- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.461
Askim benim... merak ettik uyuz doktor 17 ye 22 yumurtan var dedi cumartesi tekrar gidecem catlatma ignesini 4 te vuracaktim ama eczane biz vuramayiz dedi benimki gelmek uzere o vuracak artik bole iste cnm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım kuzum yaaaa iyi çalışın heeee
Dogru ya is calismaya kaldi yine:S onu hep yapiyoz ama:) neyse rabbim affetsin isine karismiyoz ama insallah olur
biliomusun walla içimde bi his war olcak bu aysenınde benım de inşallah isteyen herkese werr Rabbim..
Allahim kalbimi biliyo rabbim hepimize hayirlisiyla versin insallah hep dua ediyorum sizler icinde....
hadi bakalım kuzum yaaaa iyi çalışın heeee
cnm sonucu kacta alacaksin bu arada dikkat et kendine agir kaldirma fazla
amiiinnnnn inşallaaahhhhhhhhhh
Slm kızlar epeydir burda yazılanları takip etmeme rağmen yeni uyeyim. Yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim. Kısacık da olsa anneligi hissetmek cook güzelmiş..
Hosgwldin cnm umarim topik hayirli gelir sanada.....
Kizlar ben kandan önce bi test daha yapayim desim dort gun once sonuc veren testten yaptim ve silik bile cikmadi kan vermeyede gerek gormedim yok demekki gebelik dunki testlerde yaniltti beni bos yere
Kan adetin gecince ver o zaman cnm...ama nasil silik cikti hala anlayamadim negatif test bozuk oluyo bazen ama pozitif cok nadir bozuktur....
Bende hic bise anlamadimki kuzum adet bekleicem yapcak bise yok
Hosbulduum inşallah hayırlı gelir hepimize ins. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin
Cnm tam cikisa denk geldin yarin sohbet ederiz insallah....