Bütün iller Toplandık,Toplandık....

seherim canelcim gecmis ler olsun bacilar opuyorumnanaktan
saol bitom
saol cnm benim ewt teyzoşumu gönderdik onlara iyi bakın orda gurbetlik çekmesinlerr:gitme:
valla ne iyi olur bende ütü hariç hepsini seviyorum

saol bacım inşallah ya bende çok isterim sizlerle tanışmakkaydirigubbakcemile5

bacılar şimdi emine teyzoşumla konuştum yeni varmışlar nakliyeciler eşyaları taşımış gitmişler artık yarına yavaş yavaş başlarım yerleşmeye dior slm söledi hepinizeopuyorumnanaktan

bacılar şimdi emine teyzoşumla konuştum yeni varmışlar nakliyeciler eşyaları taşımış gitmişler artık yarına yavaş yavaş başlarım yerleşmeye dior slm söledi hepinizeopuyorumnanaktan

vardiklarina sevindim canim hayirlisiyla yerlesir insallah eminecim
a.s canim bizdende cok selam söylersen sevinirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalr nasılsınız grşmeyeli emine ablamlarda hayırlısıyla yerleşsinler inşallah haklarına hayırlısı olur sehernazım aynı şey bendede var makinaya yerleştirmesinide yıkandıktan sonra yerlerine koymasınıda sevmiyorum dedim ya ütü hariç iş yapmayısevmiyorummmmm malesef

meryemtaze canım yaa emine bacımla ayrı kaldık :gitme:
allahtan çok uzak değil herşeyin hayırlısı:Saruboceq:

bitom espresso kısmetsiz kedim sizlerede iyi akşamlarrr çokk öpümmkaydirigubbakcemile3

evet canım ya ayrı kalmanıza üzüldüm ama allahtanki çok uzakta degiller bikaç saatlik yoldalar istediginiz zaman gidersiniz hem orda başka arkadaşlarda var yalnız kalmaz ama siz beraberiz dediginizde gıptayla bakıyodum kısmet bigün tekrar biaraya gelirsiniz bakarsın iyi geceler canım çok öptüm

günaydınmı diyim tünaydın diyim bilemedim herikiside olsun bari herkese güzel bol güneşli günler olsun herkes selamlar canelcim bugün nasılsın iyisindir dilerim öptüm canım

ya bişey sorucam bu kullanıcı panelindeki yorumları nasıl yapıyoruz ben bitürlü çözemedim çünkü yardımcı olursanız sevinirim

ya bişey sorucam bu kullanıcı panelindeki yorumları nasıl yapıyoruz ben bitürlü çözemedim çünkü yardımcı olursanız sevinirim

canim kime yorum yapmak istiyorsan yazilan mesajin sag kösesinde terazi var onun üzerine tikla ve yazacagini yaz ok le öptümopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…