Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dogumdan kalan azicik bi gobusum vardi gunde 50 mekikle sıkılastım ama daha bitmedi devam yani hepsi gider mi onuda bilmiyorum gercideGünaydın kızlarr... kilo demeyin.. ( göbek basennn ( gömeğin gitmesi için neyapmalıyız önerisi olan ???
mekik svrileştiriyor diyorlar ama nekadar doğru bilmiyorum....benim dogumdan kalan azicik bi gobusum vardi gunde 50 mekikle sıkılastım ama daha bitmedi devam yani hepsi gider mi onuda bilmiyorum gercide
yok sivrilesmedi bende arkadasimmekik svrileştiriyor diyorlar ama nekadar doğru bilmiyorum....
oo supersin kosu bandindami yaptin1 saat yürüyüşümü yaptım, sıra duşta haydi bakalım..
oo supersin kosu bandindami yaptin
ben bugun ve yarin yapamiyacam annemlerdeyim ama acik havada yuruyecem :-(dun iyi kosmustum iki gun yuruyecez artik ama pes yok bakEvet canım dün akşama bıraktım akşam da yapmamıştım yarın da muhtemelen yapamayabilirim biraz yoğun olcam o yüzden bugün yaptım hemen. Umarım işe yarar 1 haftadır yürüyorum ama durumlar pek iç açıcı değil. Napalım pes etmiyoruzz sen ne yaptın canımm ?
ben bugun ve yarin yapamiyacam annemlerdeyim ama acik havada yuruyecem :-(dun iyi kosmustum iki gun yuruyecez artik ama pes yok bak
canim bak spor yaparken varsa karbinhidrat yakarmisiz o yoksa protein oda yoksa yag yakarmisiz sakin pes etme kk de dun bi arkadas siyledi bugun daha detayli bilgi vercek ins sanada soylerimGünlükcüüümm acayip derecede sırt ve baş ağrım var ilaç aldım ama bakalım geçecek mi..
İyi ki yürüyüşü yaptım bitirdim yoksa bu ağrı ile zor yapardım.
canim bak spor yaparken varsa karbinhidrat yakarmisiz o yoksa protein oda yoksa yag yakarmisiz sakin pes etme kk de dun bi arkadas siyledi bugun daha detayli bilgi vercek ins sanada soylerim
rica ederim canim bizde de karbonhidrat ve protein cok galiba biturlu yaga gecemedikÇok sağol canım teşekkür ederim ben de bilgi edindikce senle paylaşırım cok memnun olurum
rica ederim canim bizde de karbonhidrat ve protein cok galiba biturlu yaga gecemedik
Kendi adıma konuşayım kolay mı yıllarınnnnnn karbonhidratııı yağıı var bendeee kolay değil vallahi. Bir de veremedikçe psikolojikmenn zayıflayamıcam olaylarına giriyorum cabası oluyoor
Canım sağlık/hormonal yönden bir engelin yoksa, doğru yöntemlerle muhakkak zayıflarsın....Sabır işi bu yalnız, biliyorsun. :*
İp atla ve gunluk yirmi dakika evde koşar gibi yap bol su iç yarım limonun suyu bir yemek kaşığı karbonat ve bir sürahi suya koy karıştır ve iç metobolizman çok hızlanacak ama midene nasıl gelir bilemem ama hızlı kilo verirsin