- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.441
Bende ole dicem kendi isimizi kendimiz yapalim:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay ne güzel. Benim 4.ayim ama hala tık yok. Bir yandan aacaba diyorum bi yandan umudum yok gibi test yaparken bile heyecanlanmiyorum bile sonuç hep negatif olunca hep bole olcakmis gibi geliyor
erken yaptın ama kuzum sen testı azıcık daha sabır azıcık daha bekle ıns vardır
yok canım totodan
yanii :) bu hazal bugun çatlatcak bizi saat 6 olmadan yazsa bari yoksa yarına kadar çatlıcam
Ah bu kadinlar her cile onlarda rabbim fazlasindan korusun.......
Bende catlicamda benim yumurtaligada bu catlama isi vursaya hep beraber catlariz::))
ahahaaaasenın şimdi beklenmeyen bat ne zaman günlerimz yakın sanırım
Canların geldim ama eli boş geldim ,,,, değer falan deyince hemen sonuç vermiyoruz dediler yarın öğlen alıcam inşallah ama kanı verdim bi adım attım en azından :)))) bu arada arkamdan çok konuşmuşsunuz aşkolsun napiim ancak gelebildim işyerindeyim
Canların geldim ama eli boş geldim ,,,, değer falan deyince hemen sonuç vermiyoruz dediler yarın öğlen alıcam inşallah ama kanı verdim bi adım attım en azından :)))) bu arada arkamdan çok konuşmuşsunuz aşkolsun napiim ancak gelebildim işyerindeyim
Cnm 22 23 gibi galiba
22 23 temmuz mu?
normal gebelık testı mı yapıyorlar canım degere bakmak ıcın?
Evt ezelim aynimi senle?
valla canım eğer var ya da yok diye bakılsın istiyorsan yarım saate sonuç çıkar dedi... yine kan alıyorlar ama detaylı bakmıyorlar ben dedim test yaptım hamilelik görünüyo o zamana ayrıntılı bakalım yarın çıkar sonuç dediler bende tamam dedim
valla canım eğer var ya da yok diye bakılsın istiyorsan yarım saate sonuç çıkar dedi... yine kan alıyorlar ama detaylı bakmıyorlar ben dedim test yaptım hamilelik görünüyo o zamana ayrıntılı bakalım yarın çıkar sonuç dediler bende tamam dedim
Pitircigim bende catlatma ignesi vurulacam hazir catlamisken senin yuzunden oda catlasa bari:))))
hımm anladım canım , snde geelık var zaten ayrıntılarıda beklıyoruz yarın =) gonlunce olsun hersey ıns