- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.321
Duymustum cnm bole bisey antibiyotikten sonra gaeanti bencede....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Devlette kolaylik var galiba dogum izni falan......yinede tam bilmiyorum ama ozelse kaninin son damlasina kadar emiyorlar nefret etmistim artik sukur kurtuldum....darisi kurtulamayana....
o zaman sen nıe taktik istion bacım senin mekan sıkıntılıama bu kahwe işini çöz spermleri hareketlendiriomş
Kiz anla iste taktiklerin:)))))))
gecen gun etli yemek yapmistim tabagindaki etleri benim tabaga koydu yuzume bakti kotu oldum......et yasak esime arastirmis ogrenmis ben biliyodum ama onunda buna dikkat etmesi icimi acitti....insallah olurda hayirlisi o da bu zor durumdan kurtulur.....
ücretsiz izin alırsan süper ama şu devirde kim o lükse sahip ki isterim ki ben büyüteyim ama imkansız 6. aylıkken veriyoruz babanneye o bakıyo
canım taktiğin sessiz olanı makbul zatenben zaman acısından dedım saat 7 de başlayacan
Meyra sen bilirsin sanki sen çok kan tahlili yaptırdın diye hatırlıyorum benim regl gecikmesinin bugün 3. günü değerim kaç çıkar ya da çıkması lazım ki ?
nie içini acıttıkı aksine mutlu olmalısın bak oda çabalıo onn dikkat etmesine fırsat werme sen dikkat et yediklerine onun
Haaaaaaaaaa simdi anladim anam evi eylule ancak tasiyacam gerek kalmaz insallah ama gerek kalirsada eylulden sonra 7 /24 kim tutar beni:))))))
Dogru soze ne denir......bu arada sutlu maydonozlu buhar ne zaman yapiliyomus cnm?
canim bu kisiden kisiye degisir.ama soyle ornek vereyim benim 1 gun gectginde 290.
3 gun gectiginde 785
5 gun gectigindd ise 2020 idi.bugun geceli 8 inci gunum tahmini 5000 lerde olmasi lazim aksam 5 te randevum var ilk gidicem doktoruma.dua edin bana
gecen gun etli yemek yapmistim tabagindaki etleri benim tabaga koydu yuzume bakti kotu oldum......et yasak esime arastirmis ogrenmis ben biliyodum ama onunda buna dikkat etmesi icimi acitti....insallah olurda hayirlisi o da bu zor durumdan kurtulur.....
adet bıtınce hemen başlayacağım ben öyle dediler canım 3 gün yapcam 4. gün bebiş
OOYYY hadi bakalım kuzum güzel haberlerle gel...demek ki ben bugün yaptırsam aşağı yukarı 700-800 civarında çıkacak
5 ay once sadece maydanoz buhari yapmistim akinti cok oldu sonraki gunlerde ama sonrasinda tamamen akinti kesildi 5 aydir kupkuruyum tabi oncesinde sogan suyu 2 ay yapmistim faydasini gorursun eminim.....
cok ince bi esin var oncelikle cok sanslisin.sukret.esinin spermiyogram testinds skinti var anladgim kadariyla.sakin umitsizlige kapilma.benimesimdddd varikolesl vardi ve speem sayilarinda sorun yoktu ama hareket sifirdi.keci boynuzu pekmezi kullandi.asitli icecsklerden uzak durdu.asiri yagli tuzlu ve sekerli gidalardan uzak durdu.tam bir ay sonra ben hamileydim. hemde ucuz .am rabbim kismet etmedi.iyibki o doktora uyupta ameliyat masasina yatmadik varikosel icin.simdi ise gene hsmileyim
ya o soğan suyunuda ben yapamadım içemiyorumm
aynen oyle bebegim.git ysptir hadi merak ettim
Cnm cok faydasini gordum genzimi kapatip yada burnumu kapatip iciyordum inan coook faydali.....