Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hayırlı günler bacılarım..bir kaç gündür gelemedim.doktor peşindeyim.ayagımda damar tıkanıklıgı olmuştu geçmişte....kontrol amaçlı doktora gittim.aboooooooooooooooww kızlar istanbulda yaşayanlara Allah KOLAYLIK VERSİN.NE O KORNA GÜRÜLTÜSÜ...akannehirakannehir kafam şişti ya.biz alışmışız sesizlige.ay depresyona girmeden döndüm şehrime..kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun denefcım simdi daha iisindir umarımmm evet istanbul cok gürültülü yaaaopuyorumnanaktan

denef ablam geçmişler olsun sana size bir haberim var teyze oluyosunuz 5 haftalık hamileyim rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin çok öpüyorum herkese iyi geceler

kırşehirden kuçak dolusu selam ve dua sizlerle olsunopuyorumnanaktan
canim arkadasim bendende sana almanyadan kucak dolusu sevgiler canimmmmmmopuyorumnanaktan
sanada slmlar ablacımmopuyorumnanaktan
aslim canim nasilsin bitanemmmmmmmmopuyorumnanaktan
cok gecmisler olsun denefim rabbim sifalar versin insallah :Saruboceqpuyorumnanaktan

denef ablam geçmişler olsun sana size bir haberim var teyze oluyosunuz 5 haftalık hamileyim rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin çok

öpüyorum herkese iyi geceler

canim tebrikler rabbim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin insallah :Saruboceqpuyorumnanaktan

kırşehirden kuçak dolusu selam ve dua sizlerle olsunopuyorumnanaktan

bendende sana kucak dolusu sevgi ve selamlar ablacımŞeniz

sanada slmlar ablacımmopuyorumnanaktan

kardeşim nasılsın?öptüm senide kocamanŞeniz

çok geçmiş olsun ablacım allah hayırlı şifalar versinŞeniz

denef ablam geçmişler olsun sana size bir haberim var teyze oluyosunuz 5 haftalık hamileyim rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin çok öpüyorum herkese iyi geceler

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımopuyorumnanaktan

ablacımmmmmmmmm nasılsın?öptüm senide kocamanŞeniz

iyi olmaya calsıyorum ablacım elımden geldıgınde napim işte sen nasılsınnn......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…