Bütün iller Toplandık,Toplandık....

sagolasin eminecim nasilsin canim neler yapiyorsun

iyim biitoosum nolsun oruçluyken öylene kadar iyimde sonra bi halsizlik başlıyo çok tuaf oluyom günler uzun ama allah kolaylığını veriyo sen nasılsın ne zamandır görüşemedik ya valla koşuştur dur evde sıcak çok oturulmuyo pc başında

ne yapayim canim valla is güc zaman geciriyoruz rabbim gücünü veriyor kabul etsin insallah cümlesinin kini burasida baya sicakti fakat simdi arasira yagmurlu iyi oluyoropuyorumnanaktan

iyi bari yağmur var buraya bayğıdır yağmadı bende annamdeydim geldim seher akşamları çaya gelin diyo komşularda geliyo iyide oluyo muhabet ediliyo

iyiyim çok şükür kızkardeşimle grşüyodum almanyayla o kapattı eşim geldi şimdi bakınıyodum bende sizleri sormalı sizler nasılsınız

emine ablamlar negüzel sehernazıma gidiyolar valla ben iftarı bile yalnız açıyorum eşim işte oldugu için yakın olsada bizde gitsek

hayırlı geceler iyi sahurlar ben kaçtım grşrz öptüm

sizde memlekette gelin olan olmamış hep gurbetsiniz anlaşılan ;ama olsun birbirinizi daha iyi anlarsınız

günaydın canım olmaz olurmu biz 4 kız kardeşiz abimler hariç biablam antakyada hemde annemle yanyana oturuyolar bi ablamda erzinde ben alanyada kızkardeşimde almanyada birbirimizi özlüyoruz:delphin: oyüzden genelde msnde görüşüyoruz kızkardeşimle keşke daha yakın olabilseksenağlama valla sehernazımla emine ablamı kıskanmıyo degilimkaydirigubbakcemile5 çok öptüm canım

iyi günler hanımlar

33wqq7r.jpg

Back