Bütün iller Toplandık,Toplandık....

temizlik yapıyodu sabahtan beri bende gidemedim 2 gündür hastaydım bugün daha kötü oldum akşam üzeri açıldım artık haftaya kaldım bende

temizlik yapıyodu sabahtan beri bende gidemedim 2 gündür hastaydım bugün daha kötü oldum akşam üzeri açıldım artık haftaya kaldım bende

dikkat et iş olur gene hastalıkla ugraşmak zor vala olsun haftaya gidersin iyleşmişde olursun
bacımm ben çıkıyom görüşürüz opuyorumnanaktan

ii geceler kıslarr
evet artık emine ablayı transfer ettik adapazarına..bi yerleşsinler helekatılırlar bizim buluşmalara..sehernaz canelcim sizleridde bekleriz buralaraa..sehernazım geçmiş olsun buarada
hadi bakkem kendinize dikkat olun..

seherim canelcim gecmis ler olsun bacilar opuyorumnanaktan

saolun kıslar allah bütün hastalara şifa versin inş:Saruboceq::Saruboceq:

vala hem üzülüyorum bizden uzaga gitti diye
hemde yeni yerler görüp sizlerle tanışırz deye seviniyorumkaydirigubbakcemile3

merhabalar nasılsınız canelcim geçmiş olsun canım sehernazım annenede geçmşler olsun canelcim ütü hariç diger işleri sevmiyorum istersen ütülerini gönder yapayım canım kendini yorma çok öptüm

saol canım benim bende bulaşık makinası yıkdıkdan sona yerleştirmesini hiççç sevmiyorum fenalık geliyokafamçokkarıştı

selam canlarım..nasılsınız..
canel bacım geçmiş olsun...
seher bacım inş tanışma fırsatımız olur....hem emine ablayla hemde senle tanışmak çok istiyorum..canelim bellimi olurmu belki senlede denk geliriz.kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…