Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

valla güvendim bi kere dönüş yok

Bak ben peşin peşin söyleyeyim hiç kimseye güvenme kendin kararını ver ol abi sonra bize nok atma yok siz dediniz bende gittim oldum dinlemem kırarım kafanı yok yok k.nanana söylerim o kırar

haklısın sanırım bizde doğumdan sonra için düşündük artık eşim beğenmesine beğeniyoda ben beğenmiyorum aynaya bakmak işkence gibi yahu :) 2 yıl beklemeyen için kolay geçio ama bekleyen için baya uzunnn bi zaman gibi geliyo :) neyse inşallah bebiş olurda belki onla vakit geçiçrirken çabuk geçer zamanım :)

çokkkkk geçmiş olsun. Umarım biran önce geçer.
inşallah canım iyileşiyim derken daha kötüym bugün portakal suyu içmekten portakala döndüm :)

hahahah nldglp haha canım benim haha hiç gülesim yoktu aklına nerden geldi tekerleme söylemek alah sneide güldürsün canm benmmm.. :)

çok geçmiş olsun.
teşekürler toprak saoll inşallah geçer..

çok çok çok geçmiş olsun güzelim yaa inşalah çabucak atlatırlar bu ara salgın bu hastalıkkk ifsss

Gerçekler acıdır bebem :2: yarın ki tayfa da gram estetik yok hepsi fıstık bi ben içlerinde kaportayı yenilettim

demek bitek sen kaportayı yenilettin he ayy çok güldüm jelesec anne yaa
ben bu yaştan başladım anca toparlarım kaportamı
yok ama benimki daha çok modifiye ye kaçıyor

günaydinnnnn hastayim kemiklerim tek tek agriyor basim allahim bu ne evde cit yok yok komsumun evde yürümesi basimi agritiyor düsün bu güne kadar duymamistimmmm
ayak sesi felannnn:2::2::2::2:

günaydinnnnn hastayim kemiklerim tek tek agriyor basim allahim bu ne evde cit yok yok komsumun evde yürümesi basimi agritiyor düsün bu güne kadar duymamistimmmm
ayak sesi felannnn:2::2::2::2:

geçmiş olsun canım benimya bu aralar salgın galiba benmde yüzümde uçuk çıktı ve biri tam burnumun ucunda ve kocaman ve komşumun oğlu bana cadı dediii :)) çok korkunç duruyorum ateş artık dışa vuruyo allahım nasıl bir grip bu ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…