Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben geldim ama şimdi yaptıramıyorum artık akşam iş çıkışına kaldı kızlar benim test.... işyerinde hamilelik testi yapmıyorlarmış artık bende Leylayı bekliyorum sabırla

bende bı yerı aradım 2 saate cıkıyormus sonuc oyle dedıler bende aksam kan verıcem bakalım var mı bıse yokmu..

Kizlar yaa iki gunde bir hatta uc gunde bir iliski bizim icin hayal yaa( o yuzden ovu testine gore oluyo iliski .ama ovu testlerine ne kadar guvenebiliriz. Ben cok guveniyodum cift cizgimde her ay degisik zamanlarda olsada cikiyo ama cikiyo yinedee ama tik yok iste( bu ay hic birsey yapasim yok .

uzakmısınız canım neden zor yada calısma saatlerınız fln mıuymuyor =( yumurtlama enterasan bıse bence ve hesaplarla tutturmak zor gıbı gelıyor bana

kızlar belirtileriniz var mı?

Kasıklarda agrı bel agrısı dun ve bugun daha fazla,gogus uclarında renk koyulasması ve dolgunlasma ,dun 2 tane test yaptım sılık cızgıyı gordum ama bu sabah yaptım negatiff.. kasık agrım ve bel agrım kumdanda olabılır kum var bend ecunku

ayyy silik cızgıyı gordun demek ben daha onu bıle goremedım ya ( bugunku yaptıgın test bozuktur belkı. dun 2 tanesı de sılık cıktıysa kesın hamılesındır canım sen hadı ınsallahh :))

ayyy silik cızgıyı gordun demek ben daha onu bıle goremedım ya ( bugunku yaptıgın test bozuktur belkı. dun 2 tanesı de sılık cıktıysa kesın hamılesındır canım sen hadı ınsallahh :))

ıns cnaım ya Rabbım hepımıze nasıp etsın , ne bılım tatlım yaptıgım testler aynı markaydı hepsıde bu sabah ılk ıdrarla yaptım bıde oyle cıkınca sevınemedım acıkcası

hım benım de 12 temmuz. regl gununu bekle bakalım canım o zaman kesın bellı eder. bu bebişler bızı meraktan oldurcek vaLLa nazlı sıpalar

Kizlarr ben agustosa transfer yaa off

💑🚼🚼🚼💑

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…