Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Var cnm insallah saglikla alirsin kucagina gozun aydin olsun 2 gun sonra mutlaka tekrarla ........

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canimmm Rabbim sesimi duysun ins dilerim Allah tan en en kisa zamanda senden haber alirizzz

kızlar fikri olan varsa lütfen bilgilendirsin beni 4 aydır yumurtlama takibi yapıyoruz usg ile ilk ay 17,gün çatlattık sonra 12, günde klomen kullanmıstım. bu ay ise puregon iğne denedik adetimin 3, günü başladım 8 günü kontrole gittim 2 adet yumurta olusmus 17 mm yarın çatlatıcaz dedi doktorum daha 8, gün adetim bile tam olarak bitmedi bu nasıl oluyor iğne böyle bir etki yapar mı ben bi kaç gün sonra tekrar yumurtlarmıyım ki

Maşallah cnm hamilesin gizunaydin iki gün sonra tekrarla.

Tesekkur ederim canimm peki dun yapildi bu refl iki gun varken yani deger normal mi acaba

Naaazzzz canimcim nasıl sevindim maşallah hadi kizlarrrr sıra sizdeee

Naaazzzz canimcim nasıl sevindim maşallah hadi kizlarrrr sıra sizdeee

cok tesekkur ederımmm Allah ım herkesın yuzunu guldursun ,n eolur kımse uzulmesın buraya yazıyorum am akorkuyorum uzulen arkadaslarım olacak dıye ne olur uzulmeyın hepınız duamdasınız Rabbım nasıp edecektır elbet herkeseee hepımızeee annelıgı topıkcanlarım :*

canım heyecanla senın sonucuda beklıyorum
benım deger bana az gibi geldı bakalım ne oalcak :S

Maşallah cnm hamilesin gizunaydin iki gün sonra tekrarla.

slm cnm nasılsın doktora gittin mi dün doktora gittim kanamam geldi progestan verdi yine beklecez dedi haftaya kadar hala bebegi göremedim kese saglam diyor bi gelişme olur mu diye bekliyor galiba ultrasona göre 6 -7 haftalık dedi kafam çok karışık hala leke de geliyor

inş bebegın sana tutunur canım cok sukur kı kese saglammıs Rabbımden umıt kesılmez bebegını kucagına almak nasıp olsun ıns

Allah sıkıntılarini gidersin insallah tutunur bebeğin sana. Arkadaşımın da2 ay boyunca lekelenmeleri oldu kendini çok zorlamadigi hafta son buldu. Çokça dinlen fırsat buldukca. Ayetle kursi okumaya çalış çokça. Birde el Mubdi esmasini çok zikretmeye çalış cnm

tşk ederim cnm çok saol p.tesi kanama geldi korktum doktor yat dinlen düşük için aşırı kan gelmesi gerekiyor dedi kalp atışınıda duyamadım daha adetime göre 8 buçuk hafta olacak ama doktor ultrasonda 6-7 haftalık dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…