asırı ılıskı oldu
aslında benmde gün aşırı oluyodu tatlım ama bikaç gndr hep aksilik 2 gndr olmuyodu kaçırdım diye üzülmüştüm ama dün akşam çift çizgiyi gördüm akşamda çalıştık kaçırmış olmam dimiiiiiiiiiiii :S
Canım sen yaptınmı maydonoz süt buharını?
bu ay benımde sılık cıkmıstı ıkı gun sonra yaptım negatif çıkmıştı
Günaydın kızlaaarrrrrrrrr çok heyecanlıyım yaaaaa
Allahim esirgesin korkma sakın şimdi aklından gecenleri tahmin ediyorum degeri tekrarladiginda icin rahatlayacaktir...
canoş dün yaptım maydonoz süt buharını
günaydın kızlar bata bügünle beraber 6 gün kaldı ama benim hiç ümidim yokhamile kalınca hissediyorsun diye arkadaşlar ama ben hiçbişey hissetmiyorum hatta yine olmadığını hissediyorum 12 ay olacak artık iyice kafaya takmaya başlıcam sanırım :'(