Bütün Umudum Kendimde..♥

Bugün neler yedim bir yazayım bakayım, hem kontrol etmiş olurum. :KK51:

SABAH: * 1 sade kahve
* Yarım haşlanmış yumurta
* 1 çörek.. ( Bunu yemeseydim iyiydi ) :KK20:

ÖĞLE: * 3 kaşık bulgur pilavı ile 3 kaşık yoğurdu kattım, içine pul biber ve azıcık sarımsak doğradım.
* 2-3 kaşık salata.

Akşam umarım fazla kalorili bir şeyler yemem, şu an ne yiyeceğime dair bir fikrim yok.

SPOR: 1 saat tempolu yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

* En az 1 buçuk litre de su. ( Su pek içmiyorum :KK64:)
Su mevzusunu çoğaltmam lazım, ve sanırım bitki çaylarına başlamam lazım.:KK51:

AKŞAM:
* 1 Kase yayla çorbası.
* 1 dilim börek

1 Litre su içtim, yatana kadar içmeyi düşünüyorum.
Belki 1 sade kahve daha içerim.:KK51:

Yaa dayanamadım bi börek daha yedim off !.:KK17::KK67:
Şu anda sade kahve içiyorum yanında minik iki parça bitter çikolata ile. :p
Yatmadan önce biraz daha su içmeye calısıp belki yatarken bi bardak ayran içerim günlüğüm:KK25:

Onun haricinde 1 saat filan dışarıda dolaştık belki spordan sayılır, tempolu değildir ama..:KK53:

Günaydın dün gece benim için pek güzel geçmedi.
9-10 gün önce annem yolda yaralı bir yusufçuk kuşu bulmuş, dayanamayıp eve getirmişti.
Biz kapı kapı veteriner aramış neyi olduğunu öğrenmeye çalışmıştık. Hatta bu sırada bize garip garip bakanlar bile olmuştu bırakın bir kenara ölsün gibisinden, alaycı gülüşler vs ki düşünün bunlar veteriner yazısı altındaki dükkanlardaki(?) insanlar!
Sonunda merhametli bir veterinere denk geldik o da gülümsedi ama hoşuna gitmişti bu durum alaycı değildi bizleri merhametli olarak görüp gülümsemiş ve şaşırmıştı, vitamin filan verdi fakat felç olduğunu pek iyi olmadığını söyledi. Yine de kendisi çok istekli ve canlıydı sol bacağı tutmamasına rağmen sağ ile sürünerekte olsa gitmeye çalışıyordu ve daha yavru bir kaç defa daha vitamin olaylarımız oldu. Ona özel yer hazırladık her gün egzersiz bile yaptırdık. Dua ediyorduk iyi olsun diye. İnanın sürekli gidip nefes alıyor mu diye bakıyordum, nefes aldığını görünce rahatlayıp gidiyordum. Geceleri bile..
Dün gece kardeşim geldi adını Fındık koyduğum kuşumuz ölmüş......
Yataktan nasıl fırladım gittim baktım emin misiniz diye. Başladım ağlamaya bir saat ağlamışımdır herahlde ağlarken uyumuşum en sonunda. Şu an bile gözlerim nemli. Gözümün önünden gitmiyor o hasta ama azimle sürünerek gidişleri, o masum bakışları ve en son olarak yüz üstü o şekilde ölüşü.. Belki bazılarınıza da saçma gelecek ama ben çok duygusalımdır hiç dayanamıyorum. Dün dua da ettim onun için dedim ki Allah'ım nolur iyileşsin ama çok acı çekiyorsa ve ölecekse daha fazla acı çekmesin. Keşke iyileşebilseydi, uçup gitseydi. Hepimiz çok üzgünüz çok alışmıştık bizimle yaşamasına.. Benim için kötü bir geçeydi ve sabahta öyle oldu. Onu hiç unutmayacağım.. :KK42::KK42::KK42:

merhaba Braveness Braveness ... bağlandığın bir şeyi kaybetmek tabi ki üzer insanı ..
anladığım kadarıyla uyguladığın belirli bi diyet yok sadece özenle dikkat ediyorsun.. bak ben isveç diyeti uyguladım çok güzel sonuçlar aldım. şimdi tekrar uyguluyorum .. hızlı ve biraz dikkat ederek geri almamacasına kilo veriliyor. tavsiye ederim. bayrama 9 gün var.. çok güzel sonuçlar alırsın..

merhaba Braveness Braveness ... bağlandığın bir şeyi kaybetmek tabi ki üzer insanı ..
anladığım kadarıyla uyguladığın belirli bi diyet yok sadece özenle dikkat ediyorsun.. bak ben isveç diyeti uyguladım çok güzel sonuçlar aldım. şimdi tekrar uyguluyorum .. hızlı ve biraz dikkat ederek geri almamacasına kilo veriliyor. tavsiye ederim. bayrama 9 gün var.. çok güzel sonuçlar alırsın..

Çok teşekkür ederim öneri için, bir bakayım. Tam bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla biraz sıkı bir diyetti bu tip diyetlerde bazen çok acıkırsam gözüm dönüp bozabiliyorum. Hemen bakayım umarım bana göredir ve yapabilirim :KK19:

Çok teşekkür ederim öneri için, bir bakayım. Tam bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla biraz sıkı bir diyetti bu tip diyetlerde bazen çok acıkırsam gözüm dönüp bozabiliyorum. Hemen bakayım umarım bana göredir ve yapabilirim :KK19:
rica ederim :) eğer o kilolara inmekte kararlıysan yani kafana koyduysan açlığa bir nebze göz yum.. sonuçları aldıkça aç kaldığıma değdi diyeceğine eminim.. asıl yersen pişmanlık oluyor :) bak bakalım kolay bir diyet değil. ciddi zor hatta ilk etapta.

rica ederim :) eğer o kilolara inmekte kararlıysan yani kafana koyduysan açlığa bir nebze göz yum.. sonuçları aldıkça aç kaldığıma değdi diyeceğine eminim.. asıl yersen pişmanlık oluyor :) bak bakalım kolay bir diyet değil. ciddi zor hatta ilk etapta.

Aslında tedirginliğim de var sürekli diyet yaptığım için vucut alışmış mıdır diye, aslında haklısınız.
Kahve olarak Türk kahvesi mi içiyorsunuz yoksa nescafemi ?

B
Aslında tedirginliğim de var sürekli diyet yaptığım için vucut alışmış mıdır diye, aslında haklısınız.
Kahve olarak Türk kahvesi mi içiyorsunuz yoksa nescafemi ?
ben filtre kahve iciyorum sekersiz olarakk.. bende çok diyet denedim normal beslenmelerle denedim spor eşliğinde denedim. sadece spor yaptım.ama anladım ki önemli olan vücuduna uygun beslenmeyi bulmak. inan ki bu diyet kısa süreli olmasına rağmen metabolizmamı değiştirdi ve yeme düzenim 3 öğün ve bi hayli az şekilde olarak oturdu. midem küçüldü resmen :) diyet bittikten sonrada normal yeme içme ile (3 öğün ve normal kahvaltı biraz dikkat edilerek hazırlanan öğle ve akşam öğünleri) kilo alımım durdu. ilk yaptığımda 13 gün uyguladım ve 9 kilo verdim. üstüne 3 ay geçti, dün ilk diyeti bitirdiğim kilo ile tekrar başladım bugün ikinci günüm. artık vermem gereken kilo eskiye göre azaldığı için sadece 6 gün uygulayacağım. 68,8 ile başladım. 1. gün sonu 67,6 çıktı tartıda yani hedeflediğim 6 günde 5 kilonun sadece 3 kilo 800 gramı kaldı :) insan motive oluyor gerçekten. etrafımdakiler bu diyeti uygularken ölüm diyeti diyerek yanlış bi algıya kapılıyor ama içerik protein ağırlıklı olduğu için evet onlardan az yiyorum ama besin değeri yüksek ve sağlıklı besleniyorum özetle :)

B

ben filtre kahve iciyorum sekersiz olarakk.. bende çok diyet denedim normal beslenmelerle denedim spor eşliğinde denedim. sadece spor yaptım.ama anladım ki önemli olan vücuduna uygun beslenmeyi bulmak. inan ki bu diyet kısa süreli olmasına rağmen metabolizmamı değiştirdi ve yeme düzenim 3 öğün ve bi hayli az şekilde olarak oturdu. midem küçüldü resmen :) diyet bittikten sonrada normal yeme içme ile (3 öğün ve normal kahvaltı biraz dikkat edilerek hazırlanan öğle ve akşam öğünleri) kilo alımım durdu. ilk yaptığımda 13 gün uyguladım ve 9 kilo verdim. üstüne 3 ay geçti, dün ilk diyeti bitirdiğim kilo ile tekrar başladım bugün ikinci günüm. artık vermem gereken kilo eskiye göre azaldığı için sadece 6 gün uygulayacağım. 68,8 ile başladım. 1. gün sonu 67,6 çıktı tartıda yani hedeflediğim 6 günde 5 kilonun sadece 3 kilo 800 gramı kaldı :) insan motive oluyor gerçekten. etrafımdakiler bu diyeti uygularken ölüm diyeti diyerek yanlış bi algıya kapılıyor ama içerik protein ağırlıklı olduğu için evet onlardan az yiyorum ama besin değeri yüksek ve sağlıklı besleniyorum özetle :)

Benim de kilo vermeyi kırmam gerekiyor bir aşağı bir yukarı oynuyor kilom. Ama bunları duyunca çok heveslendim :KK51:
normalde aslında sabahları kahve içerim sadece Türk kahvesi. Benim olayım öğlen ve akşam başlar onda da dayanabilecek miyim bakalım :KK16: Bugun yine her zamanki gibi sabah kahvemi içiyorum öğle ve akşamı da ona uygun yaparsam ilk günü yapmış olurum sanırım:KK53:

aynen öyle.. :) diyetin kurallarını okuduysan başlarsan sadece 6. günün sonunda bırakabiliyorsun. 3 ay 5 ay değil 6 gün kısa bir süre. 6 günden hiç bir şey olmaz bence dişini sıkıp bi alacağın sonuçların merakıyla 6 günü bitirebilirsin en azından. baktın iyi gidiyor 13 güne tamamlarsın. ama sana şöyle soyliyim kesnlikle sonuç alacaksın :) sakın diyetin dışına çıkma ve tavsiye: içebildiğin kadar bol su iç mutlaka :)
ne kadar çok kilon varsa verilen kilo o kadar çok oluyor. bu seni daha da motive edebilir. :) bir şey kaybetmeyeceksin maksimum kilolar gidecek bizimde istediğimiz o :)

aynen öyle.. :) diyetin kurallarını okuduysan başlarsan sadece 6. günün sonunda bırakabiliyorsun. 3 ay 5 ay değil 6 gün kısa bir süre. 6 günden hiç bir şey olmaz bence dişini sıkıp bi alacağın sonuçların merakıyla 6 günü bitirebilirsin en azından. baktın iyi gidiyor 13 güne tamamlarsın. ama sana şöyle soyliyim kesnlikle sonuç alacaksın :) sakın diyetin dışına çıkma ve tavsiye: içebildiğin kadar bol su iç mutlaka :)
ne kadar çok kilon varsa verilen kilo o kadar çok oluyor. bu seni daha da motive edebilir. :) bir şey kaybetmeyeceksin maksimum kilolar gidecek bizimde istediğimiz o :)

Çok pis gaza geliyorum şu an :KK76:
Bitki çayları serbest mi normalde pek içmiyorum ama daha çok işe yararsa içeyim. Ayrıca biftek filan yerine tavuk yiyebiliyor muyuz?

Çok pis gaza geliyorum şu an :KK76:
Bitki çayları serbest mi normalde pek içmiyorum ama daha çok işe yararsa içeyim. Ayrıca biftek filan yerine tavuk yiyebiliyor muyuz?
Olabildigince biftek yedim ama tabi tavukta tercih ettimm :)) balik yerinede tavuk tercih ettim.. Aslnda yasak ama ben yesil cayimi ictim 1-2 bardak sekersiz olarakk

X