Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ares cim geçmiş olsun.Bugün benim oğlum da sabah kalktığında boğazları yanıyor ve zor yutkunuyordu.Doktora gittik.Antibiyotik,gargara,nurofen verdi.Bol portakal greyfurt ve limon karışımı yaptım ona.Derken akşamüstü bir baktım tık tık kapı çalındı.Eşim.Alev ateş yanıoo:37: Aneeem dedim bu ne:27: Hemen onu da uzattık bi yatağa.1 saat önce 39.5 du ateşi.Hemen sirkeli su yaptım.Tir tir titriyor yatağın içinde.Vallaha inşallah bana neyin gelmez bu gıcık mikroplar.Ben de kendimi ha paso yemek yapmaya verdim.Çok da özledim dedim bi gireyim topiğime:8: Benden şimcilik haberler bu kadar.

ya geçmiş olsun yavru.. çabucak geçsin inşallah...

ben çıkıyorum malum yarın iş hepinşze sonsuz teşekkürler cumaya kadar netleşecek durumum sizlere haber vericem sizlerde beni habersiz bırakmayın öpüyorum herkesi iyi geceler :)

İyi uykular sana :21: duanı et herşeyin hayırlısı olsun :34: bende öptüm sevgiler:16:

valla bir haftadır çok çok ünlü nişantaşı civarındaki dr ları okuyordum sonra buraya nasıl geldim bende bilmiyorum burdan okuyup ercan beyin sitesine girdim memerioldan da randevu aldım gittim :) yani sayenizde oldu gerçekten :) thx

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. ben de burdan buldum doktorumu arkadaşlar sağolsun. salı günü ameliyat :D feci tırsmakla birlikte doktoruma güveniyorum. sırf arkadaşlardan dolayı birde çok güleryüzlü bir insan. insanı rahatlatıyor. tek görüşmeyle içim ısındı :D umarım sonuçlarımız istediğimiz gibi olur.....

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. ben de burdan buldum doktorumu arkadaşlar sağolsun. salı günü ameliyat :D feci tırsmakla birlikte doktoruma güveniyorum. sırf arkadaşlardan dolayı birde çok güleryüzlü bir insan. insanı rahatlatıyor. tek görüşmeyle içim ısındı :D umarım sonuçlarımız istediğimiz gibi olur.....

aman linacım bize güvenme sen doktoruna güven :34:

Back