Bütün Umudum Kendimde..♥

Günaydın kızlarr... kilo demeyin.. ( göbek basennn ( gömeğin gitmesi için neyapmalıyız önerisi olan ???

Günaydın kızlarr... kilo demeyin.. ( göbek basennn ( gömeğin gitmesi için neyapmalıyız önerisi olan ???
benim dogumdan kalan azicik bi gobusum vardi gunde 50 mekikle sıkılastım ama daha bitmedi devam yani hepsi gider mi onuda bilmiyorum gercide

oo supersin kosu bandindami yaptin

Evet canım dün akşama bıraktım akşam da yapmamıştım yarın da muhtemelen yapamayabilirim biraz yoğun olcam o yüzden bugün yaptım hemen. Umarım işe yarar 1 haftadır yürüyorum ama durumlar pek iç açıcı değil. Napalım pes etmiyoruzz sen ne yaptın canımm ?

ben bugun ve yarin yapamiyacam annemlerdeyim ama acik havada yuruyecem :-(dun iyi kosmustum iki gun yuruyecez artik ama pes yok bak

ben bugun ve yarin yapamiyacam annemlerdeyim ama acik havada yuruyecem :-(dun iyi kosmustum iki gun yuruyecez artik ama pes yok bak

Yok canım pes etmiyorum ama 1 hafta oldu önce 1 kilo verir gibi oldum geri çıkmış kilo verimi olmuyor ama ciddi manada öyle kilo verimini engelleyecek bir şey de yemiyorum gerçekten ama sorun ne bilmiyorum.

Ayy bak dolunayy sen varsın diye kilo verimi olmuyor diye duydum bu günden itibaren gidiyormuşşsuuunnn çabukk gitt kilo verelim sıktın amaaa bakalım seninle mi alakalıı yoksaa günahını mı alıyoruzzz

Günlükcüüümm acayip derecede sırt ve baş ağrım var ilaç aldım ama bakalım geçecek mi..
İyi ki yürüyüşü yaptım bitirdim yoksa bu ağrı ile zor yapardım.

Günlükcüüümm acayip derecede sırt ve baş ağrım var ilaç aldım ama bakalım geçecek mi..
İyi ki yürüyüşü yaptım bitirdim yoksa bu ağrı ile zor yapardım.
canim bak spor yaparken varsa karbinhidrat yakarmisiz o yoksa protein oda yoksa yag yakarmisiz sakin pes etme kk de dun bi arkadas siyledi bugun daha detayli bilgi vercek ins sanada soylerim

canim bak spor yaparken varsa karbinhidrat yakarmisiz o yoksa protein oda yoksa yag yakarmisiz sakin pes etme kk de dun bi arkadas siyledi bugun daha detayli bilgi vercek ins sanada soylerim

Çok sağol canım teşekkür ederim ben de bilgi edindikce senle paylaşırım cok memnun olurum

rica ederim canim bizde de karbonhidrat ve protein cok galiba biturlu yaga gecemedik

Kendi adıma konuşayım kolay mı yıllarınnnnnn karbonhidratııı yağıı var bendeee kolay değil vallahi. Bir de veremedikçe psikolojikmenn zayıflayamıcam olaylarına giriyorum cabası oluyoor

Kendi adıma konuşayım kolay mı yıllarınnnnnn karbonhidratııı yağıı var bendeee kolay değil vallahi. Bir de veremedikçe psikolojikmenn zayıflayamıcam olaylarına giriyorum cabası oluyoor

Canım sağlık/hormonal yönden bir engelin yoksa, doğru yöntemlerle muhakkak zayıflarsın....Sabır işi bu yalnız, biliyorsun. :*

Günaydııııınn günlüğümm günaydınnn kızlarr dünkü ağrının hala etkisindeyim devam ediyor umarım iyi bir gün geçiririz hepimiz tek temennim bu şu anda..

İp atla ve gunluk yirmi dakika evde koşar gibi yap bol su iç yarım limonun suyu bir yemek kaşığı karbonat ve bir sürahi suya koy karıştır ve iç metobolizman çok hızlanacak ama midene nasıl gelir bilemem ama hızlı kilo verirsin

Çok teşekkür ederim canım midem biraz sorunlu karbonat işi nasıl olur bilmiyorum ama ip atlamayı denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…