• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün odayı siyah beyaz yapmak istemiyorum

9ul54h

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
320
5
296
Ankara
selam kızlar..
oturma odama kenarları beyaz deri iç kısmı taytüyü siyah kaplama köşe aldım.bütün odayı siyah beyaz yapmak istemiyorum biraz kırmızı biraz gümüş tonlar katmak istiyorum.acayip kararsızım koltuğun rengini bile 4 kere değiştirdim adam kovucakdı artık bizi:)
halı,perde,tablo,duvarın rengi bu konuda çok büyük yardım bekliyorum lüffennn.

bende tam olarak senin anlattığın renkler kullandım benimde salonum siyah ve beyaz çok seviyorum ama sırf siyah beyaz olmuyor ara renk olarak kırmızı kullandım koyu parlak kırmızı ve gümüş rengi ile çok hoş oldu bence siyah ve beyazı parlak kırmızı ve gümüş renkleri çok güzel açıyor ve zengin gösteriyor bence denemelisin ben salona uyguladım oturma odasınada çok rahat olur...biraz yardımcı olduysam ne mutlu bana...

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu başlığına taşınmıştır
Bilginize. :34:

benim salonum tamamen siyah beyaz çokta hoş bende tam tersine kırmızı karıştırmak şstemedim sadece halım gri başka hiç bir renk yok.

rihanna cevap için çok teşekkür ederim.
bendebiraz renk katmak istiyorum örneğin süslerimde kırmızı tablomda gümüş olsun istiyorum .
perdede çok kararsız kaldım bugun bakdım biraz iki renk kruvuze gördüm bayıldım bi kanadı kırçıllı siyah diğer kanadı beyaz sizce nasıl olur halımı kırmızılı gümüşlü bişiler olsun istiyorum istiyorumda ya olmazsa:):)ben bu kararsızlıkla kalcam eski koltuklara:(:(:(

benim salonum tamamen siyah beyaz çokta hoş bende tam tersine kırmızı karıştırmak şstemedim sadece halım gri başka hiç bir renk yok.

tabi öyede çok güzel olmuşdur ama halında yine gri tonlarını kullanmışsın ben kmple iki renk olsun istemiyorum odaya ilk girdiğimde siyah ve beyaz değilde birazcık gri birazcık kırmızı olsun istiyorum.
cevap için teşekkür ederim.

tabi öyede çok güzel olmuşdur ama halında yine gri tonlarını kullanmışsın ben kmple iki renk olsun istemiyorum odaya ilk girdiğimde siyah ve beyaz değilde birazcık gri birazcık kırmızı olsun istiyorum.
cevap için teşekkür ederim.

tabiki siyah beyaz gri kırmızı uyumunu bende seviyorum çok hoş duruyor ama iki renkli koltukta tercih etmiyorum kırmızı karıştırmayı yani tavsiyem eğer koltuklarınız tek renkse düz siyah yada düz beyaz gibi tek renkse ortaya bi kırmızılı grili halı ve kırmızı objeler muhteşem olur, ama koltuk siyah beyaz ise ortaya gri halı olabilir kırmızı olmaz diye düşünüyorum o zamanda kırmızı illa olacaksa tekli koltuklar kırmızı olabilir ve objeler diye düşünüyorum. tabi bu benim şahsi fikrim ve zevkim. yani koltuk tek renk olunca kırmızı uyumu sade ve asil görünüyor. ama iki renk olunca çok karışık duruyor. bence.

Canım, benim oturma odamda siyah beyaz ben sadece gri ile konbin yaptım.perdelerim gri bide biblolarım gayette hoş duruyor bu 3 renk,gelen her misafirim hayran kalıyor.Ama kırmızıyı sen bilirsin tabi :9:

teşekkür ettim arkdaşlar.
bugun perde bakdım kruvaze üzerine küçük savoraski taşlar serpiştirmişler bi kanadı kırçıllı siyah diğer kanadı beyaz sizce tül bitmiş kalmamış:):)elde ne varsa kullanılmış gibimi durur tülü beyaz storu siyahmı yaptırsam.

Benim perdeler beyaz
duvarlar beyaz
üst bordur siyah beyaz
mini koltuk takımı beyaz
bu takımın sehpaları beyaz
kenar sehpalarının üsttünde de siyah cam var
halısı siyah inek postu

yemek masam beyaz lake
koltuklar siyah deri
konsolu beyaz ön kapı camları siyah

asıl koltuk takımım ise eski ahşap koltuklardan
ahşap olan kısımları gümüş varaklı
iç döşemesi siyah ve cam taşları var

çoğunluğu siyah beyaz olan dekorasyonda gümüş rengini koltuk kenarlarında, aynada perde boncuğunda ve abajurda kullandım

ayrıca yemek masamın ve asıl salon takımının altına siyah, krem ve bordo desenli halı aldım
örtülerde ve objelerde ise halının kremine uygun yaldızlar var

çokta boğucu olmadı

Bende yeni dekor yapmaya çalışıyorum .koltuklarım siyah sırt minderleri Beyaz üzer Siyah Gri ve Kırmızı karışık cizgili , halım siyah gri ve kırmızı ( Siyah üzerinde büyük kırmızı yuvarlak gri yuvaklar desenler var , Duvar ünitem kırmızı ve Siyah yemek masam siyah cam aksesuarlarım eksik onları düşünüyorum ne renk alabilirim diye yani Siyah , Beyaz , Kırmızı ve cok az Gri bence güzel oluyor . bunları yazdım belki bi fikir verebilirim diye .

Dinarsu markalı halıda çok güzel gümüş rengi ve kırmızı desenleri olan çok ağır bi halı var.Ben çok beğendim ama kırmızısı benim salona uymadığı için almadım.Sana tavsiye ederim bir iki de kırmızı süs eşyası aksesuvar koyarsın evin çok hoş görünür.

Back
X