- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.581
benim adetten sanırım bugün 5.günüm ama acayip ağrım var senin yumurtlama zamanım mı canım
Eki Görüntüle 1131016
Kızlar bu testten aldım yarın elime ulaşacak. sizce ne zaman yapayım bu testi? içinde 6 tane var daha önce bundan kullanan oldu mu?
Ekledim canım uğur getirsin inşallah.
Oy maşallah canım bebeğinin habercisi olsun inşallah.
Ya bende kasık ağrıları geçti bel ağrısı hafif var. Sanırım bu ayda tutmadı benim hislerimde hiç yanılmadım şimdiye kadar. bu ay da olmadı ve tahmin ettiğim gibi tüplerim tıkalı sanırım. Çok arkadaşımda sezeryan sonucu tüp kapanması oldu sanırım bende öyleyim yaa. aman takılmıyorum artık burda güzel insanlardan hamiş haberi almak çok güzel.
Merhaba canım ekledim listemize hamilesin ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim listemize uğur getir inşallah. Belirtilerin nelerdi canım nasıl öğrendiğin hamile olduğunu bizimle tecrübelerini paylaşırmısın?
Maşallah canım mutluluklar size ve inşallah bebeğin de gelir bat yazar mısın canım yani beklenen adet tarihini :)
Ekledim canım inşallah bu ay göbiş dolsun bebiş :)
O zaman çalışmalara full time devam vee AYAKLAR FORAAAA...
Allah allah canım ya neden byle oldu anlamadım ben seninkini ben kupkuru oldum valla ne akıntı ne ağrı ağrılarım da bitti arada oluyo saçma sapan.
Geç yumurtluyo olabilir msiin acaba?
Merhaba canım bat yazar mısın uğurlu listeye ekliyim
Hemen ekledim bitanem uğur getirsin bu ay göbişdolsun bebiş :)
Megacım ben bu ay senden çok ümitliyim bilesin valla güzel haber vereceksin bize inşallahhh. Sıcak koy ayaklarına tatlım.
Kimyasal sonucu hamile kalan çok arkadaş var canım olabilir de belli olmaz. Bebek düşünce bir ayağı içerde kalırmış demişti hatta bir arkadaş da.
Yumurta akıysa yumurtluyorsun cnm 3-4 günü iyi değerlendirin. bol çalışma ayaklar fora..
Canım ya eşin üstte olacak yada kol üstüne dolalma pozisyonu ile ama her pozisyonda da 1 saat ayaklar foraaa
Evet canım beklenen adet tarihi ve listeye ekledim uğur getirsin bu ay göbiş dolsun bebiş :)
Canım hakkında hayırlısı bu ay güzel haberler verirsin inşallah. Bu ay kür filan denemek ister misin? Bu arada yeni bat alabilir myim güncelleyim.
Canım hemen kötü düşünme ama koku var mı akıntıda, sarı mı?
Oy kıyamam canım ya bak sana bir çare hemen ben işte çok ağrı çekerdim bi de ters ya rahmim acayip ağrırdı. Şu dr eldivenleri varya, onlara sıcak su koyardım ve belime kasıklarıma koyardım ohh çok iyi gelirdi. Geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine.
Ay inşaallah. Daha 9 günnüm var ama göğsümde ağrı damarlaşma aşağıda akıntı karnında şişlik devamlı, kasıklarımda batma erken başladı.
Rabbim büyük hepimiz anne oluruz inşaallah . AMİN...
canım bu markanın normal testini duymuştum ama erken gebelik testini ilk defa duydum hangi siteden almıştın
Canım gitigidyordanmi aldın ? Bide kaca aldin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben daha onceki gebeligimde mirratech almistim hamile oldugum halde adete 2 gun kala cikmadi uyduruk testte cikti uzerinde iliskiden 6gun sonra sonuc veriyor yaziyor bir de. Insallah bu iyidir artik sen burdan yaz sonucu ben kullanmadim ama merak ediyorum
bazı kişilerde erken yumurtlama oluyormuş seninde belki öledirvalla belırtılere bakılırsa oyle gozukuyo canım ama erken gıbı sankı ya daha reglımın 10. Gunu bugun cunku
benimde yumurtlama günüm bugün ve sağ kasığım felaket ağrıyo dün ilişki olmuştu bugünde mi yapsam yoksa yarın mı kızlar
Ekledim canım uğur getirsin inşallah.
Oy maşallah canım bebeğinin habercisi olsun inşallah.
Ya bende kasık ağrıları geçti bel ağrısı hafif var. Sanırım bu ayda tutmadı benim hislerimde hiç yanılmadım şimdiye kadar. bu ay da olmadı ve tahmin ettiğim gibi tüplerim tıkalı sanırım. Çok arkadaşımda sezeryan sonucu tüp kapanması oldu sanırım bende öyleyim yaa. aman takılmıyorum artık burda güzel insanlardan hamiş haberi almak çok güzel.
Merhaba canım ekledim listemize hamilesin ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim listemize uğur getir inşallah. Belirtilerin nelerdi canım nasıl öğrendiğin hamile olduğunu bizimle tecrübelerini paylaşırmısın?
Maşallah canım mutluluklar size ve inşallah bebeğin de gelir bat yazar mısın canım yani beklenen adet tarihini :)
Ekledim canım inşallah bu ay göbiş dolsun bebiş :)
Ay inşaallah. Daha 9 günnüm var ama göğsümde ağrı damarlaşma aşağıda akıntı karnında şişlik devamlı, kasıklarımda batma erken başladı.
Rabbim büyük hepimiz anne oluruz inşaallah . AMİN...
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalım. İnşallah güzel haberler verirsin bize tatlım. yumurtlama günün ne zamandı?
Canım sen bugün ilişki yap ama pozisyona ve ayaklara dikkat et olur mu?
Gitti gidiyordan aldım ama yorumlar iyiydi ve nette arastırmama göre iyi bir marka amerikan markası. Bir de miratech dediğin bizim eczanelerde satıyorlar cnm iğrenç bi test ben düşüğümde o testten yaptım dediğin gibi çıkmadı sonra adet oluyorum sandım kanama çok olunca dr a gitmiştim. bunun fiyatı 18 tl bi de 25 adet normal test aldım o da 9.90 tl o da fena değil yani araştırdığıma göre. Hadi öbürü normal testte bu erken gebelik ya ne zaman yapsam kesin sonuç alırım yumurtlama 20-21 de felan oldu.
tamam canım gerçi doktor 12-14-16 dedi ben dün yaptım 12. gündü dün
Ben yumurtlama zamanı hergun ilişki yaptım valla sperde sorun yoksa sıkıntı değil pekmezi bol ver adama bir de incir ceviz badem fındık işlenmemiş ver yersin dursun. asıl onlara ihtiyacımız var biz bazen kendimize çok bakıyoruz adamları unutuyoruz. Bazen endilerini makine gibi hissediyorlar şimdi hayır yarın yapıcaz bugün olmaz felan. Çok hissettirmemek lazım aslında onlar strese girerse sperm hızları düşüyormuş kızlar. onlara ses etmeden siz sokuluverin de adamlar stres olmasın bea :)
Gitti gidiyordan aldım ama yorumlar iyiydi ve nette arastırmama göre iyi bir marka amerikan markası. Bir de miratech dediğin bizim eczanelerde satıyorlar cnm iğrenç bi test ben düşüğümde o testten yaptım dediğin gibi çıkmadı sonra adet oluyorum sandım kanama çok olunca dr a gitmiştim. bunun fiyatı 18 tl bi de 25 adet normal test aldım o da 9.90 tl o da fena değil yani araştırdığıma göre. Hadi öbürü normal testte bu erken gebelik ya ne zaman yapsam kesin sonuç alırım yumurtlama 20-21 de felan oldu.
miratech evet iğrenç bir test geçen ay iki testdede silik çizgi çıkardı ve beni umutlandırdı hemen çıkmazsa bile mutlaka ilerleyen saatlerde çizgi çıkarıyor miratech sakın kullanmayın birde nova marka var onuda hiç denemeyin zaten hakkında çok olumsuz yorum şikayet var
anamm nerde hergün biraz önce konuştum çok yorgunum eve gelip yemek yicem duş alıp yatacam diyo ben napiim
Sende o gelmeden dus al seksi bisiler giy o yemek yemeden yatağa girmek ister cnm ben her gece seksi şeyler giyer yatarim esim arkasini bile donemez bana:))
bat 28 mayıs canım iki gün kaldı :18: inşallah uğurlu gelir
Prospektus unde ne zaman yapılmalı diye yaziyormu ben olsam gelince yapardım:)kactane var icinde?
anamm nerde hergün biraz önce konuştum çok yorgunum eve gelip yemek yicem duş alıp yatacam diyo ben napiim
bat 28 mayıs canım iki gün kaldı :18: inşallah uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?