- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.481
Kizlar ben kandan önce bi test daha yapayim desim dort gun once sonuc veren testten yaptim ve silik bile cikmadi kan vermeyede gerek gormedim yok demekki gebelik dunki testlerde yaniltti beni bos yere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hakkında hayırlısı canm adetin inş gelmez ama gelirse 3. gün git kan ver rabbim hayırlısı versin hakkında
Dayanamadim ve kan tahlili yaptirdim bakalim sonic ne cikacak arada kaldim çünkü en azindan dusunmem artik acaba acaba diye iki saat sonra çıkacak sonic netten bakicam.kocama solemedim ins sevindirsem onu keşke uzuldu çünkü cokk(
Ay hadi cnm maşallah çok güzel olmus yumoslar. Bu ay olacak leyla hissediyorum bak. Sen calismaya devam...Ben geldim...kiz hazal catlatacan gercekten hadi hayirli haberlerle gel....benden haberler guzel yumosum 17 ye 22 bugun 4 te catlatma ignemi vurduracagim 3 gun ustuste iliski nolyr bana dua edin ......
Black cim avatarlarina bayiliyorum.takipteyim.yenilerini de bekleriz.bu arada gobüşün yakismis
Dayanamadim ve kan tahlili yaptirdim bakalim sonic ne cikacak arada kaldim çünkü en azindan dusunmem artik acaba acaba diye iki saat sonra çıkacak sonic netten bakicam.kocama solemedim ins sevindirsem onu keşke uzuldu çünkü cokk(
Sonuç ciktimi tatlimm
21.2 cikti degerimmmm bu bu nedir heyecanloyimmm eelerim titrio
mrb kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıldır bebeğim olmuyodu.tadavi gördüm vee hamileyimmmmmmmm
mrb kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıldır bebeğim olmuyodu.tadavi gördüm vee hamileyimmmmmmmm
21.2 cokti sonuc blackkk var dimi ya
Ay hadi cnm maşallah çok güzel olmus yumoslar. Bu ay olacak leyla hissediyorum bak. Sen calismaya devam...
Hepinizi gob slu görmek nasip olur inşallah tez zamanda cnm.
Inşallah canim hayırli aksamlar. Bebisin sana bi adım daha gelsin bugün inşallah hatta koşsun:) hamile degilsen:)
Canım hamilesin işte maşallah hayırlı olsun