- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.361
ınsallah canım .. az once wc ye gıdıp baktım. o akıntıdan cok cok az gelmıs yıne putur putur bembeyaz rengı.karnımda sıslık var ama kasık agrım yok. aksama dogru wuruyo ara ara.
arkadaşlar bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım adetim 3 gün gecikti acaba soğan kürü adeti geciktirir mi bilginiz varmı
kızlar doktordan geliyorum yine adet olmuşum :) :) doktor bu yogun bir kanama dedi ardından klomen ve çatlatma iğnesi yapacak benim bat yine değiştihaziran 22 oldu haziranda inşallah bol hamile haberleri alırız
canım hamile misin bilmiyorum ama ğer hamilelik kanda çıktı ise ve kan pıhtısı geldi ise hemen doktora gözükmelisin umarım bebişin tutunmuştur sana....bazen ara kanamalar gelebiliyor çünküBlack canım kanamam yok demiştim ya oldu fakat kocaman bir kan pıhtısı gelmiş :-( sanırım bebeğim tutunamadı :'(
aynen canım bekle biraz daha hadihayırlısı ....
Kizlar az önce ovulasyon testlerin geldi hemen yaptim silik çizgi cikti 11. Günde ama bugün birde yumurta ani kivaminda akintida geldi sizce hangisine inanayim 2gundur yumurtladim diye ara vermedim zaten bugün ara vermek istiyordum spermlerin kalitesi için napsam sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen bilirsin ama zaten spermler 72 saat yaşayabiliyor bana sorarsan yarın yap derim en azından sperm kalitesi de düşmez ve yumurta da 24 saat canlı kalabiliyor zatenKizlar az önce ovulasyon testlerin geldi hemen yaptim silik çizgi cikti 11. Günde ama bugün birde yumurta ani kivaminda akintida geldi sizce hangisine inanayim 2gundur yumurtladim diye ara vermedim zaten bugün ara vermek istiyordum spermlerin kalitesi için napsam sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
artık canım gülüp geçiyorum düşükten sonra benim metabolizma altüst oldu ama ben bu ay çok umutluyum bu ay olmazsa temmuzda inşallah ama güzel haberlerimiz olsun haziran ayı bizim ayımız olsunMrb cnm inşallah bu ay guzel haberler alırız senden canım. Hakkında hayırlısı inşallah umutsuzluk yok.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım inşallah bu kez güldürür beni ve hepimizi..
artık canım gülüp geçiyorum düşükten sonra benim metabolizma altüst oldu ama ben bu ay çok umutluyum bu ay olmazsa temmuzda inşallah ama güzel haberlerimiz olsun haziran ayı bizim ayımız olsun
Allahım inşallah bu kez güldürür beni ve hepimizi..
Merhaba cnm hoşgeldın i
aynen canım rabbim inşallah haziranda bizim de yüzümüzü güldürür...inanmak zaten başarmanın yarısıdır...bu ay biz inanalım ki iyi olaylarla karşılaşalımAmin cnm inşallah bu aydan bende çok umutluyum ama Tabbim den hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey yok maslesef.
blackcim selam nasılsııın
bende adetim bitsin başlıycam canım arkadasımın annesine böye hamile kalmış inşallah bizde kalırız
Merhaba canım çok tesekkur ederım cnm. Evet iyi geliyor bende araştırdım buldum ama agrısı yok çok şükür sadece rahatsız edıcı bır ses var motor sesı gıbı. Butun testler yapıldı şükür bişey yok dr bazen olabılır dedı kan ver dedı kanım 14 çıktı basınçtan belki rahatsız eder dedı. Hafta sonu eşimle kan vericez. Sanırım zararı olmaz.
Hakkında hayırlısı olsun ınsallah bebıştır canım guzel haberler ver bıze tamam mı?
Kür kullandın mı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?