Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydinnnnn hastayim kemiklerim tek tek agriyor basim allahim bu ne evde cit yok yok komsumun evde yürümesi basimi agritiyor düsün bu güne kadar duymamistimmmm
ayak sesi felannnn:2::2::2::2:

çok çok geçmiş olsun. herkes dökülüyor tek tek. o ayak sesleri beyni deler ya. tık tık tık tık çin işkencesi resmen.... Allah kolaylık versin...

sanada gecmis olsun ares allahim bu ne bicim hastalikkkk insanin bel kemigi agrirmi valla agriyorr
hadi ordan velet ne cadisi diyeydinn ay cocuklar felaket birseylerrrrrrr

sanada gecmis olsun ares allahim bu ne bicim hastalikkkk insanin bel kemigi agrirmi valla agriyorr
hadi ordan velet ne cadisi Diyeydinn ay cocuklar felaket birseylerrrrrrr

evet öleler ya :) ayy ama hakket çok felaket duruyo cocuk n eyapsın eve kapadım kendimi perdeleride örttüm haha kimse gelmesin diye :)

lopezim, fotoları yükledikten sonra albüm tipi diye bi seçenek var orada özel ve herkes diye iki kutucuk var özeli işaretlersen sadece arkadaşların görür... yani böle olmalı ben o şekilde yapmıştım....

Düşersin buralara,gelirsin buralara.Hiç pas vermeycem sana

Ay kızlar saat 11.30.da buluştum benim tayfayla akşam 7.ye kadar bir muhabbet bir dedikodu çok eğlendim çok aman birde yedik içtik sorma gitsin

Sana gel diyecektim ama sıkılırsın belki dedim tanımadığın için kimseyi

demek bitek sen kaportayı yenilettin he ayy çok güldüm jelesec anne yaa
ben bu yaştan başladım anca toparlarım kaportamı
yok ama benimki daha çok modifiye ye kaçıyor

senin ki küçük dokunuş gelin senin heryer düzgün gördük

ohhh sefan olsun ne güzel geçmiş günün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…