Bütün Umudum Kendimde..♥

Olabildigince biftek yedim ama tabi tavukta tercih ettimm :)) balik yerinede tavuk tercih ettim.. Aslnda yasak ama ben yesil cayimi ictim 1-2 bardak sekersiz olarakk

Çok teşekkür ederim ne çok soru sordum :KK19:
Bugün yapıp atlatırsam akşam mutlaka haber veririm :KK15:
Bir de keşke günde daha çok kahve hakkımız olsaydı ben 2-3 Türk kahvesi içiyordum da.:KK16:

Çok teşekkür ederim ne çok soru sordum :KK19:
Bugün yapıp atlatırsam akşam mutlaka haber veririm :KK15:
Bir de keşke günde daha çok kahve hakkımız olsaydı ben 2-3 Türk kahvesi içiyordum da.:KK16:
yap ve atlat :) atlatamayacğın birşey değil :) gözün korkmasın zorlanırsanda alabilceğin sonuçları düşün :) ben yeşil salataya sadece salatalık ve göbek koyuyorum o kadar
:)

Boyumdan emin olmamakla birlikte 157 filan sanırım yani baya kısayım.
Kilo 85. 4-5-6 şeklinde oynuyor. :KK47:

Boyumdan emin olmamakla birlikte 157 filan sanırım yani baya kısayım.
Kilo 85. 4-5-6 şeklinde oynuyor. :KK47:
13 gün uyguladığın takdirde en az 12-13 kilo gidecektir diye düşünüyorum.
6 gün uygularsan da en az 6-7 kilo gider bence :) 78- 77 kilolara merhaba demen için sadece 1 haftaya ihtiyacın var
:) olabilirse sporda yap bi yarım saatlik yürüyüşler mesela :) ve bol su :)

13 gün uyguladığın takdirde en az 12-13 kilo gidecektir diye düşünüyorum.
6 gün uygularsan da en az 6-7 kilo gider bence :) 78- 77 kilolara merhaba demen için sadece 1 haftaya ihtiyacın var
:) olabilirse sporda yap bi yarım saatlik yürüyüşler mesela :) ve bol su :)

Ben baya uzun süredir sürekli diyet vs yapıyorum bünye alışmış mıdır bu diyette de gitmezse diye biraz tedirginim açıkçası:KK17: Baya moralim bozulur çünkü öyle olursa. :mad:

Tatlım nasılsın dün uğrayamadım hurma diyeti diyordun neyde karar kıldın?

Hoşgeldin canım hurma diyeti bana göre değil ya. Selsum sağolsun isvec yapıyormuş onu bi dene dedi onu yapabilirim ama ne zaman bakalım onu düşünüyorum. Sen neler yaptın canım ?:KK19:

İsveç benimde gözümü boyuyor ama bana göre hiç değil. Ben pek bişey yapamadım yediklerimi kısayım diyorum ama ne kadar başarıyorum tartışılır. Regl yaklaşıyor benim iştahım tavan.
Of spor desen yalan oldu. Motivasyon yerlerde sürünüyor:KK43:

İsveç benimde gözümü boyuyor ama bana göre hiç değil. Ben pek bişey yapamadım yediklerimi kısayım diyorum ama ne kadar başarıyorum tartışılır. Regl yaklaşıyor benim iştahım tavan.
Of spor desen yalan oldu. Motivasyon yerlerde sürünüyor:KK43:

Canım moralini bozma hepimiz öyleyiz bir bakıyorsun olacak bu defa diyoruz bir bakıyorsun her şey yerle bir.
Böyle böyle bir şekilde ilerlemeye çalışıyoruz :KK43:
Kilon kaçtı canım senin unuttum ya ben:110:

84.6 canım neyse bir şekilde toparlanacağım bayramda 79 biraz hayal ama ben o hayali yaşayacağım.

X