teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba a.s.
bende katıla bilirmiyim aranıza?
iyi geceler bitoosuum harika bir paylaşım gerçekten tüylerim diken diken oldu opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler hayırlı sahurlar memleketten misafirim var herzaman geçemiyorum çok öptüm hepinizi emine ablam geçmiş olsun dra gidcez demişin gene grüşmek üzere çooooooooooooooooooooooook öptüüm
biitosum sanada iyi günlerrr nassınn bitemennnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese iyi geceler hayırlı sahurlar memleketten misafirim var herzaman geçemiyorum çok öptüm hepinizi emine ablam geçmiş olsun dra gidcez demişin gene grüşmek üzere çooooooooooooooooooooooook öptüüm
iyi günler arkadaslar![]()
sagolasin canimcim iyiyim sükür sen nasilsin neler yapiyon tatlimopuyorumnanaktan
biitom yaa bu ara sacım çok dökülüyo bi topikde okumuştm kuru mayayı macun gibi yapıp sac diplerine sürün diye onu uyguladım yani sacımı mayaladım bekliyom birzdan yıkarım bikac kez yapim bakam sonuç ne olcek:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canımmm her zaman beklerizbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan
canim benimde dökülüyor evet mayanin iyi geldigini duymustum
birde sarmisak diyorlarda ben yapmadim simdilik türkiyeden kayinvaldem ev yapimi
sabun vermisti onunla yikiyorum iyi geldigini söylüyorlar
bakalim ne olacak istersen bulabilirsen birde onu dene canimcimopuyorumnanaktan
sabunun adını yazsan bitenem bakarım bu arada samısagıda deniyorum ortadan kesip sac diplerime sürüyom bi hafta mayalıyom bi haftada sarmısak sürüyom bakalımkaydirigubbakcemile3