- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.381
Kizlarr ben agustosa transfer yaa off
💑🚼🚼🚼💑
hım benım de 12 temmuz. regl gununu bekle bakalım canım o zaman kesın bellı eder. bu bebişler bızı meraktan oldurcek vaLLa nazlı sıpalar
Kizlarr ben agustosa transfer yaa off
💑🚼🚼🚼💑
mina 87 noldu canım ya nıye astın suratını
yalnız deilsin canım sıkma canını
Yine olmadi ya regl oldum bugun canım
sıkma canını dıyecegım bılıyorum yıne de uzuleceksın. ama ben alıstım artık bılıyo musun. her ay umıt her ay hüsran.benım de 4 gunum var kesın yıcem ben de kırmızı kartı. off ya ne zormus hamıle kalmak.ılk denemede hamıle kalanlara ımrenır oldum ya
Ben geldim...kiz hazal catlatacan gercekten hadi hayirli haberlerle gel....benden haberler guzel yumosum 17 ye 22 bugun 4 te catlatma ignemi vurduracagim 3 gun ustuste iliski nolyr bana dua edin ......
ohhh buyumus yumoşşş =) Hayırlısı ıle canım Rabbm hayırlısı ıle bebegını nasıp etsın sana ve bu haber ılede bızlerıde sevındırsın mujdeleyecegın gunler gelsın sekerım "Salat-ı tefrıcıye " okumanı tavsıye ederım,Ben her gece yatmadan ve sabah kalktıgımda okurum ferahalatır ıcımı..
Sabredicez canim ya napalim Rabbim nadip eder inşallah tez zamanda
💑🚼🚼🚼💑
Yine olmadi ya regl oldum bugun canim
💑🚼🚼🚼💑
valla hi ya bi gosterıp bı kayboluyorlar bıde
Yüce ALAH ım kimseye arattırmasın gercekten cok zor bu kadar cok ısteyıp kucagının boş kalması.yolda sokakta bebek gordugum zaman kıskanmıyorum kesnlkle ama cok ımrenıyorum benım ne zaman olucak dıyorum hep gorebılcek mıyım ben de melegımı( off offf. kımseye de bısey anlatılmıyo. tok açın halınden anlamıyo malesef
Kizlar bu aradabu yumos gunlerinde ben yanildigimi anladim doktora korka korka gittim yumurta olusmamistir diye normalde sadece bugun akinti oldu ne gogus ne kasik hic yoktu belirti bilginize......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geldim...kiz hazal catlatacan gercekten hadi hayirli haberlerle gel....benden haberler guzel yumosum 17 ye 22 bugun 4 te catlatma ignemi vurduracagim 3 gun ustuste iliski nolyr bana dua edin ......
acaba her ay bu belırtıler degısıyor mu ?
acaba her ay bu belırtıler degısıyor mu ?
iyi iyi hadii inşallah olcak bu ay leyloşşş iğnenin saati önemli ama 36 saat sonra nasıl olcak canım ilişki 4 te wurulursan?
benım her ay yyumurta olusuodu bende de hıc belırtı olmuodu çatladıgı zaman agrı oluo sadece
Valla sok oldum inan beklemiyodum ne gogus agrisi ne sismesi ne kasik batmasi hicbirini yasamadim tatlim ...duan icin Allah razi olsun cnm benim hep beraber verecez mujdeyi insallah....
Amın ınsss canım hayırlısı ıle verelım habercıklerı pıtırcıkda gelse degerı soleseee=) aksam olsa bende teste gıtsemmm=)