Gelinbaşı ve Gelin Tacı bütün topicleri okudum ama yine emin olamadım:(

candypdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
219
15
68
arkadaşlar çapa, fatih, kocamustafapaşa civarından sürekli kuaför aradım durdum. 150yede var.450yede. burdan aldığım bilgilerle hayriye atalaya gittim 450 dediler. bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine fındıkzade mec kuföre gittim kryolan makyajla birlikte 200 dedi. nisanur 450 diyor...cadde üstünde gezdiğim bazı kuafröler prova ve mac marka makyaj 150 diyolar. kafam iyice karıştı. son zamanlarda buralarda kuaföre giden ve memnun kalan bana bildirirse o kadar güzel bi iyilik yapmış olacakki çok canım sıkıldı karar veremiyorum

ben yaklaşık 3 sene önce nisanura gittim hem nişan hem düğün için makyajım ve türbanım çok güzel olmuştu ben çok memnun kaldım eğer türbanlıysan tavsiye edebilirim...sadece fazla yoğun oluyr ve baya bi bekletiyorlar seni...hayriyeyi de duydum iyi diyorlar ama ben gitmedim...

sahara teşekkür ederim ama 450 lira fiyat istediler onlarda bir an bi durdum öle dediklerinde:)

kızlar bu söylediğiniz fiyatlar sadece gelin için mi geçerli yoksa yanınızda gelen kişiler içinde geçerli mi genelde 2 kişi ve gelin gidiliyor ama onlarda dahil mi?

Son düzenleme:
kızlar bu söylediğiniz fiyatlar sadece gelin için mi geçerli yoksa yanınızda gelen kişiler içinde geçerli mi genelde 2 kişi ve gelin gidiliyor ama onlarda dahil mi?

yok canım. ne yazıkki sadece gelin için...yanındakilerin saçı 25-35 arası deeğişio...

evet malesef fiyatlar çok uçuk fatih civarında tesettürlü değilsen başka yerlerde daha uygun fiyata bulabilirsin bence iyi bi araştırma yapman lazım...şimdiden kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…