Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Senin de kaporta amma bozukmuş be Jelesenk

hahahahah bana diyene bak Allah tan doktorumu buldum ayak parmağına kadar estetik olabilirim sorun yok

estetiksizler bu hastalığı anlamaz napıyım ben böyle mutluyum rahatsızsan ya atacaksın hayatından(kestirip küçültüp) yada yenisini taktıracaksın bu burun olur meme olur :)

sevdim seni lopez bende senin gibi düşünüyorum da eşim pek memnunu değil bu para verme durumlarından kestirip yenisini taktırmak şart bazen

valla bacaklarıma harcayacak son paradır bu ameliyat almadığım krem olmadığı işlem kalmadı hala incelmiorsa yazıklar olsun :)

Şimcik kızlar benim şu iki miniği ihtiyaç molasına çıkartmam gerekiyor.Yarım saate burdayım.Kaybolmayın haa

Eki Görüntüle 625383

yerim onları hadi götür işet yarın senin o tarafta buluşacağım benim kankilerle erken dağılırsak kahveye gelirim sana

bende de var iki tane can biri lopezim diğeri kipam :)

oooo sende de mi var hııım tanıştırın nlglpd nin kilerle

Son düzenleme:

yaza kadar olsun da şort giyeyim 33 yaaşında öncesinde olmasa da olur vücud ödemi 2 3 aydan önce atmıyor bunu tecrübe ettim ama yeterki sonuç olsun :)

benimkilerden dişi olan rot lopez vahsi malum bayan :) 11 yaşında diğei kipam pittbul sokaktanevlat edinildi lopez arkadaş olmaz ama kipa çok sevecendir mutlaka tanıştırırız :)

yaza kadar olsun da şort giyeyim 33 yaaşında öncesinde olmasa da olur vücud ödemi 2 3 aydan önce atmıyor bunu tecrübe ettim ama yeterki sonuç olsun :)

Ameliyat sonrası doktor protein ağırlıklı beslen diyor 20.gün sonra yürüyüşe başlıyorsun haberin ola

yaza kadar incelir sin bu arada benim babamda bankacıydı

Ameliyat sonrası doktor protein ağırlıklı beslen diyor 20.gün sonra yürüyüşe başlıyorsun haberin ola

yaza kadar incelir sin bu arada benim babamda bankacıydı

ben zaten spora gidiyorum haftada 3 gün tabi operasyon sonrası daha da hızlanacak gerçi bu bacaklar spordan bu hale geldi çocukluktan beri tenis ,bisiklet patenle alt bacaklarada kas yaşlanınca da yağ :)

ben zaten spora gidiyorum haftada 3 gün tabi operasyon sonrası daha da hızlanacak gerçi bu bacaklar spordan bu hale geldi çocukluktan beri tenis ,bisiklet patenle alt bacaklarada kas yaşlanınca da yağ :)

Bisiklet ve step benim bacakları mahvetti sen daha iyi sonuç alırsın ben sürekli yapamadım sporu ameliyat sonrası

resimlerimi yüzü ekledim arkadaş secemediğim için bacakları daha iyileşince burada yükleyebileğim herkese açık olmadın die burada birinde dolgulu diğerinde dolgusuz sizce daha iyi değilmi

aman arkadaşım herkese açık oldu resimlerin tanınma kaldır rahatsız olursan silebiliyorsun

bu arada çok güzelsin ya maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…