- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.401
valla hi ya bi gosterıp bı kayboluyorlar bıde
Yüce ALAH ım kimseye arattırmasın gercekten cok zor bu kadar cok ısteyıp kucagının boş kalması.yolda sokakta bebek gordugum zaman kıskanmıyorum kesnlkle ama cok ımrenıyorum benım ne zaman olucak dıyorum hep gorebılcek mıyım ben de melegımı( off offf. kımseye de bısey anlatılmıyo. tok açın halınden anlamıyo malesef
Allah ım en kısa zamanda nasıp edecektır sanada canım , ne zamandır ıstıyorsun ve dr gıttın mı sende esınde herseye bakıldımı
Petegim acemiyim bu konuda bana 4 de eczanede vurdur dedi bugun ve takiben 3 gun iliski dedi:S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hazali cok merak ettim ya napti benim kinali kuzum:)
uzme kendını canını sıkma , rahat bırak kendını kafanı bosaltmaya bak , bır cok hamıle kafasında bebek dusuncesını attıgında hamıle kaldı bılıyormusun =) olmuyor bılıyorum kelın ılacı olsa basına surer ama gez
toz kafanı dagıt canım
inşallah canım benimm yeni mi hasta oldunn
valla hi ya bi gosterıp bı kayboluyorlar bıde
Yüce ALAH ım kimseye arattırmasın gercekten cok zor bu kadar cok ısteyıp kucagının boş kalması.yolda sokakta bebek gordugum zaman kıskanmıyorum kesnlkle ama cok ımrenıyorum benım ne zaman olucak dıyorum hep gorebılcek mıyım ben de melegımı( off offf. kımseye de bısey anlatılmıyo. tok açın halınden anlamıyo malesef
Canim insallah ya Allah buyuk bakalim sabredicez..bizde memleketteyiz eltimin yeni bebisi oldu onu seviyoruz insan imreniyor gercekten
Suphesiz ki Allah sabredenle beraberdir...
Oyy rabbim bu mubarek gunlerde duamizi kabul etsin sende insallah hayirlisiyla bize mujdele bu aksam insallah:)))
ıns canım ya o test benı umutlandırdı yalan yok ıns hayal kırıklıgı olmaz , hepımızın yuzu gulsun canlarrr
Amın ınsss canım hayırlısı ıle verelım habercıklerı pıtırcıkda gelse degerı soleseee=) aksam olsa bende teste gıtsemmm=)
iğnenn adı ne canım peki belki farklı oluodr bana sabah 10 da wurdur yarın akşam 10 da ilişki olsun demişti 36 saat sonra çatlıomş çünkü
Zaten bu aralar memleketteyiz canim gecen ay cok aglamistim ama bu ay daha rahatim vardir Rabbimin bi bildigi diyorum hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah
Evet canim ya bugun geldi kirmizilar onumuzdeki maclara bakicaz artik :)
Canim insallah ya Allah buyuk bakalim sabredicez..bizde memleketteyiz eltimin yeni bebisi oldu onu seviyoruz insan imreniyor gercekten
yanii canım burdayız bizde bak beraberce beklicez
Kızlar bu ayda catlatma ignesi olacam olmazsa rahim filmi çekilecek bilgisi olan yaptıran varmı
Allah ım en kısa zamanda nasıp edecektır sanada canım , ne zamandır ıstıyorsun ve dr gıttın mı sende esınde herseye bakıldımı
amın kuzum ..gittim canım pcos teshısı kondu. bıde ınsulın dırencım varmıs diaformın verdı 1000lık onu kullanıyorum 4 aydır. adetlerımı duzenledı. gebe kalmamada yardımı olcakms sanırım. hap sayesınde kılo da verdım. gecen hafta cok hafıf pembe akıntyla karısık lekem geldı. umıtlenmstım yerlesme kanamasıdır dıye. adetıme 5 gun kalayanı dun test yaptım negatıftı yınebu ay da tutmadı heralde
Zaten bu aralar memleketteyiz canim gecen ay cok aglamistim ama bu ay daha rahatim vardir Rabbimin bi bildigi diyorum hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah
yanii canım burdayız bizde bak beraberce beklicez
Valla iyiki burasi var ya hamileleri gordukce hem cok seviniyorum hemde diyorumki demekki imkansiz degil birgun bizde burda hamileyim diye haykiricaz insallah
Cnm yaziyi dogrumu okudum bilmiyom ama Qvitrelle yaziyo sanki
evet canım benım de arkadasımın yenı bebısı oldu bız de onu sevıyoruz. eşim ole bakıyo kı bebege ıcım parcalanıyo ınanın cok zor
cnm ben bu doktorlari anlamiyorum ilk hsg sonra tedavi olmasi gerek bence ben cektirdim cnm korkacak bisey yok basit bir islem....
valla bend anlamıyorum o ne dese biz onu yapıyoruz butun yumurtalarım çatlıyor patlıyor yinede bisey yok
8 aydır ıstıyoruz canm bana pcos teshısı konuldu. ınsulın dırencım de varmıs. doktor dıaformın 1000lık verdı 4 aydır onu kullanıyorum. adetlerımı duzenledı kılo da verdırdı. 1 hafta once akıntıyla karısık pembe lekem geldı cok umıtlenmstm. yerlesme kanamasıdr dıye. adetımden 5 gun once yanı dun test yaptım negatıftı. buay da yok heralde
canım walla bana öyle demişti sen bi doktoruna sorsan arayıp riske atma
Tmm cnm yolda ariyom doktoru....