günaydinnnnn hastayim kemiklerim tek tek agriyor basim allahim bu ne evde cit yok yok komsumun evde yürümesi basimi agritiyor düsün bu güne kadar duymamistimmmm
ayak sesi felannnn:2::2::2::2:
geçmiş olsun canım benimya bu aralar salgın galiba benmde yüzümde uçuk çıktı ve biri tam burnumun ucunda ve kocaman ve komşumun oğlu bana cadı dediii :)) çok korkunç duruyorum ateş artık dışa vuruyo allahım nasıl bir grip bu ya :)
çok çok geçmiş olsun. herkes dökülüyor tek tek. o ayak sesleri beyni deler ya. tık tık tık tık çin işkencesi resmen.... Allah kolaylık versin...
sanada gecmis olsun ares allahim bu ne bicim hastalikkkk insanin bel kemigi agrirmi valla agriyorr
hadi ordan velet ne cadisiDiyeydinn ay cocuklar felaket birseylerrrrrrr
Gidersin ziyarete yakından görürsün
mailine hemen bak
evet öleler ya :) ayy ama hakket çok felaket duruyo cocuk n eyapsın eve kapadım kendimi perdeleride örttüm haha kimse gelmesin diye :)
Jelesec beni sevdi o yuzden güzel dio yoksa normal bir hatunum bişey ypk resim yükleyince herkes görüyormuş herşeyi bilemediğim için burada zaman alacak cözmem :)
Ben sana santim santim tarif ederim.Sen yeter ki koy lopezim
tamam hazırım ne yapmam gerekio sadece sizin görmeniz için
lopezim, fotoları yükledikten sonra albüm tipi diye bi seçenek var orada özel ve herkes diye iki kutucuk var özeli işaretlersen sadece arkadaşların görür... yani böle olmalıben o şekilde yapmıştım....
tamam tek arkadaşım var süper :) teşekkürler
umarım yardımcı olabilmişimdir... kolay gelsin sana...
Düşersin buralara,gelirsin buralara.Hiç pas vermeycem sana
Maillerine bak jembırlenk
demek bitek sen kaportayı yenilettin he ayy çok güldüm jelesec anne yaa
ben bu yaştan başladım anca toparlarım kaportamı
yok ama benimki daha çok modifiye ye kaçıyor
Ay kızlar saat 11.30.da buluştum benim tayfayla akşam 7.ye kadar bir muhabbet bir dedikoduçok eğlendim çok aman birde yedik içtik sorma gitsin
Sana gel diyecektim ama sıkılırsın belki dedim tanımadığın için kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?