- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.341
dağılmadı canım kocamandı ah canım şuan adet oluyorum ama bu sanırım gece olmuş sabah kalktığımda vardı çalıştığım yerde sadece sağlık ocağı var nerden bilirler o iğneyi falanKuzum sakın aklına kötü bişey gelmesin o pırtıyı hemen suya tut eyer dagılır yok olursa düşük deyildir bazi annelerde oluyo hemen doktora git ve progestan hapı ve iğnesi kullan allahın izniyle bişey yok inşallah
bugun daha ıyıyım tatlım.dun esımden gızlı gızlı agladım ama farkettı sonra agladıgımı. o da kendını kotu hıssettı. sen aglayınca ben kendımı sucluyorum dedı. kesın bende bısey war dedı fln. bı yandan hemen kendımı topladım onu tesellı ettım. sonra gece dusundum. Allahım dedım kendımı sana teslım edıyorum pes edıyorum sen herseyın ıyısını dogrusunu bılırsın dedım. bu dunyadan olan bıten herseyın bır nedenı wardır dedım. elbet bunda da wardır bı hayır dedım..
zaten su an arkadasımla konussam trıp yaparım onu uzerım. ve ben oldum olası hamılelere kıyamam uzulmelerını ıstemem.
kıııııızzzzz neden öyle diyorsun ya umudu kesmek yok yapma böle neden böle düşündün şimdi :26:
Bilmiyorum cnm sanki anca iltihaptan kurtulacakmışım gibi geliyo bana cnm bu ay böyle geçecek sanki
dağılmadı canım kocamandı ah canım şuan adet oluyorum ama bu sanırım gece olmuş sabah kalktığımda vardı çalıştığım yerde sadece sağlık ocağı var nerden bilirler o iğneyi falan
Canım keşke çatlatma iğnesi olsaydın. Hakkında hayırlısı insallah bu ay bebişin gelir cnm.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim hem kendimiz üzülüyoruz hem eşlerimizi üzüyoruzhepsi sınav geçecek Allah'ın izniyle. Rabbim sabırların karşılığını kat kat verecek. Sen iyi ol ki eşinde iyi olsun bebeğine de geleceği ortam hazır olsun. Üzme kendini daha hassas oluyoruz bu dönemlerde. İnşallah tez zamanda dileğin gerçek olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
soğankürüne başlayalım bu ay seninle canım
Evet gülüm ben baya oldu başlayalı az önce arkadaşla konuştuk tl de halası varmış bu komu açıldı hala benim kızımın da olmuyordu dedi soğan kürü ile hamile kaldı dedi hakkımızda hayırlısı cnm
Kuzum gebelik çıktımı sende düşük kan pıhtısıyla olmaz diye biliyorum çünkü önce kese oluşuyor bende zar gibi geldi suya tuttum dagılmadı düşük oldunu söyledi doktor
arkadaşlar bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım adetim 3 gün gecikti acaba soğan kürü adeti geciktirir mi bilginiz varmı
arkadaşlar bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım adetim 3 gün gecikti acaba soğan kürü adeti geciktirir mi bilginiz varmı
Black canım kanamam yok demiştim ya oldu fakat kocaman bir kan pıhtısı gelmiş :-( sanırım bebeğim tutunamadı :'(
Cnm benim hala adet yok ortada bu ilaçta bitmek üzere bilmiyorum bu ay bende olmucak galiba iltihaplardan kurtulup öyle hamile kalacam gibi geliyo önce onları yok etmem lazım
belki hamişsindir canım
inşallah allah söyletmiştir canım ya ama test için acele etmicem
Canim dün kahverengi leke gelmişti gece de sol kasıgım ki yumurta sol taraftaydı çok ağırdı kocaman bir kan pıhtısi gelmiş sonrada kanamam başladı bence bu düşük böyle durumda bir dahaki ay hamile kalamam mı yani
test yapmadınmı tatlım soğan küründen olacağını sanmam :)belki de hamişsindir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?