- 28 Mart 2013
- 1.607
- 935
aynen canım bu iş sabır işi nefsimize hakim olucaz bak kilolar nasıl gidiyor.Aynen öyle ne yapalım sabır sabır sabırr.. Allah yardımcımız olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım bu iş sabır işi nefsimize hakim olucaz bak kilolar nasıl gidiyor.Aynen öyle ne yapalım sabır sabır sabırr.. Allah yardımcımız olsun.
benimde bacaklarim sorunlu kondisyon bisiletide alcam bakalim onuda deniyecem eger ki bisikletlede bacaklardan veremezsem bidaha kilo vermek incelmek icin ugrasmiyacamEvet özellikle belden aşağısı basen ve bacak sıkıntısı çekiyorum.
benimde bacaklarim sorunlu kondisyon bisiletide alcam bakalim onuda deniyecem eger ki bisikletlede bacaklardan veremezsem bidaha kilo vermek incelmek icin ugrasmiyacam
Ben de nette şimdi tam o bisikletlere bakıyordum. Fayda sağlar mı acaba yoksa yürüyüş mü daha iyi olur diye bilmiyorum.
Merhaba canım! Hoşgeldin, yolun açık olsun.... Benim de kilo verme maratonum 3 temel etap içeriyor. 1. etap hedefime (22 ekim'de 83 kilo) ulaşmama 17.5 kilo kaldı. Sonraki hedef kilolarım da 67 ve 52; boyum ise 1.68. 68-70 kiloyken 1.5 sene önce 100'lere çıktım. Şimdi diyetimin 4. günü ve 1.5 kilo verdim. Ayrıntıları buradan takip edebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gulecek-bir-neden-yeni-ve-fit-bir-ben.835449/ Benim günlüğüme de beklerim, yatıya da gelin... :)))
Bende bisiklet var evde, bazen film izlerken çeviriyorum. Güzel oluyor. Özellikle kış aylarında, dışarı çıkıp yürümek imkansızlaşınca yağmur çamurda, gayet pratik. Fakat tabi insan sıkılıyor, sıkılmamak için en sevdiğin şarkıları dinlerken ya da film/tv izlerken yapmak lazım...
Duygularını çoook çok iyi anlıyorum...Kilolu olmak insanın özgüvenini kırıyor, insanı daha kırılgan yapıyor, hatta bi noktada hayata karşı hevesini bile kaçırabiliyor. Ama bunu değiştirmek elimizde. Kilolu olup da, azmedip incecik olan çooook insan var dünyanın her yerinde.
Allah sabredenlerle beraberdir...
Braneves başarılar dilerim canım :)bende 79 kiloyum 65 dusmek istiyorum diyet yapamiyorum emziriyorum cunku elimde spor yapmak icin imkanim var ama useniyorum kosu bandim var oylece yatiyo gaza ihtiyacim var anlayacaginiz
Braneves başarılar dilerim canım :)
arkadasim bak ne diyecem seninde kosu bandin varmis biraz once 40 dk kostum birbirimize destek olup yuruyerek zayiflayalim sıkılasalım ne dersin bu arada o bisikleti oyle boylede alicamBen de nette şimdi tam o bisikletlere bakıyordum. Fayda sağlar mı acaba yoksa yürüyüş mü daha iyi olur diye bilmiyorum.
arkadasim bak ne diyecem seninde kosu bandin varmis biraz once 40 dk kostum birbirimize destek olup yuruyerek zayiflayalim sıkılasalım ne dersin bu arada o bisikleti oyle boylede alicam
Ya tartıldım yine kilom aynı o kadar dikkat et yürüyüş yap ertesi gün aynı uyanınca moral bozukluğuna neden oluyor.
Neyse pes etmemeliyim devam etmem lazım mecburum buna..
Merhaba :) basarilar öncelikle eger kacamaksiz gidiyorsan tartiyi umursama, kadin vucudu iste her sebepten su tutuyor :) kabul ediyorum gerçekten sinir bozucu :) insan o kadar emek harcayinca ertesi gün karsiligini gorup motive olmak istiyor ama pes etmrzsen gunler sonra da olsa aniden bir drgisiklik gorup kat kat daha mutlu oluyorsun :)
ben kardiyoloji programi yapiyorum hizlanip yavasliyorum bende annemlere geldim ama birakmiyacam acik havada yuruyecem yarim saatTabiiki olur ben pek koşamasamda tempolu yürüyorum bugunluk izin verdim kendime ama pek içimden gelmedi
Ayy çokk teşekkür ederiim amiiinTeşekkürler canımm sana da başarılar dilerimm istediğin gibi bi gelinn olcaksın inşallaahh
buda simdiki halim hatta daha fazlasi bile var onceki halime donebilirmiyim sizce arkadaslarEki Görüntüle 1572214