- 25 Haziran 2015
- 425
- 528
Evet ya bayrama ne kaldı şurda guya 79'u görmek istiyordum84.6 canım neyse bir şekilde toparlanacağım bayramda 79 biraz hayal ama ben o hayali yaşayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya bayrama ne kaldı şurda guya 79'u görmek istiyordum84.6 canım neyse bir şekilde toparlanacağım bayramda 79 biraz hayal ama ben o hayali yaşayacağım.
Aklıma şeyda coşkun listeleri geliyor.Evet ya bayrama ne kaldı şurda guya 79'u görmek istiyordum
Aklıma şeyda coşkun listeleri geliyor.
Biri muz süt
Biri yumurta ananas 3 günlüktüler du bakayım bi onlara yapsak mı ki=)
Canımm çok teşekkürler hoşgeldin
Her zaman beklerim
Şeyda Coşkun’un yağ yaktıran diyeti
Muz diyeti, hem yorgunluğunuzu giderir hem de stresinizi azaltır. Yüksek enerji sunan muz, diyet sırasında yaşanan halsizlik, yorgunluk gibi sorunları en aza indirir. Muzdaki enzimler, sindirimin kolaylaşmasını sağlar. Süt, tokluk hissi veren lifler içerir. Kemikleri güçlendiri. Muz ve süt detoksu, halsizlik yaşamadan hızlı kilo vermeye ve yağ yakmaya yardımcı oluyor.
Sabah
1 adet muz
1 bardak yağsız, laktozsuz süt
Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay
Öğle
Sabahın aynısı
Akşam
Sabahın aynısı
Ara
1 adet muz
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş bir bardak süt
Hosbulduk canim bende her zaman gelirim kolay gelsin
mrb bu rlma sirkesi olayi nasil oluyo acaba bilgilendirirmisinizSANA O ZAMAN BENDEN TAVSİYE çok yakın bi ablam elma sirkesiyle 78den 65e düşmüş mutlaka dene
mrb nasil gidiyor braweness varmi bi gelisme
mrb nasil gidiyor braweness varmi bi gelisme
mrb bu rlma sirkesi olayi nasil oluyo acaba bilgilendirirmisiniz
kilo durumun nasıl şimdi günlüğüne uğramadığın dönem de kilo verebildin miGünlüğüm sana uğramayalı uzuuuun zaman olmuşşş