- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.501
mrb kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıldır bebeğim olmuyodu.tadavi gördüm vee hamileyimmmmmmmm
Var cnm insallah saglikla alirsin kucagina gozun aydin olsun 2 gun sonra mutlaka tekrarla ........
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
21.2 cikti degerimmmm bu bu nedir heyecanloyimmm eelerim titrio
21.2 cokti sonuc blackkk var dimi ya
Tebrikler.allah tamamına erdirsin
Maşallah cnm hamilesin gizunaydin iki gün sonra tekrarla.
Naaazzzz canimcim nasıl sevindim maşallah hadi kizlarrrr sıra sizdeee
cok tesekkur ederımmm Allah ım herkesın yuzunu guldursun ,n eolur kımse uzulmesın buraya yazıyorum am akorkuyorum uzulen arkadaslarım olacak dıye ne olur uzulmeyın hepınız duamdasınız Rabbım nasıp edecektır elbet herkeseee hepımızeee annelıgı topıkcanlarım :*
canımmmm çok sewindimm allhım hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş .çok çok dikkat et kndine yorma kendini yat dinlen tatlım fasulyemize iyi bak :)
Cnm benim sagol henuz degilim cumle isteyenlere rabbim nasip etsin.........
Maşallah cnm hamilesin gizunaydin iki gün sonra tekrarla.
cok tesekkur ederımmm Allah ım herkesın yuzunu guldursun ,n eolur kımse uzulmesın buraya yazıyorum am akorkuyorum uzulen arkadaslarım olacak dıye ne olur uzulmeyın hepınız duamdasınız Rabbım nasıp edecektır elbet herkeseee hepımızeee annelıgı topıkcanlarım :*
canımmmm çok sewindimm allhım hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş .çok çok dikkat et kndine yorma kendini yat dinlen tatlım fasulyemize iyi bak :)
amınn ıns canım cok tesekkur ederım sevıncımı paylastıgınız ıcın , dıkat etmeye calısıyorum kendıme de canım yatıp dınlenmek ısterım vallada kım calısacak yerıme :S
slm cnm nasılsın doktora gittin mi dün doktora gittim kanamam geldi progestan verdi yine beklecez dedi haftaya kadar hala bebegi göremedim kese saglam diyor bi gelişme olur mu diye bekliyor galiba ultrasona göre 6 -7 haftalık dedi kafam çok karışık hala leke de geliyor
slm cnm nasılsın doktora gittin mi dün doktora gittim kanamam geldi progestan verdi yine beklecez dedi haftaya kadar hala bebegi göremedim kese saglam diyor bi gelişme olur mu diye bekliyor galiba ultrasona göre 6 -7 haftalık dedi kafam çok karışık hala leke de geliyor
amınn ıns canım cok tesekkur ederım sevıncımı paylastıgınız ıcın , dıkat etmeye calısıyorum kendıme de canım yatıp dınlenmek ısterım vallada kım calısacak yerıme :S
olsun tatlımm yinede fazla yormamaya çalış kndini birde yediğine içtiğine dikkt et beslenme çok önemliymiş bebeğin tutunabilmesi için fln ekşi şeyler yeme çok fazla
olsun tatlımm yinede fazla yormamaya çalış kndini birde yediğine içtiğine dikkt et beslenme çok önemliymiş bebeğin tutunabilmesi için fln ekşi şeyler yeme çok fazla
tamam dıkkat edıcem :) tesekkur ederım cokkk , ya benım dunden berı kafam allak bullak yazıları elımden geldıgınce takıp etmeye calıstım ama cokkk unutkanım cokk sen ne durumdasın canım ?
Allah sıkıntılarini gidersin insallah tutunur bebeğin sana. Arkadaşımın da2 ay boyunca lekelenmeleri oldu kendini çok zorlamadigi hafta son buldu. Çokça dinlen fırsat buldukca. Ayetle kursi okumaya çalış çokça. Birde el Mubdi esmasini çok zikretmeye çalış cnm
tamam dıkkat edıcem :) tesekkur ederım cokkk , ya benım dunden berı kafam allak bullak yazıları elımden geldıgınce takıp etmeye calıstım ama cokkk unutkanım cokk sen ne durumdasın canım ?
benim bu ay ilk denemem 18.günümdeyim ovu.testi yapıyorum ama hala çift çizgi olmamıştı dün akıntım oldu elimde uzayan :) akşam gidince ewe testyaptım çift çizgi herzamnkinden daha koyuydu ilişki oldu inş.tutar bakalım allhın izniyle :) :)