bütün kızlar toplandık(hadi eski dostlar muhabbete)

ayse7478

Guru
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
926
733
evet bari burdan buluşalım konuşalım dedim. hadi kızlar duyan duymayana gören görmeyene söylesin. önce kendimizi hatırlatalım sonra muhabbet gırgır şamata. herkesi çok özledim hadi bakalım.

ben kendimi tanıtıyım hemen: adım ayşe. Bartınlıyım. öğretmenim ve 2 kızım var. kastamonuda yaşıyorum... :nazar::nazar::nazar::KK54::KK54::KK54:

İyi oldu böyle bi konuu :):) girip çıkıyorum sohbet ediceğim kimse yok kk' da :) :KK16:
Benimde adımda özge,İstanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım,evliyimm :)

İyi oldu böyle bi konuu :):) girip çıkıyorum sohbet ediceğim kimse yok kk' da :) :KK16:
Benimde adımda özge,İstanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım,evliyimm :)

hoş geldin özge. umarım güzel paylaşımlarımız olur burda. şimdi yemeğe gidiyorum ben. dönüşte güzel muhabbetlerimiz olur inşallah.

hoş geldin özge. umarım güzel paylaşımlarımız olur burda. şimdi yemeğe gidiyorum ben. dönüşte güzel muhabbetlerimiz olur inşallah.

Selam kızlarr,
Ben de Fadime, Antalya'dan, muhasebeciyim çalışıyorum. Güzel sohbetler hepimize.:KK16::KK16:

hoş geldin Fadime. eee benim son dersim ama dolu maalesef. bilgisayarcı olunca böyle oluyor işte

Hoşbuldukk :) evett bize güzel muhabbetler diliyorummmm inşallah.

Dedim heralde kimse girmiycek hiçç :) Sürekli giremiyosunuz heralde edemedik bi türlü sohbett..:KK16:

X