Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

dağılmadı canım kocamandı ah canım şuan adet oluyorum ama bu sanırım gece olmuş sabah kalktığımda vardı çalıştığım yerde sadece sağlık ocağı var nerden bilirler o iğneyi falan

Canım benim hem kendimiz üzülüyoruz hem eşlerimizi üzüyoruz hepsi sınav geçecek Allah'ın izniyle. Rabbim sabırların karşılığını kat kat verecek. Sen iyi ol ki eşinde iyi olsun bebeğine de geleceği ortam hazır olsun. Üzme kendini daha hassas oluyoruz bu dönemlerde. İnşallah tez zamanda dileğin gerçek olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benıdee alınn hazıran ayına. mayıs topıgınden ay sonu gecıcem buraya.bugun yarın hasta olucam bendee hazırana kaldım buyuk ıhtımallee. hazıran ayında sogan kurunude denıyecegım. bu ay ovulasyon testıde kullandım. yumurtlama tarıhını yakaldım ama olmadı butun umudummmm allahım hazıran ayında bu cuma mubarek gunde bızlerıde bır bebek sevıncı yasatsın.amınnnn

dağılmadı canım kocamandı ah canım şuan adet oluyorum ama bu sanırım gece olmuş sabah kalktığımda vardı çalıştığım yerde sadece sağlık ocağı var nerden bilirler o iğneyi falan

Kuzum gebelik çıktımı sende düşük kan pıhtısıyla olmaz diye biliyorum çünkü önce kese oluşuyor bende zar gibi geldi suya tuttum dagılmadı düşük oldunu söyledi doktor

Canım keşke çatlatma iğnesi olsaydın. Hakkında hayırlısı insallah bu ay bebişin gelir cnm.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım ben son gebeliğimde çatlatma iğnesi oldum mecbur kalmadığım sürece düşünmüyorum inşallah tekrar gerek kalmaz

ınsallah canım .. az once wc ye gıdıp baktım. o akıntıdan cok cok az gelmıs yıne putur putur bembeyaz rengı.karnımda sıslık var ama kasık agrım yok. aksama dogru wuruyo ara ara.

bende adetim bitsin başlıycam canım arkadasımın annesine böye hamile kalmış inşallah bizde kalırız

Black canım kanamam yok demiştim ya oldu fakat kocaman bir kan pıhtısı gelmiş :-( sanırım bebeğim tutunamadı :'(

Canım benım yenı gordum yazını inşallah düşündüğün değildir bitanem bı kan testı yaptırsan eger dusukse testte cıkar sanırım. Dr a gıdebılme sansın yokmu?

Cnm benim hala adet yok ortada bu ilaçta bitmek üzere bilmiyorum bu ay bende olmucak galiba iltihaplardan kurtulup öyle hamile kalacam gibi geliyo önce onları yok etmem lazım

Sogan kurune başlasan canım ya olmaz mı? Belki adetinde gelmesine vesile olur?

Ya cnım kötü düşünme hemen düşükte kanaman çok olur kan gelişi nasıl belki yumurtan çatlamadığı için butun halinde yumurtanı atmışsındır. Kötü düşünme düşükse dahi kalabilirsin bu ay da cnm neden kalmayasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…