Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Petegim acemiyim bu konuda bana 4 de eczanede vurdur dedi bugun ve takiben 3 gun iliski dedi:S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iğnenn adı ne canım peki belki farklı oluodr bana sabah 10 da wurdur yarın akşam 10 da ilişki olsun demişti 36 saat sonra çatlıomş çünkü

Zaten bu aralar memleketteyiz canim gecen ay cok aglamistim ama bu ay daha rahatim vardir Rabbimin bi bildigi diyorum hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah
inşallah canım benimm yeni mi hasta oldunn

Evet canim ya bugun geldi kirmizilar onumuzdeki maclara bakicaz artik :)

cnm ben bu doktorlari anlamiyorum ilk hsg sonra tedavi olmasi gerek bence ben cektirdim cnm korkacak bisey yok basit bir islem....

valla bend anlamıyorum o ne dese biz onu yapıyoruz butun yumurtalarım çatlıyor patlıyor yinede bisey yok

valla bend anlamıyorum o ne dese biz onu yapıyoruz butun yumurtalarım çatlıyor patlıyor yinede bisey yok

cnm benim bu hsg yi gecen tup merkezinde bir profdan dinledim kesinlikle ilk etapta hastadan bunu istemeliyiz sonra tedaviye baslamaliyiz diyo ama hsg den sonra bir sıkıntı yoksa hemen gebe kalinabiliyomus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…