Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydııııııııııın bacılarrrrrrrrrrrrr herkese hayırlı hafta sonlarıııııııııı bugün doktor kontrolum var bakalım ne diyecekkk bugün sabahladım sayılır beni bi ateş basıyo anlatamam valla menapoza mı giriyom ne bir haftadır yanıyommm bide yetmezmiş gibi böbreklerim başladı sancı yapmaya gideyim bakayım ne diyecek doktor civanımmm artı öğleden sorada kız bakamya gidicez eltimin oğluna ne kadar yoğunum dimiii:bbo:laelaelaelaelae rabbim hayırlısını versinnnnnnnn öptümmmmmmmmmm bacılarımmmmmmmmmmmm

iyi günler iyi hafta sonları herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan
canelim geçmiş olsun allah kolaylık versinopuyorumnanaktan

herkeslere güsel haftasonlarııı
canelim bacum geçmişolsun tatlım..dikkat et kendine..hadi allah iişinizi rast getirsinn

hayirli hafta sonlari canlarimopuyorumnanaktan

canelcim gecmisler olsun rabbim sifa versin insallah canim:Saruboceq:opuyorumnanaktan
hayirlisi olsun insallah isleriniz rast gitsin:Saruboceq:

selam yurdumun güzel insanları.nasılsınız.ben geçmişi okuyamadım.umarım herkes çok iyidir..ben çok iyiyim.koşturup duruyom....hepinize hayırlı iftarlar...görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam yurdumun güzel insanları.nasılsınız.ben geçmişi okuyamadım.umarım herkes çok iyidir..ben çok iyiyim.koşturup duruyom....hepinize hayırlı iftarlar...görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyiz canim benim senin iyiligine duaciyiz
sanada hayirli iftarlar olsunopuyorumnanaktan

image001

herkesler iyi geceler bereketli sahurlar

ben geldimmm gece kuşunuz.eminem geldim bacım.ay bende çok özlüyom sizleri.ama gündüz hiç işlerim bitmiyo.bide ramazan çarptı.aç lık fena bişeymiş ya.ALLAHIM KİMSEYİ AÇ BIRAKMASIN..:Saruboceq::Saruboceq:

ben geldimmm gece kuşunuz.eminem geldim bacım.ay bende çok özlüyom sizleri.ama gündüz hiç işlerim bitmiyo.bide ramazan çarptı.aç lık fena bişeymiş ya.ALLAHIM KİMSEYİ AÇ BIRAKMASIN..:Saruboceq::Saruboceq:

hoş geldin he valla gece kuşusun bacım gündüzleride gel işi bıraktın daha çok işin var dediğin gibi ramazanlık canım olsun biz seni seviyoruzzzzz öptümopuyorumnanaktan

güzel yurdumun güzel hatınlarıı...zafer bayramınız kutlu olsunnturkbayragi
nassınz bakkem..hepiciğinizi öpüyorummŞeniz
sehernazcım yazn harika bayıldımmmalkisalkisalkis

Back