Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın kıslar .
.valla bugünlerde keyfim yerinde..eşimin sağlığı konusunda bazı problemlerim vardı.çok şükür tahlilleri temizçıktı..allah kimseyi sağlıkla sınamasın..
gözün aydın cnm allah şifa versinn opuyorumnanaktan
iyi günler hanımlar

33wqq7r.jpg

sanada iyi günler cnmmm

günaydın canım olmaz olurmu biz 4 kız kardeşiz abimler hariç biablam antakyada hemde annemle yanyana oturuyolar bi ablamda erzinde ben alanyada kızkardeşimde almanyada birbirimizi özlüyoruz:delphin: oyüzden genelde msnde görüşüyoruz kızkardeşimle keşke daha yakın olabilseksenağlama valla sehernazımla emine ablamı kıskanmıyo degilimkaydirigubbakcemile5 çok öptüm canım

dogru canım yakın olmak gibi varmı ben çok şanslıyım kardeşler çok uzak degiliz hele emine ablam günde iki sefer gelir zati gelmezse çokk sıkılırım her yere beraber gidriz arda bi de küseriz ama bi cay yaparım barışırızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tünaydın kıslarrrrrrrrr..nassınız bakkemmopuyorumnanaktan
saol canımm seninde gözün aydın temiz cıkmış allah hepimize saglık sıhhat afiyet versina.s.

hayirli günler canlarimopuyorumnanaktan
selam bitoosumm sanada hayırlı günlera.s.

siz akşamları takılıyorsunuz bense gündüz kkda olabiliyorum yakalayamıyorum bir tüelü muhabbetlerinizi :((

vala bazen bizlerde denk gelmiyok arda bir cakışıyozz nassın bacımmma.s.

hayırlı cumalar herkese buarada ben iftara ne yemek yapcam diye düşünmekten bi hal oldum neyapsam ya bi fikir verin bana , emine ablam benim bi kaynım istanbulda zaten ama ne biz onlara gideriz nede onlar bize gelir kardeşler arası iletişimsizlik diyeyim pek birbirlerine baglı degiller malesef ama bikaç arkadaşımda orada inşallah bigün gelcez istanbula grşmek kısmet olur dilerim

hayırlı cumalar herkese buarada ben iftara ne yemek yapcam diye düşünmekten bi hal oldum neyapsam ya bi fikir verin bana , emine ablam benim bi kaynım istanbulda zaten ama ne biz onlara gideriz nede onlar bize gelir kardeşler arası iletişimsizlik diyeyim pek birbirlerine baglı degiller malesef ama bikaç arkadaşımda orada inşallah bigün gelcez istanbula grşmek kısmet olur dilerim

inşallah canım niye olmasın görüşürüzzemuszemus
herkezlerede iyi akşamlaropuyorumnanaktan

Back