Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah evlilik yıldönümü hediyeniz olur

Selam kızlar. ..
Bat 3 Haziran. ..
Bugun göğüs uclarimda hafif bi acı hissediyorum dokununca ve ara ara karnima ağrı giriyor.
Bakalım hamile miyim ? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnmde aynı kıs bıde belım agrıo arada
ama adet agrsı gbı azcık benzıo
bnmde 26 mays bat ıns olmmm ya

kızlar aranıza bende katılmak isterim merhaba öncelikle başdaki uzun açıklama için çok ama çok reşekkür ederim acayip faydalı oldu
bizde 6 aydır korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz Rabbim inşallah fazla aratmadan nasip eder... Benim yumurta çatlama sorunum var adetlerim 34 günde bir oluyor bu yüzen geççatlıyor Nisan 13 de hastalandım şuan da hastalanmayı bekliyorum henüz gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum adetim geldikden sonra soğan kürü ve incir kürü yapayım diyorum nedersiniz?

inşallah. kıslar sizde benim gibi takip etmek isterseniz testin adını nerden aldığımı yazabilirim. normalde fiyatı 300 tl yi buluyormuş doktorumun tavsiyesi üzerine 36 tl ye aldım.
Elimde cok fazla test var ama yinede mrk ettim nedir seninki.

Insallah bebistir canim hic belli olmaz.
Senin cocugun varmiydi tatlim.
Bat 5 haziran, akintim olazdi benim bugün oldu biraz bi de. Erken mi olacak nedir cmtbgittim Dr a 3 Güde hamile. Kalip belirti olmaz sonuçta. Bakalim
Ya benimde bir arkadasim 5. Gunde hizsetti hamileligini icimde biseyler oluyor diyordu. Allahtan umit kezme tatlim insaallah vardir.

bugun doktora gıttım yumurtalıklarım ıstedıgı sevıyedeymıs gun verdı o gunlere dıkkat edıcem hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

banada oyle soyledı hatta banada gosterdı ultrason kagıdınıda verdı okadar ımrendımkı sankı bebıs varmısda o kagıttanmıs gıbı hıssettım

ahh canııımmm kıyamam saaa benim adet pazar günü bitti. banada ekrandan gösterdi. bugün için fazla büyük baksana şuna dedi
ovulasyon kitinede başladık:44:

ahh canııımmm kıyamam saaa benim adet pazar günü bitti. banada ekrandan gösterdi. bugün için fazla büyük baksana şuna dedi
ovulasyon kitinede başladık:44:

ınsallah hakkımızda hayırlı ay bu ay olur canım bız ve bızım gıbı bekleyen herkese ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…