Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bacılarrrrrrrrrrrr naılsınız valla ben baston yutmuş gbi oturuyom doktorum bel için korse verdi valla dimdik oturuyorum aynı bülent ersoy gibi kaydirigubbakcemile3 ya ne rahat yatabiliyorum nede rahat iş yapabiliyorum işin kötüsü korseyi 3 hafta takmam lazımkafamçokkarıştı offff offffff
herkese selamlar ramazanınız nasıl geçiyo valla benim başım fena agrıyo daha dogrusu kan şekerim düşüyo ara ara canelim geçmişler olsun canım sabredecen artık geçene kadar emine ablacım inşallah şimdi daha iyisindir sanada geçmişler olsunherkese iyi akşamlar öptüm arkadaşlar
canım çok geçmiş olsun.saglık tan ötesi hiç önemdi degilmiş gerçekten.kib emi...opuyorumnanaktan
cnm çok saol sende kendine ii bak öptümmmmopuyorumnanaktan göremiyorum seni sık sık kk da hayırdır bacımmm
hayırlı gecelerrr bereketli sahurlarrkaydirigubbakcemile3
iftardan sona komşular emine bacım bana caya geldiler bi oturmuşukki vakit nasıl geçti anlamadık saat oniki olmuş:içelim:
ohhhhhhhh bacım sefanız olsun ama insan bi haber eder dimi yaneeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhhhhhhh bacım sefanız olsun ama insan bi haber eder dimi yaneeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gÜnaydın
hayırlı oruclar
evİĞnİzden bereket huzur para saĞlık eksİk olmasınnnnnn
günaydın kızlar
iyi günler egemopuyorumnanaktan
![]()
iyi günler bacımopuyorumnanaktanbendende herkeslere günaydınnnn bacılarrrr öpüldüzzzzkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun gözün aydın temiz çıkmiş allah herkeze sağlık sıhhat versin canım her zaman keyifli günlerin olsunopuyorumnanaktangünaydın kıslar .
.valla bugünlerde keyfim yerinde..eşimin sağlığı konusunda bazı problemlerim vardı.çok şükür tahlilleri temizçıktı..allah kimseyi sağlıkla sınamasın..