Aman hadi gözün aydın panik yapınca sen bende yaptım:))) ama bayıldım çok hoş hatunsun nasıl bekar kaldın sen hayret![]()
arzayımda malum ikizler burcuyum çok teşekkürler siz iyi gözle baktığınız için güzel buldunuz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman hadi gözün aydın panik yapınca sen bende yaptım:))) ama bayıldım çok hoş hatunsun nasıl bekar kaldın sen hayret![]()
ay ben silebildim zannettim olmamışmı hala varmı ,?ay sizide yordum :) şaşkın ördek yavrusu ben :)
Ares cim geçmiş olsun.Bugün benim oğlum da sabah kalktığında boğazları yanıyor ve zor yutkunuyordu.Doktora gittik.Antibiyotik,gargara,nurofen verdi.Bol portakal greyfurt ve limon karışımı yaptım ona.Derken akşamüstü bir baktım tık tık kapı çalındı.Eşim.Alev ateş yanıooAneeem dedim bu ne
Hemen onu da uzattık bi yatağa.1 saat önce 39.5 du ateşi.Hemen sirkeli su yaptım.Tir tir titriyor yatağın içinde.Vallaha inşallah bana neyin gelmez bu gıcık mikroplar.Ben de kendimi ha paso yemek yapmaya verdim.Çok da özledim dedim bi gireyim topiğime
Benden şimcilik haberler bu kadar.
yok yok silinmiş merak etme![]()
arzayımda malum ikizler burcuyum çok teşekkürler siz iyi gözle baktığınız için güzel buldunuz :)
hııııım anladım ikizler burcu sevgilim vardı geçmişte eğlenmek güzel vakit geçirmek için iyi ama denge arama bu burçta![]()
denge mi o ne :)
denge mi o ne :)
ben çıkıyorum malum yarın iş hepinşze sonsuz teşekkürler cumaya kadar netleşecek durumum sizlere haber vericem sizlerde beni habersiz bırakmayın öpüyorum herkesi iyi geceler :)
Lopeeez hani beeeeeyyynnnben göremedim o güzel yüzü yaaa
![]()
yalanım yok taş gibi hatun yüzü de bebek gibi
Off yaa ben göremedim yaa:95:
valla bir haftadır çok çok ünlü nişantaşı civarındaki dr ları okuyordum sonra buraya nasıl geldim bende bilmiyorum burdan okuyup ercan beyin sitesine girdim memerioldan da randevu aldım gittim :) yani sayenizde oldu gerçekten :) thx
Şimcik kızlar benim şu iki miniği ihtiyaç molasına çıkartmam gerekiyor.Yarım saate burdayım.Kaybolmayın haa
Eki Görüntüle 625383
şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. ben de burdan buldum doktorumu arkadaşlar sağolsun. salı günü ameliyatfeci tırsmakla birlikte doktoruma güveniyorum. sırf arkadaşlardan dolayı birde çok güleryüzlü bir insan. insanı rahatlatıyor. tek görüşmeyle içim ısındı
umarım sonuçlarımız istediğimiz gibi olur.....
Of ya takıldım buraya banyom var ojem var yarına süsü püs işim var![]()