Bütün iller Toplandık,Toplandık....

denefim fadıl takipte.bilmiyorumkismilehangi topikteysen bende oraya yazıyorum....biri seni gözetliyor bilinmizemuszemus

dostlar nasılsınız...Şeniz

kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun

denefim fadıl takipte.bilmiyorumkismilehangi topikteysen bende oraya yazıyorum....biri seni gözetliyor bilinmizemuszemus

dostlar nasılsınız...Şeniz

heheh takip et ablam :)))
zaten girdigim iki tane yada 3 tanecik topik var beni bulman zor olmaz :roflol::roflol:

ben geldim hayirli geceler arkadaslar nasilsiniz iyilikler diliyorum hepinizeeeeeeeeolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

halennn yazan yokkkkklava:klava:
kimseçiklerr ugramamışşşş hadi gelinn bacılarrrrolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

geldüm geldüm sehernazım .nasılsın canım .emine ablamda görünmüyo artık .umarım sende oda çok iyisinizdir

geldüm geldüm sehernazım .nasılsın canım .emine ablamda görünmüyo artık .umarım sende oda çok iyisinizdir

geldüm geldümmm dadlumm bayağı ayrı kaldık iyiyim canım sende iyisindir resimlerinizi gördüm çok güzel buluşma olmuş hepiniz harikasınız sakaryada değildim yoksa gelecektim istanbuldayım sehernazın yanındayım küçük bir ameliyat geçirdim bu yaz tatile gidince 2 aylığına netimi dondurduk gelince açtırdık onun için gelemedim ama bazen biyerlerden bakıyodum ama yazamadım hepinizi çook özledim kızlar opuyorumnanaktanöpüyorummmm

Emine ablam inşallah bir dahaki buluşmada sende aramızda olursun .bellimi olur belki seher bacımda gelir .ay ne güzel olur.inan sizlerlede tanışmak çok istiyorum ..
çok geçmiş olsun ablam .acil şifalar diliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…