Bütün Umudum Kendimde..♥

SANA O ZAMAN BENDEN TAVSİYE çok yakın bi ablam elma sirkesiyle 78den 65e düşmüş mutlaka dene

Öneri için çok teşekkür ederim. Mide problemi olan biriyim acaba bir sorun olur mu bir araştırayım. Nasıl kullanmış ve ne kadar sürede söylerseniz çok memnun olurum tekrar çook teşekkürler.

Öneri için çok teşekkür ederim. Mide problemi olan biriyim acaba bir sorun olur mu bir araştırayım. Nasıl kullanmış ve ne kadar sürede söylerseniz çok memnun olurum tekrar çook teşekkürler.
hayırlı olsun günlüğün inşallah istediğin zamanda istediğin kiloya düşersin
miden de sorun varsa yada hassassa asla sirke içme bu kür 2 yemek kaşıı elma sirkesi 1 bardak sıcağa yakın ılık su ve 1 tatlı kaşığı balla yapılıyor aç karnına içiliyor sana yaramaz bence miden yanar
istersen yemek önceleri yoğurt ye hem tıkıyor iştah kesiyor hemde göbek yağlarını yakmakta etkili hemde midene zarar vermez

Çook teşekkür ederim size bilgi verdiğiniz için bende başka şekillerde halletmeye çalışcam bakalım ne olacak

Çook teşekkür ederim size bilgi verdiğiniz için bende başka şekillerde halletmeye çalışcam bakalım ne olacak
rica ederim gülüm burada hepimizin amacı aynı ideal bir kilo sağlıklı bir beden bizimki zayıflama kardeşliği (yüzüklerin efendisi filminin yüzük kardeşliği gibi oldu ama ):))elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olucaz ki zayıflamanın en önemli koşulu yüksek motivasyonu sağlayalım ve takır takır fazlalıklardan kurtulup hafifi ve utlu adımlar atalım

Ayy evet inşallahh sağolun. Bazen çok motivasyonlu güvenli oluyorum bazen de tam tersi 70'leri bi görseydim ucundan

bende 79 kiloyum 65 dusmek istiyorum diyet yapamiyorum emziriyorum cunku elimde spor yapmak icin imkanim var ama useniyorum kosu bandim var oylece yatiyo gaza ihtiyacim var anlayacaginiz

bende 79 kiloyum 65 dusmek istiyorum diyet yapamiyorum emziriyorum cunku elimde spor yapmak icin imkanim var ama useniyorum kosu bandim var oylece yatiyo gaza ihtiyacim var anlayacaginiz

Koşu bandım var bugunlerde yürüyüşlere başladım umarım bir kaç gün sonra tekrar bırakmam..
Bilirsiniz hep aynı şeyler olur kısır döngü şeklinde gider bu durum. Allah bize azim ve enerji versin inşallah

Ya tartıldım yine kilom aynı o kadar dikkat et yürüyüş yap ertesi gün aynı uyanınca moral bozukluğuna neden oluyor.
Neyse pes etmemeliyim devam etmem lazım mecburum buna..

bigun belirle kendine mesele pazar gunu tartil ne kadar kosuyosun

Dayanamıyorum sanırım hatam burda oluyor her gün kalkıp zayıfladım mı diye bakıyorum + görünce de moralim bozuluyor haliyle. Her gün yarım saat bazen bir saat yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorum. Acaba bu yürüyüşleri akşam mı yapsam daha faydalı olur en azından yediklerimi de yakar diye düşünmeye başladım. Ben genelde öğle saatlerinde yapıyorum

sabah yuru bence bi arkadasim var gunde 11 bin adim atarak 9 kilo vermisti

Psikolojik olarak sanırım spordan sonra bir şey yeyince öyle kalıyor gibi hissediyorum Kafayı bozmuşum ben heralde birazcık Nette biraz bakındım akşam 6-8 arası uygun filan yazan yerler olmuş. Bugün de akşam deneyeyim bakalım nasıl olcak.

mrb canım sanki beni anlatmışsın benim de basenler yan çıkıntılar çok sinir bozucu bende bayrama kadar 79 olmayı hedefliyorum 85 den 81.8 oldum 11 günde. hedeflerimize ulaşırız inş

mrb canım sanki beni anlatmışsın benim de basenler yan çıkıntılar çok sinir bozucu bende bayrama kadar 79 olmayı hedefliyorum 85 den 81.8 oldum 11 günde. hedeflerimize ulaşırız inş

İnşallahhh ama bende pek kıpırdama yok 84.3e kadar inmiştim geri cıkmıs üstelik öyle çıkacak kadar bir şey de yapmadım. Sen neler yaptın canım bu 11 günde sen inş 79u coktan görürsün bayrama kadar da ben ne yaparım bilmiyorum

benim bebeğim var emziriyorum sıkı diyet yapamıyorum 6 öğün besleniyorum hamurişi tatlıları kestim spor yapmaya çalışıyorum bende hergün tartılıyordum 5 gün kilo veremedim ama moral bozmadım pes etmedim bırakınca ne olcak kat kat alıcaz pes etmek yok daha çok yolumuz var yolun başında bu ümitsizlik yakışmaz

Aynen öyle ne yapalım sabır sabır sabırr.. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…