- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.361
ben geldim ama şimdi yaptıramıyorum artık akşam iş çıkışına kaldı kızlar benim test.... işyerinde hamilelik testi yapmıyorlarmış artık bende Leylayı bekliyorum sabırla
ya iki gündür hep aksilik bi çalışma olmadı bu akşam olur inş ta geç kalırmıyım diye endişelendim inş geç kalmış olmam
bende bı yerı aradım 2 saate cıkıyormus sonuc oyle dedıler bende aksam kan verıcem bakalım var mı bıse yokmu..
inşallah güzel haberler veririz canım ya
Kizlar yaa iki gunde bir hatta uc gunde bir iliski bizim icin hayal yaa( o yuzden ovu testine gore oluyo iliski .ama ovu testlerine ne kadar guvenebiliriz. Ben cok guveniyodum cift cizgimde her ay degisik zamanlarda olsada cikiyo ama cikiyo yinedee ama tik yok iste ( bu ay hic birsey yapasim yok .
kızlaaar kan vermeye gidiyorum dua edin noluuurrr
kızlar belirtileriniz var mı?
kızlar belirtileriniz var mı?
Kasıklarda agrı bel agrısı dun ve bugun daha fazla,gogus uclarında renk koyulasması ve dolgunlasma ,dun 2 tane test yaptım sılık cızgıyı gordum ama bu sabah yaptım negatiff.. kasık agrım ve bel agrım kumdanda olabılır kum var bend ecunku
kızlaaar kan vermeye gidiyorum dua edin noluuurrr
ay hadı hadııı beklıoruzz
ayyy silik cızgıyı gordun demek ben daha onu bıle goremedım ya( bugunku yaptıgın test bozuktur belkı. dun 2 tanesı de sılık cıktıysa kesın hamılesındır canım sen hadı ınsallahh :))
ıns cnaım ya Rabbım hepımıze nasıp etsın , ne bılım tatlım yaptıgım testler aynı markaydı hepsıde bu sabah ılk ıdrarla yaptım bıde oyle cıkınca sevınemedım acıkcası[/QUOT
amın canım benım ya ınsallah.pekı regl tarıhın kac gun gectı canım
ıns cnaım ya Rabbım hepımıze nasıp etsın , ne bılım tatlım yaptıgım testler aynı markaydı hepsıde bu sabah ılk ıdrarla yaptım bıde oyle cıkınca sevınemedım acıkcası[/QUOT
amın canım benım ya ınsallah.pekı regl tarıhın kac gun gectı canım
reglım gecmedı canım daha 10 temmuz regl gunum