Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlarr ben agustosa transfer yaa off

💑🚼🚼🚼💑

uzme kendını canını sıkma , rahat bırak kendını kafanı bosaltmaya bak , bır cok hamıle kafasında bebek dusuncesını attıgında hamıle kaldı bılıyormusun =) olmuyor bılıyorum kelın ılacı olsa basına surer ama gez toz kafanı dagıt canım

Ben geldim...kiz hazal catlatacan gercekten hadi hayirli haberlerle gel....benden haberler guzel yumosum 17 ye 22 bugun 4 te catlatma ignemi vurduracagim 3 gun ustuste iliski nolyr bana dua edin ......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bu aradabu yumos gunlerinde ben yanildigimi anladim doktora korka korka gittim yumurta olusmamistir diye normalde sadece bugun akinti oldu ne gogus ne kasik hic yoktu belirti bilginize......

Yine olmadi ya regl oldum bugun canim

💑🚼🚼🚼💑

acaba her ay bu belırtıler degısıyor mu ?

iyi iyi hadii inşallah olcak bu ay leyloşşş iğnenin saati önemli ama 36 saat sonra nasıl olcak canım ilişki 4 te wurulursan?

acaba her ay bu belırtıler degısıyor mu ?

Valla sok oldum inan beklemiyodum ne gogus agrisi ne sismesi ne kasik batmasi hicbirini yasamadim tatlim ...duan icin Allah razi olsun cnm benim hep beraber verecez mujdeyi insallah....

iyi iyi hadii inşallah olcak bu ay leyloşşş iğnenin saati önemli ama 36 saat sonra nasıl olcak canım ilişki 4 te wurulursan?

Petegim acemiyim bu konuda bana 4 de eczanede vurdur dedi bugun ve takiben 3 gun iliski dedi:S

Amın ınsss canım hayırlısı ıle verelım habercıklerı pıtırcıkda gelse degerı soleseee=) aksam olsa bende teste gıtsemmm=)

Amın ınsss canım hayırlısı ıle verelım habercıklerı pıtırcıkda gelse degerı soleseee=) aksam olsa bende teste gıtsemmm=)

Oyy rabbim bu mubarek gunlerde duamizi kabul etsin sende insallah hayirlisiyla bize mujdele bu aksam insallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…