selamlarrrrropuyorumnanaktan
günaydın bacılarrrrrrrrrrrr naılsınız valla ben baston yutmuş gbi oturuyom doktorum bel için korse verdi valla dimdik oturuyorum aynı bülent ersoy gibi kaydirigubbakcemile3 ya ne rahat yatabiliyorum nede rahat iş yapabiliyorum işin kötüsü korseyi 3 hafta takmam lazımkafamçokkarıştı offff offffff
günaydın bacılarrrrrrrrrrrr naılsınız valla ben baston yutmuş gbi oturuyom doktorum bel için korse verdi valla dimdik oturuyorum aynı bülent ersoy gibi kaydirigubbakcemile3 ya ne rahat yatabiliyorum nede rahat iş yapabiliyorum işin kötüsü korseyi 3 hafta takmam lazımkafamçokkarıştı offff offffff
saol cnm benimmm öptümmmmmmmcok gecmis olsun canim kendine dikkat et opuyorumnanaktan
kardeşinede allah şifa versin iyi dileklerin için saol cnmopuyorumnanaktançok geçmş olsun cnm,allah yardımcın olsun,:teselli:
kızkardeşimde aynı durumda ondan biliyorum çok zor olduğunu,
ama sağlığın için sabretmen lazım biliyosun, çok öpiim seniŞeniz
iyi geceler canlarimopuyorumnanaktan
herkese selamlar ramazanınız nasıl geçiyo valla benim başım fena agrıyo daha dogrusu kan şekerim düşüyo ara ara canelim geçmişler olsun canım sabredecen artık geçene kadar emine ablacım inşallah şimdi daha iyisindir sanada geçmişler olsunherkese iyi akşamlar öptüm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?