Bütün iller Toplandık,Toplandık....

aslen nevşehir ın urgup ılcesındenım ama kayseride yaşıyoruz kapadokya ya mutlaka gelin kıslar beklerimmmm:dance::kedi:
hoş geldin bacımmmopuyorumnanaktan

ben de aslen aksaraylı biri olarak evet kesinlikle kapadokya her insanın görmewsi gereken bir yer diyebilirim

ya ben kapodakyayı çok merak ediyorum aslında...insallah bi gün yaşlanmadan gideriz eşimle

günaydınlar güzel bi cumartesi diliyorum çok öptüm

günaydılar herkeze iyi bir hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktan
bende biraz üşüttümmü ne karın ağrısı isal mukabeleyede gidemedim bi bakıpta çıkayımopuyorumnanaktan

günaydın bacılarrrrrrrrrrrr naılsınız valla ben baston yutmuş gbi oturuyom doktorum bel için korse verdi valla dimdik oturuyorum aynı bülent ersoy gibi kaydirigubbakcemile3 ya ne rahat yatabiliyorum nede rahat iş yapabiliyorum işin kötüsü korseyi 3 hafta takmam lazımkafamçokkarıştı offff offffff

kısmetsiz kedim bitosum iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3

canelim gayret et biraz yoksam bel fıtıgının agrısı çokk kötü inş böle atlatırsın geçmişler olsunkaydirigubbakcemile3

eminee bacımada geçmişler olsunkaydirigubbakcemile3

herkeslere keyifli güzel pazarlarkaydirigubbakcemile3

canelim gayret et biraz yoksam bel fıtıgının agrısı çokk kötü inş böle atlatırsın geçmişler olsunkaydirigubbakcemile3

saol bacım valla dikkat etmeye çalşıyorummm:1hug:

günaydın bacılarrrrrrrrrrrr naılsınız valla ben baston yutmuş gbi oturuyom doktorum bel için korse verdi valla dimdik oturuyorum aynı bülent ersoy gibi kaydirigubbakcemile3 ya ne rahat yatabiliyorum nede rahat iş yapabiliyorum işin kötüsü korseyi 3 hafta takmam lazımkafamçokkarıştı offff offffff

oy oy canım geçmişolsun..ama sabret ki iyileşebil...dikkat et kendüne..opuyorumnanaktan

canımm sanada iyi pazarlar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back