Bütün Umudum Kendimde..♥

soğan kürü ile de benim bir tanıdığım çok güzel kilo vermiş deneyebilirsin bende düşünüyorum canım

Moralim bugün daha da bozuk ya bi insan durduk yere 1 kilo alır mı neden oluyor bu arkadaşlar regl de yakın değilki ondan olsun 1 haftadır her gün yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum yaa:mad::mad::mad::mad::mad:

Braveness bozma moralinii bugünü normal bi gün gibi geçirip yarın daha da sıkı bir şeylere başlıcam. HoppaBu gün kendime izin verdim belki biraz yürüyüş yaparım. Duş alıcam, kahvemi içicem, müzik dinleyip, film izlicem.:KK51: Niyetli değilim bazı sağlık nedenlerimden dolayı bu yıl oruc tutamıyorum seneye inşallah Allahın izniyle.. Bugün keyif yapcam. Kendimi çok daha da çok sevicem. ! :KK36::KK36::KK36:

Sorma ayni dert bende de var, diyete basladigimdan beri durduk yere kilom artiyor ama belli bir sure sonra aniden azaliyor. Kadinlik halleri iste, hormonlar, su tutma .. Erkekler gibi rahat değiliz ki. Onlarda boyle kilo oynamalari olmuyor.

Sorma ayni dert bende de var, diyete basladigimdan beri durduk yere kilom artiyor ama belli bir sure sonra aniden azaliyor. Kadinlik halleri iste, hormonlar, su tutma .. Erkekler gibi rahat değiliz ki. Onlarda boyle kilo oynamalari olmuyor.

İnşallah öyle olur insanın çabasının boş çıkması biraz can sıkıcı oluyor. Biraz değil aslında aşırı.

Günaydınn!!!:KK68:
Bu sabah yine tartıldım kilom 85.8-9 | 86 şeklinde çıkıyor.:KK47:
Düşünüyorum ne yapmalı neler yapmalı..:KK57:
Şimdi de sade kahvemi içiyorum.:KK75:

Merhabalar vermek istediğim 25-30 kilo var. Şu an 85 kiloyum. Bi gayretle bayrama kadar 79'u ucundan da olsa görmek istiyorum. Başaramazsam da ne kadar yaklaşırsam o kadar iyi. Allah yardımcımız olsun. Hayırlı ramazanlar.. :KK15::KK68:
Hedeflerimizde kilomuzda birebir aynı=)
Bende 84.6 kiloyum. Bayramda ne olursa olsun 79 olmak istiyorum. Motivasyona çoook ihtiyacım var. Düzenli burada oluyorsan yol arkadaşı olmak isterim.

Hedeflerimizde kilomuzda birebir aynı=)
Bende 84.6 kiloyum. Bayramda ne olursa olsun 79 olmak istiyorum. Motivasyona çoook ihtiyacım var. Düzenli burada oluyorsan yol arkadaşı olmak isterim.

Canım çok sevinirim genelde buralardayım üye oldugumdan bu yana depresyona girip kaçmazsam :p son gelişmelerimi gördüysen saçma sapan bir şekilde 1 kg artış yaşadım. Kilo verimim olmuyor neden anlamadım yaptıgın şeyler varsa benimle de paylaşır mısın? Ve tabiki arkadaş olmak isterim umarım başarırız:KK19::KK68:

Canım çok sevinirim genelde buralardayım üye oldugumdan bu yana depresyona girip kaçmazsam :p son gelişmelerimi gördüysen saçma sapan bir şekilde 1 kg artış yaşadım. Kilo verimim olmuyor neden anlamadım yaptıgın şeyler varsa benimle de paylaşır mısın? Ve tabiki arkadaş olmak isterim umarım başarırız:KK19::KK68:
Kaçma kaçma birbirimize destek olalım. Nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama pskolojik bir etken söz konusudur belki?
Bi blogta okumuştum bulayımda yazayım sana onu.

Ben 28 yaşındayım. Dediğim gibi 84.6 kiloyum. Sevgilim net bir şekilde kilo veremeyeceğimden emin olduğunu belirttince bir hayli canım sıkıldı ama kamçılandım biraz. Bayramda gelecek ve o gün tartıda 79 olmak istiyorum.
Onun yanı sıra kilolarım yüzünden iş yerinde dilediğim gibi giyinemiyorum. Klasik giyinmek zorundayım ve hiç birşey yakışmadığı için kendime yakıştırdığım 3 parça şeyi evirip çevirip giymekten çok bunaldım.
Ama ne olursa olsun bu durumdan artık kurtulacağım. Ve sende kurtulacaksın birlikte hareket ettikçe=)
Seni de tanımak isterim.

Kaçma kaçma birbirimize destek olalım. Nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama pskolojik bir etken söz konusudur belki?

Ben 28 yaşındayım. Dediğim gibi 84.6 kiloyum. Sevgilim net bir şekilde kilo veremeyeceğimden emin olduğunu belirttince bir hayli canım sıkıldı ama kamçılandım biraz. Bayramda gelecek ve o gün tartıda 79 olmak istiyorum.
Onun yanı sıra kilolarım yüzünden iş yerinde dilediğim gibi giyinemiyorum. Klasik giyinmek zorundayım ve hiç birşey yakışmadığı için kendime yakıştırdığım 3 parça şeyi evirip çevirip giymekten çok bunaldım.
Ama ne olursa olsun bu durumdan artık kurtulacağım. Ve sende kurtulacaksın birlikte hareket ettikçe=)
Seni de tanımak isterim.

Canım ben de 26 yasındayım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben şu an çalısmıyorum ama ben bile sıkıntılara giriyorsam sen daha da sıkıntılısındır her yönden etkiliyor bu kilo bizi. Ben bu 1 haftada sanırım 1 gün hariç her gün 1 saat yürüdüm baya az kalorili beslendim ama protein ağırlıklı oldu ilk baslarda kilom 84.3 e kadar indi fakat sonrasında 86ya çıktı :KK57: Ne yapsam ne etsem bilmiyorum tek istediğim bayramda 79 kg olmaktı ama az kaldı artık olur mu onu da bilmiyorum. Kilolarımız gerçekten cok yakın birlikte bir şeyler yapıp bi gayret deneyelim bence. Şu an bir şey yapıyor musun diyet spor filan? Ben dün ve bugün biraz bozdum aslında bilerek yedim. Şimdi arastırma içindeyim. Yarından itibaren sıkı bir şeylere başlayalım ne tür beslenelim bilmiyorum. Hmm bu arada evde yürüyüş bandım var yürüyüşleri onda yapıyorum. Çok fazla su tüketen birisi değilim zorluyorum kendimi resmen, sadece bir şeyler yersem su içmek geliyor içimden kana kana :KK70: Çay filan pek tüketmem ama sanırım yeşil çay olaylarına başlamam gerekiyor mecburen.

Dün gece yine uyuyamadım biraz bakındım millet çörek otu yağından filan bahsetmiş nedir ne değildir işe yarar mı bilmiyorum denesem mi diye. Onu bir araştırıp faydalı görürsem seninle de paylaşırım :KK28::KK68:

Tatlım diyete yeni başladım sayılır. Ramazanda belli bir listeye uyacağımı sanmıyorum.
Ama planım şu sekilde:
Sahur: 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt 3-4 hurma

Akşam: 1 kase çorba ve yine yoğurt salata hala doymamışsam evdeki yemekten 3 yemek kaşığı kadar. Pide yemeyeceğim.

Yatana kadar da bol su ve 1-2 kupa yeşil çay

Bunun yanı sıra yürüyüş bandın var şanslışın=)
Bende jillian shred diye bir video var youtubede de var ona başlayacağım.

Hatta beraber başlayalım mı jilliana?

Hiçbir fikrim yok canım bakayım o videolara neler yapılıyor bakalım :) Evet tek şansım yürüyüş bandı çok şükür. Sanırım sen süt yogurt şeklinde protein ile devam edeceksin çok doymazsan 3 yemek kaşıgı yemek. Hurma filan deyince bir ara hurma diyeti de duydum ama pek yapamadım acıkcası gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum yogurt ve hurma yiyorlardı sadece. Ben o videolara bir bakayım yapabilceğim bir şeyse beraber başlayalım :) Bir de aspir yağı konusunda gördüm de işe yarıyor mu gerçekten acaba ve fiyatı ne kadardı ?

Hiçbir fikrim yok canım bakayım o videolara neler yapılıyor bakalım :) Evet tek şansım yürüyüş bandı çok şükür. Sanırım sen süt yogurt şeklinde protein ile devam edeceksin çok doymazsan 3 yemek kaşıgı yemek. Hurma filan deyince bir ara hurma diyeti de duydum ama pek yapamadım acıkcası gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum yogurt ve hurma yiyorlardı sadece. Ben o videolara bir bakayım yapabilceğim bir şeyse beraber başlayalım :) Bir de aspir yağı konusunda gördüm de işe yarıyor mu gerçekten acaba ve fiyatı ne kadardı ?
18 liraydı aspir yağı büyük şişe soğuk sıkma. Hurma diyeti falan iyi sonuç alanlar var ama ramazanda bence zor.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/

Bu linkte bir spor topiği oluşuyor gel sende ben katılacağım.

Sorunlar hep ayni :) ben de uç beş parca esyayi değiştire değiştire giyiyorum. Arkadaşlarım zevksiz buluyorlar beni, onu da bunu da giysene diye akil vermeye kalkiyirlar ama üstümde güzel durmadiktan, benim içime sinmedikten sonra ne fayda! Akil verenlere hep gicik olmusumdur. Sanki ben zayif olsamaizin agziniza lad verincem :) hepsini sollarim :KK70:

Seni de tanımak isterim.

Günaydınn kuşlarım bugün çok sıkı bir şeylere başlayayım diyorum ama nasıl olacak olabilecek mi onu bilmiyorum..:KK51:
Bayrama 79 olma hayallerim havada kaldı çünkü 85.5im şu an ve bayrama çok az kaldı zayıflarım belki ama 79u göremeyeceğim sanırım ama ne demiştim ne kadar yaklaşsam o kar.:KK56: Bayrama mutlu girmeye çalışayım o halde ! :21:

Gunaydinnnnn :KK68::KK68:

Bugun keyifler nasil brave? :)

Günaydıın canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın ? :KK19:

Sorunlar hep ayni :) ben de uç beş parca esyayi değiştire değiştire giyiyorum. Arkadaşlarım zevksiz buluyorlar beni, onu da bunu da giysene diye akil vermeye kalkiyirlar ama üstümde güzel durmadiktan, benim içime sinmedikten sonra ne fayda! Akil verenlere hep gicik olmusumdur. Sanki ben zayif olsamaizin agziniza lad verincem :) hepsini sollarim :KK70:

Aynen ya biz zayıf olsak onlar gelir fikir alır ama şimdi çoğu ahkam kesme hakkı buluyor kendinde.
He güzelim biz bilmiyoruz sen ver akıl. :KK67:

X