Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın,hayırlı cumalar

ramazan013.jpg

aslen nevşehir ın urgup ılcesındenım ama kayseride yaşıyoruz kapadokya ya mutlaka gelin kıslar beklerimmmm:dance::kedi:

canelim geçmiş olsun hayırdır hastaneyi kapatacak kadar neyniz vardı geçmişler olsun canım allah hastaneye düşürmesin bidaha çok ugraştırıyolar çünkü çok öptüm canım

saol cnm benim valla birazdan emar sonuçlarımı almaya gidicem galiba bel fıtığından şüpheleniyor doktorum zaten boyun fıtığım vardı bide bu takım tamam olcak

saol cnm benim valla birazdan emar sonuçlarımı almaya gidicem galiba bel fıtığından şüpheleniyor doktorum zaten boyun fıtığım vardı bide bu takım tamam olcak

abaoov gülüm benim de en çok korktugum iştir bu bende de boyun fıtıgı vbar bel de gittişse senin tam oduna dönmüşsündür put gibi neyse bitanem can sıkmayayım çok geçmişler olsun

kısmetsizzkedi kardeşin nerden geldi bacım..askerdenmi yoksa..
yok canım.zaten bi tanecik kıs kardeşim var.oda master öğrencisi..okuldaki görevi nedeniyle 1aydır yoktu karsa gitmişti.o geldi.bi tane kardeş oluncada çok kıymetli oluyooo.çok özlemişim sevincimi herkeşler duysun istedim..zemuszemus

iyi akşamlar bacılar nasılsınız ben çok yorgunum sabah 7 den beri hastanelerde koşturuyorum eltimi götürdüm görümcem öteki görümcemin kızı ben bugün hastaneyi kapattık sadece bize bakın dedikkaydirigubbakcemile3 allahım ne kadar yoruldum yaa allah derrt verip derman aratmasın bütün hastalara şifa vrsinn
anaammmm bacum geçmişler olsun..valla bende dün teyzemi götürdüm hastaneye..gerçekten insan çok yorulyo..sende dikkat et kendin bacum.
allah bütün hastalara şifa versin.dermansız dert veripte derman aratmasınn

gecmisler olsun canim benim insallah sonuclar iyidir :Saruboceq:
yok canım.zaten bi tanecik kıs kardeşim var.oda master öğrencisi..okuldaki görevi nedeniyle 1aydır yoktu karsa gitmişti.o geldi.bi tane kardeş oluncada çok kıymetli oluyooo.çok özlemişim sevincimi herkeşler duysun istedim..zemuszemus

gözün aydin canim kiymetlidir tabiki rabbim cümlesini bagislasin eksikliklerini göstermesin:Saruboceq:opuyorumnanaktan

abaoov gülüm benim de en çok korktugum iştir bu bende de boyun fıtıgı vbar bel de gittişse senin tam oduna dönmüşsündür put gibi neyse bitanem can sıkmayayım çok geçmişler olsun
valla cnm aynen dediğin gibi be fıtığımda varmış bel korsesi verdi 3 hafta 24 saat takıcan dedi ne ypcam bilmiyorum rabbim kötü hastalık vermesin ama bu sıcaktada çekilmez yaniiikafamçokkarıştı
anaammmm bacum geçmişler olsun..valla bende dün teyzemi götürdüm hastaneye..gerçekten insan çok yorulyo..sende dikkat et kendin bacum.
allah bütün hastalara şifa versin.dermansız dert veripte derman aratmasınn
aminnnnn bacım ya saolasınn
gecmisler olsun canim benim insallah sonuclar iyidir :Saruboceq:
yok iyi deyil bitoosum bel fıtığı çıktı valla bide boyundada var allah yardım etsin bana :gitme:

gözün aydin canim kiymetlidir tabiki rabbim cümlesini bagislasin eksikliklerini göstermesin:Saruboceq:opuyorumnanaktan

yok canım.zaten bi tanecik kıs kardeşim var.oda master öğrencisi..okuldaki görevi nedeniyle 1aydır yoktu karsa gitmişti.o geldi.bi tane kardeş oluncada çok kıymetli oluyooo.çok özlemişim sevincimi herkeşler duysun istedim..zemuszemus[/QUg gözün aydın bacımmm kıymetlidir bilmemmi rabbim sizleri ayırmasın cnm:Saruboceq:

geçmiş olsun canım.ablamdada var biliyom çok agrıları oluyo.ama onun biraz tehlikeli..ameliyat önerdi doktor ama ablam korkuyo ameliyat olmaktan...ALLAH herkesin şifasını versin...:Saruboceq::Saruboceq:

oh oh ne güzel.gözün aydın canım....bayada uzakmış ya.gitsen gidemezsin...kafamçokkarıştı

Back