Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hosgeldiniz2md6.jpg

teşekkürler

bitomm canım paylaşımların çok güzelll saolll bitenemkaydirigubbakcemile3

denefim kolay gelsin ben daha başlamadım kısmetse haftaya temüzlük varkafamçokkarıştı

kuusuum seni görmek ne güzel inş bundan sonaaa dahada iyi olursunopuyorumnanaktan

kısmetsiz kedim geçmişler olsunnn bu arada avtarında gözelmişşşşhihoyyyt

herkese iyi geceler hayırlı sahurlar memleketten misafirim var herzaman geçemiyorum çok öptüm hepinizi emine ablam geçmiş olsun dra gidcez demişin gene grüşmek üzere çooooooooooooooooooooooook öptüüm

herkese iyi geceler hayırlı sahurlar memleketten misafirim var herzaman geçemiyorum çok öptüm hepinizi emine ablam geçmiş olsun dra gidcez demişin gene grüşmek üzere çooooooooooooooooooooooook öptüüm

meryemtazem canım sanda iyi geceler hayırlı sahurlar bende çokkkkkkkkkkkk öpümmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

sağol meryemim bizde seni çooook öptükkaydirigubbakcemile3
iyi günler arkadaslar
f_Animation1m_b51ece5.gif

biitoom sanada iyi günler çook öpüyorummmm bidenemkaydirigubbakcemile3

sagolasin canimcim iyiyim sükür sen nasilsin neler yapiyon tatlimopuyorumnanaktan

biitom yaa bu ara sacım çok dökülüyo bi topikde okumuştm kuru mayayı macun gibi yapıp sac diplerine sürün diye onu uyguladım yani sacımı mayaladım bekliyom birzdan yıkarım bikac kez yapim bakam sonuç ne olcek:Saruboceq::Saruboceq:

selam güselhatınlar..bu akşam iftara misafirlerim var.eltimcimler gelcek.hazırlık yapıyorumbi size selam ediyim didim..opuyorumnanaktan

biitom yaa bu ara sacım çok dökülüyo bi topikde okumuştm kuru mayayı macun gibi yapıp sac diplerine sürün diye onu uyguladım yani sacımı mayaladım bekliyom birzdan yıkarım bikac kez yapim bakam sonuç ne olcek:Saruboceq::Saruboceq:

canim benimde dökülüyor evet mayanin iyi geldigini duymustum
birde sarmisak diyorlarda ben yapmadim simdilik türkiyeden kayinvaldem ev yapimi
sabun vermisti onunla yikiyorum iyi geldigini söylüyorlar
bakalim ne olacak istersen bulabilirsen birde onu dene canimcimopuyorumnanaktan

canim benimde dökülüyor evet mayanin iyi geldigini duymustum
birde sarmisak diyorlarda ben yapmadim simdilik türkiyeden kayinvaldem ev yapimi
sabun vermisti onunla yikiyorum iyi geldigini söylüyorlar
bakalim ne olacak istersen bulabilirsen birde onu dene canimcimopuyorumnanaktan

sabunun adını yazsan bitenem bakarım bu arada samısagıda deniyorum ortadan kesip sac diplerime sürüyom bi hafta mayalıyom bi haftada sarmısak sürüyom bakalımkaydirigubbakcemile3

sabunun adını yazsan bitenem bakarım bu arada samısagıda deniyorum ortadan kesip sac diplerime sürüyom bi hafta mayalıyom bi haftada sarmısak sürüyom bakalımkaydirigubbakcemile3

canim sabunun adi yok ev yapimi sabun zeytinyagli kayinvaldem altinolukta almis o verdi bana kadinlar yapip satiyorlarmis

Back