- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.601
Ben yumurtlama zamanı hergun ilişki yaptım valla sperde sorun yoksa sıkıntı değil pekmezi bol ver adama bir de incir ceviz badem fındık işlenmemiş ver yersin dursun. asıl onlara ihtiyacımız var biz bazen kendimize çok bakıyoruz adamları unutuyoruz. Bazen endilerini makine gibi hissediyorlar şimdi hayır yarın yapıcaz bugün olmaz felan. Çok hissettirmemek lazım aslında onlar strese girerse sperm hızları düşüyormuş kızlar. onlara ses etmeden siz sokuluverin de adamlar stres olmasın bea :)
Eki Görüntüle 1131161
diğeri de bu cnm içinde 25 adet var biomic netten de araştır bak ben olumlu şeyler okudum ve 9.90 kargo dahil yani çok iyi geldi fiyatta.
kız 9 yaşındaki çocuğu nereye koyacam hahahahahaha güzel söylüyosun da
ben regl günüm geçmeyince test yapmayı falan düşünmüyorum şimdiye kadar da hiç yapmadım gelmez olasıca tam gününde geliyo çünkü
Ya kızlar bende laboquick ultra erken gebelik testi aldim nasildir acaba
Daha elime gecmedi gecse hemen birini deniycem yani :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah iyiliğini vermesin kahkahayı koparttım bizim 2 yaşındaki bıcırık bile adam azcık yanıma yanaşsın bakıyo hemen napıyolar diye
kız 9 yaşındaki çocuğu nereye koyacam hahahahahaha güzel söylüyosun da
ama öyle değil mi sbl cim... sen 2yaşındaki çocuğa diyosun benimki artık herşeyden biraz anlıyo
dün yazmıştım ankarada olanlar varmı diye hiç cevap gelmemişti tatlımm
Sende o gelmeden dus al seksi bisiler giy o yemek yemeden yatağa girmek ister cnm ben her gece seksi şeyler giyer yatarim esim arkasini bile donemez bana:))
Canım ben uyuyunca hallediyorum valla..En kötü şort felan giyiyorum yada bi elbise o bile yetiyo bazen :)kız 9 yaşındaki çocuğu nereye koyacam hahahahahaha güzel söylüyosun da
Bizde dün keçi boynuzu aldık yemeyi çok seviyor zaten stres olmasın diye kür mür demedim. Kemirsin dursun koca akşam kıt kıt yedi üçüz beşiz gelirse olacağına bakay çok fenayız ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
18mayısta adet olmam gerekiodu hala olmadım hiç umudum yok hiçte test yapasım yok ya nasıl bir durumdayım ya kızlar inş. hamile kalırsınız
Tamam cnm sorun değil hemen incir tatlısı yapıyorsun incir ve cevizle ama pekmez ve şekerle tatlandır. Akşam yesin 5-10 tane de bakalım uyuyor mu hemen kikikii... sende azcık mekan hazırlarsan sorun olmaz..
süpersiniz kızlar bunu hemen deniyorum
allah iyiliğini vermesin kahkahayı koparttım bizim 2 yaşındaki bıcırık bile adam azcık yanıma yanaşsın bakıyo hemen napıyolar diye
Ben de de quick var da erken merken demiyo. Yapsam cikar mi acep
Canım sen bugün ilişki yap ama pozisyona ve ayaklara dikkat et olur mu?
bazı kişilerde erken yumurtlama oluyormuş seninde belki öledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?