Ben doktorun çıkardığı ameliyat sonuçlarına şapka çıkarıyorumkullandığı teknik ne bilmemem anlamam ama gördüğüm k.k.daki arkadaşlarımın ameliyat izleri şekilleri hepsi çok başarılı
bende bu ameliyatlara yakın birisi olarak kesinlikle takdir ettim e sizin bacaklar nerdeeeeee :? yok resim
Beni bizim kızlar canlı görmüştü lopezimdoktora gittiğinde bak bacak resimlerine benim bazı bölgelerde çukurluklar oluşmuştu onlarda alınan yağlar ile dolduruldu benim fotodan bacaklarımı tanırsın o kadar kalın şekilsiz bacak daha önce görmemişsindir
hadi bakalım senide gönderiyoruz ameliyata
heyecan artarak devam etmekte. son altının son saatleri
Beni bizim kızlar canlı görmüştü lopezimdoktora gittiğinde bak bacak resimlerine benim bazı bölgelerde çukurluklar oluşmuştu onlarda alınan yağlar ile dolduruldu benim fotodan bacaklarımı tanırsın o kadar kalın şekilsiz bacak daha önce görmemişsindir
anlıyorum benim de bir o kadar kötüüü neyse siz kurtuldunuz darısı başıma :)
bu arada acaaaaip iştahım açıldı. az önce oğlumdan kötek gibi laf yedim... babası sandviç yapmıştı yedin mi annecim diye sordum "senden gizli yiyorum çünkü sen ne zaman görsen canın çekiyo benden alıyosun" dedi yaaaaaaa....
uzun zamandır yoksun,iyindir umarım merak ettim seni
Kartopum ogülüm iyi bi sıkıntı yok işler yoğun o yüzden giremiyor yarın yazar mutlaka
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet ?
Selam kizlar.Bugun aneyy gunu.Aman da aman nefis seyler hazirlamis bugun de.num num num yidim yidim sistim.Aksama gorusuruz byee
sya'da bebek bakıcısı dehşeti!..
9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı..
07.02.13 15:00 | 956 kez okundu
Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Karsnoyarsk kentinde, 9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı. Evin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler üzerine olaya el koyan görevliler, bakıcı kadın hakkında dava açtı.
İşte o kan donduran görüntüler!..
İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..
izlerken ağladım çok kötü oldum...
sacit aslan com. video çıkmamış
yaa merakıma yenildim baktım valla benimde sinirlerim bozuldu, ben eve bakıcı alıpta gizli kamera koymanın alemini anlamıyorum
kamera varsa evde heryerde olsun kadında bunu bilsin izlendiğini bilsin, böyle testi kırıldıktan sonra müdahale etmenin bi anlamı yok ki ya..
felaket resmenya nasıl bir vicdandr bu lanet olasu buruşuk nişanba elime geçse parçalarım o çocugun annesinin yerinde olsam acımıyoda çat çat vuruyo ufacık cocugasya'da bebek bakıcısı dehşeti!..
9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı..
07.02.13 15:00 | 956 kez okundu
rusya'nın sibirya bölgesindeki karsnoyarsk kentinde, 9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı. Evin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler üzerine olaya el koyan görevliler, bakıcı kadın hakkında dava açtı.
Işte o kan donduran görüntüler!..
Izlemek için haberin videosuna tıklayınız!..
Izlerken ağladım çok kötü oldum...
Sacit aslan com. Video çıkmamış
felaket resmenya nasıl bir vicdandr bu lanet olasu buruşuk nişanba elime geçse parçalarım o çocugun annesinin yerinde olsam acımıyoda çat çat vuruyo ufacık cocuga((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?