Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kusum canim paylasimin cok cok cok güzel bitanem emegine yüregine saglik ölürüm ben vatanima bayragima insanima türkiyeme canim vatanim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar güzel bi haftasonu herkese bugün hava gerçekten çok güzel yazdan bi gün gibi dilerim sizinkide güzel geçer çok öptüm arkadaşlar

günaydın.hayırlı pazarlar arkadaşlar.denizliden döndügümden beri kk ya gelemedim...bu ara çok stresli günler geçiriyorum.ama hep aklımdasınız.kib canlar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kıslarrr bugün ist da yağmurlu kapalı bi hava sıkıcı

denefim canım hoşgeldin sıkma canını dertler stresler hiç bitmez zaten

espresso canım aminnnn güzel bi hafta olsun hepimizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mutlu pazarlar bacularim
denefim hosgeldin canim hayirdir sIkma canini bitanem gecer insallah:teselli:Şeniz
esprosso sanada hayirli pazarlar sekerim opuyorumnanaktan
sehernazim tatlis güzel mutlu bir pazar diliyorum sizlereopuyorumnanaktan

selam nasılsınız grüşmeyeli denef ablam hoşgeldin hayırdır niye streslerdesin inşallah yakında geçerde ferahlarsın sehernazım grşemiyoruz canım bi türlü annen rahatsızdı iyidir umarım emine ablamda bi gidiş gitti özletiyo kendini bitoos ablam nasılsın hayırlı akşamlar

saolasın meryemtaze canım annem tam iyleşemedi ama eskiye göre biraz iyi hamd olsun
vala ablamın halen baglanmadı interneti bekliyo oda sizleri özledi opuyorumnanaktan

ank bitom hepiçiginize iyi akşamlarropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…