Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kizlar uyudunuz herhalde bitoosumdan baska kimse ugramamis buraya hadi bende cekileyim o zaman herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

iyi geceler ablacım hayırlı sabahlar şimdiden

iyi akşamlar
nasılsınız bakem istanbuldaydım yeni geldim
herkezin geçmiş bayramını kutlarım geç oldu ama annemdeydim
sehernazında selamı var annem rahatsız giremiyo allah bütün hastalara acil şifa versin
hepinizi çoook özlemişim öopüyorummmmmopuyorumnanaktan

hoş geldin ablam.inan ikinizide merak ettim..annenize geçmiş olsun.tez zamanda saglıgına kavuşur insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
sende selam söle sehernaza.canelde gelmiyo bayadır.umarım oda iyidir.sevgilerimle

eminecim canim cok gecmis olsun rabbim sifalar versin insallah anacigina
bendende sehernazima cok selamlar bizde sizi cok özledik bacimopuyorumnanaktan

hoş geldin ablam.inan ikinizide merak ettim..annenize geçmiş olsun.tez zamanda saglıgına kavuşur insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
sende selam söle sehernaza.canelde gelmiyo bayadır.umarım oda iyidir.sevgilerimle
hoş bulduk denefim sağolun allah razı olsun selamın başım üstüne derim canelde iyi bayramda görüştük onunda dükkanları var koşuşturuyo bu sıra gelir inşallah öpüyorum bitanemopuyorumnanaktan

emine ablam geçmişler olsun annen iyileşmedimi daha inşallah bundan sonra iyi olur sehernazımıda özledim onada selam söyle çok öptüm ablam hayırlı akşamlar

emine ablam geçmişler olsun annen iyileşmedimi daha inşallah bundan sonra iyi olur sehernazımıda özledim onada selam söyle çok öptüm ablam hayırlı akşamlar

sağolasın canım halen hasta allah bütün hastalara şifa versin sehernazda uğraşmaktan fırsatı olmuyo bu sıra bende gidince yalnız kaldı aklım hep onlarda yanlarındaydım yeni geldim onunda sizlere selamı varopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…