- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.561
Kızlar doktordan geliyorum, umudum bir sonraki aya kaldı yani Temmuz'a..
Bir ay ara ver normal adet gör ondan sonra devam edin dedi. Vücudun dinlenmesi gerekiyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benım genelde solum sızlıyo. ben kendımı dınlemıyorum Allahtan stres yapmıyorum. ama bu guruldamayı adetten bılıyorum.sende bılırsın ıcın sokuluyomus gıbı oluyo. benım bu ay cok erken basladı bu guruldama.karnımda da sıslık var gazım war yanı. ben parlodel kullandıgım ıcın heweslenemıyorum fazla.
gecen ay 28 gun surmustu.bu ay da muhtemelen oyle olur..keske bı mucıze olsa da hamıle kalmam ıcın hayırlı zaman bu ay olsa.cunkı 27 mayıs ewlılık yıl donumum.
selam kızlar. ..
Bat 3 haziran. ..
Bugun göğüs uclarimda hafif bi acı hissediyorum dokununca ve ara ara karnima ağrı giriyor.
Bakalım hamile miyim ? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bnmde aynı kıs bıde belım agrıo arada
ama adet agrsı gbı azcık benzıo
bnmde 26 mays bat ıns olmmm ya
Evet cnm soğan kürü adet oluncada doktora gidecem bide o tedavi edecekmis
Inşallah evlilik yıldönümü hediyeniz olur
Elimde cok fazla test var ama yinede mrk ettim nedir seninki.inşallah. kıslar sizde benim gibi takip etmek isterseniz testin adını nerden aldığımı yazabilirim. normalde fiyatı 300 tl yi buluyormuş doktorumun tavsiyesi üzerine 36 tl ye aldım.
Insallah bebistir canim hic belli olmaz.kızlar benım adetıme 5 gun kaldı. aksam 6dan sonra ben gun bıtmıs sayıyorum we 4 gun kaldı dıyorum :) kasıklarım hala adet olcakmısım gıbı kaynıyo sankıbu ay erken basladı bu agrı. agrı gıbı de degıl ıcım kaynıyo gurulduyo bı de tekırdagda usuttum wc ye gıdıyorum sureklı ppuuufffff
su karnımın guruldaması sol kasıgımdakı sızlama belırtı olabılır mı yaaa gercı belırtı ıcın daha erken bılıyorum ama ne bılım yazmak ıstedım
Senin cocugun varmiydi tatlim.ya fazla umutlandırmak istemem ama ben ilk hamileliğimi çok erken anlamıştım. hatta annem kızmıştı okadar çok dinlemişsinki kendini daha adet gecikmeden anlamışsın demişti. aynı belirtiler vardı. hatta ayıptır söylemesi ishal olmuştum. bu sitede aramıştım ishal gebelik belirtisi olurmu diye. oluyomuş ama nadirmiş... yalnız benim sağ kasığım sızlıyodu daha çok....
Ya benimde bir arkadasim 5. Gunde hizsetti hamileligini icimde biseyler oluyor diyordu. Allahtan umit kezme tatlim insaallah vardir.Bat 5 haziran, akintim olazdi benim bugün oldu biraz bi de. Erken mi olacak nedir cmtbgittim Dr a 3 Güde hamile. Kalip belirti olmaz sonuçta. Bakalim
bnmde aynı kıs bıde belım agrıo arada
ama adet agrsı gbı azcık benzıo
bnmde 26 mays bat ıns olmmm ya
aynen aynen
canım sende gıdecektım doktora sana ne dedı doktor hayır olsun ınsallah:)
Elimde cok fazla test var ama yinede mrk ettim nedir seninki.
benimki 1 taneymiş oda fazla büyükmüş
benimki 1 taneymiş oda fazla büyükmüş
banada oyle soyledı hatta banada gosterdı ultrason kagıdınıda verdı okadar ımrendımkı sankı bebıs varmısda o kagıttanmıs gıbı hıssettım
catlatma ıgnesıde verdımı canım bana verdı
ahh canııımmm kıyamam saaabenim adet pazar günü bitti. banada ekrandan gösterdi. bugün için fazla büyük baksana şuna dedi
ovulasyon kitinede başladık:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?