Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hakkında hayırlısı canm adetin inş gelmez ama gelirse 3. gün git kan ver rabbim hayırlısı versin hakkında

Dayanamadim ve kan tahlili yaptirdim bakalim sonic ne cikacak arada kaldim çünkü en azindan dusunmem artik acaba acaba diye iki saat sonra çıkacak sonic netten bakicam.kocama solemedim ins sevindirsem onu keşke uzuldu çünkü cokk(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah hakkında hayırlısı olsun. İnşallah hamilesindir ve güzel haber verirsin eşine tatlım. müjdeli haber ver inşallah...

Black cim avatarlarina bayiliyorum.takipteyim.yenilerini de bekleriz.bu arada gobüşün yakismis

kızlar bugün nöbetçiyim çok yoruldum sol bacağım çok ağrıyo parol her ağrımı geçirir geçirmedi bide sol kasığım batıyo :44:

Ay hadi cnm maşallah çok güzel olmus yumoslar. Bu ay olacak leyla hissediyorum bak. Sen calismaya devam...
Black cim avatarlarina bayiliyorum.takipteyim.yenilerini de bekleriz.bu arada gobüşün yakismis

Hepinizi gob slu görmek nasip olur inşallah tez zamanda cnm.

Sonuç ciktimi tatlimm

sonuca baktinmi .cok merak ettim.

21.2 cikti degerimmmm bu bu nedir heyecanloyimmm eelerim titrio

Yarin batim ne umutlarim vardi sanki hic olmayacakmis gibi hissediyorum ne yapamiyorum neyi eksik yapiyorum bilmiyorum bebegimin kollarima gelmeye daha zamani var herhalde ya hic gelmezse diye korkuyorum bi gelsin isiricam onun her yerini

Cnm ya takmayayim diyom ama dusunmeden edemiyorum birde aklimdan cikarsam belki gelecek bebisim ama heyecandan uyuyamadim bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…