Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kıslar..bugün pek bi keyifsiz kalktım.akşam midemi bozmuşum.hala onun sersemliği var:sinifsinif:
kızlar hepinize iyi günler nasılsınız ben dünden yorulmuşum biraz sehernazla eminönü mısır çarşısı gezdik alışveriş yaptık birazdan çıkacam oğlumun kontrolü var görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize iyi günler nasılsınız ben dünden yorulmuşum biraz sehernazla eminönü mısır çarşısı gezdik alışveriş yaptık birazdan çıkacam oğlumun kontrolü var görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3
günaydın kıslar..bugün pek bi keyifsiz kalktım.akşam midemi bozmuşum.hala onun sersemliği var:sinifsinif:
hayırlı geceler.ben uyuyamadım kalktım pcnin başına.nasılsınız... ben temizlik modundayım.insallah bitecek..:bbo:
günaydınlar canım geçmişler olsun geçen günde ben öyleydim oruçken daha fena hissediyo insan kendini herkes için güzel bigün olsun öptüm
gecmis olsun canim bir kac gündür benimde midem bir tuhaf eksime yapiyor![]()
canlar sağolun hepiniz..sanırmı üşütmedendi .amaşimcik bomba gibiymm.:sm_cool:geçmiş olsun bidenem kendine dikkat et cnmmm öptüm seniiiiopuyorumnanaktan
oh oh negüsel ya gezmişsiniz..bu arada oğluşunun nesi var bi tanemmkızlar hepinize iyi günler nasılsınız ben dünden yorulmuşum biraz sehernazla eminönü mısır çarşısı gezdik alışveriş yaptık birazdan çıkacam oğlumun kontrolü var görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3