Bütün Umudum Kendimde..♥

Aklıma şeyda coşkun listeleri geliyor.
Biri muz süt
Biri yumurta ananas 3 günlüktüler du bakayım bi onlara yapsak mı ki=)

Bilmiyorum ki hiç duymadım canım.
Valla ben artık diyet yapıyorum bana şunu alın demekten utanıyorum
Gidip alırım ne alıncaksa iş başa düşer.
Şu isveç diyetini de düşünüyorum ama bayram öncesi malum iftarlar davetler vs oluyor gelen giden derken bozulabilir diye emin olamıyorum. O bahsettiğim arkadaş çok güzel kilo vermiş sağolsun baya da yardımcı oldu ama inş yapabilirim belki denerim. Bu dediğin diyetle ilgili bana da bilgi verir misin ?

Şeyda Coşkun’un yağ yaktıran diyeti

Muz diyeti, hem yorgunluğunuzu giderir hem de stresinizi azaltır. Yüksek enerji sunan muz, diyet sırasında yaşanan halsizlik, yorgunluk gibi sorunları en aza indirir. Muzdaki enzimler, sindirimin kolaylaşmasını sağlar. Süt, tokluk hissi veren lifler içerir. Kemikleri güçlendiri. Muz ve süt detoksu, halsizlik yaşamadan hızlı kilo vermeye ve yağ yakmaya yardımcı oluyor.

Sabah
1 adet muz
1 bardak yağsız, laktozsuz süt

Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay

Öğle
Sabahın aynısı

Akşam
Sabahın aynısı

Ara
1 adet muz
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş bir bardak süt

Yumurta ananas dediğimde muz yerine ananas dilimi süt yerine haşlanmış yumurta şeklinde olması gerek.
İş yerindeyim rahat bakamıyorum netten.

Canım yaa sıcakta yumurta hiç yenmiyor ama muz ve süt olayı güzelmiş
Muz kabızlık sorunu yapar mı acaba
Daha önce denedin mi hiç canım?

mrb nasil gidiyor braweness varmi bi gelisme

Canım merhaba hoşgeldin, günlüğüme pek uğramaz oldum. Bi ablamız var konu açtı orda yol arkadaşlarımızla muhabbetteyiz burayı aksatıyorum bazen. Gelmek istersen linkini atayım. 1 kg filan inmiş görünüyor. Artık ödem mi gitti ne gitti bilmiyorum ama gitsin Sende durumlar nasıl canım?

Malesef hiçbir gelişme kaydedemedim sabit duruyorum. Tekrar bir şeyler yapmak istiyorum nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum biraz hevesim kırılmıs vazgecmiş gibiyim hayallerimden.

oy oyy benim diyetler nedense sabah başlıyor sonra acıkıyorum ve diyet bir şeyler yapmak zor geliyor ne bulursam agzıma atıyorum . bir de neden bilmiyorum psikolojik olarak bi durgunluk sıkıntı hevessizlik durumu varr

Kilo için cetvel filan yapabiliyor muyuz burdaki imzamıza filan? Yada masa üstüne koymak için bildiğiniz kilo cetveli yapma sitesi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…