Canım doktorun hasta pörtpöyü tek k.k.degilçok vardır tabi sana resim göstermiştir hastalarından burun çene olan var işinde gerçekten çok başarılı bir doktor sonucun iyi olacaktır
Senin de kaporta amma bozukmuş be Jelesenk
estetiksizler bu hastalığı anlamaz napıyım ben böyle mutluyum rahatsızsan ya atacaksın hayatından(kestirip küçültüp) yada yenisini taktıracaksın bu burun olur meme olur :)
valla bacaklarıma harcayacak son paradır bu ameliyat almadığım krem olmadığı işlem kalmadı hala incelmiorsa yazıklar olsun :)
Şimcik kızlar benim şu iki miniği ihtiyaç molasına çıkartmam gerekiyor.Yarım saate burdayım.Kaybolmayın haa
Eki Görüntüle 625383
bende de var iki tane can biri lopezim diğeri kipam :)
Merhaba Lopez.İnşallah her yönden anlaşabilirsin doktorla.Yüzde hücre nakli ilk duyuyorum senden.Ne amaçla yapılıyor bu operasyon?Bacakların mutlaka güzel olacaktır. Diğer topik de de yazdım.Hemen sonuç bekleme.YAza kadar nefis olur ama
benimkilerden dişi olan rot lopez vahsi malum bayan :) 11 yaşında diğei kipam pittbul sokaktanevlat edinildi lopez arkadaş olmaz ama kipa çok sevecendir mutlaka tanıştırırız :)hahahahah bana diyene bakAllah tan doktorumu buldum ayak parmağına kadar estetik olabilirim sorun yok
sevdim seni lopezbende senin gibi düşünüyorum da eşim pek memnunu değil bu para verme durumlarından kestirip yenisini taktırmak şart bazen
yerim onları hadi götür işetyarın senin o tarafta buluşacağım benim kankilerle erken dağılırsak kahveye gelirim sana
oooo sende de mi var hııım tanıştırın nlglpd nin kilerle
benimkilerden dişi olan rot lopez vahsi malum bayan :) 11 yaşında diğei kipam pittbul sokaktanevlat edinildi lopez arkadaş olmaz ama kipa çok sevecendir mutlaka tanıştırırız :)
son 3 yorumdan sonra eklerim bende çocuklarımın resmini :)
yaza kadar olsun da şort giyeyim 33 yaaşında öncesinde olmasa da olur vücud ödemi 2 3 aydan önce atmıyor bunu tecrübe ettim ama yeterki sonuç olsun :)
Sana özelden yazdım mesajindirim konusunda 1.2.kere rica et gerisini doktora bırak
Ameliyat sonrası doktor protein ağırlıklı beslen diyor20.gün sonra yürüyüşe başlıyorsun haberin ola
yaza kadar incelir sin bu arada benim babamda bankacıydı
ben zaten spora gidiyorum haftada 3 gün tabi operasyon sonrası daha da hızlanacak gerçi bu bacaklar spordan bu hale geldi çocukluktan beri tenis ,bisiklet patenle alt bacaklarada kas yaşlanınca da yağ :)
Sana özelden yazdım mesajindirim konusunda 1.2.kere rica et gerisini doktora bırak
ben bu yastan sonra bir alışabilsem pazarlığa
Bisiklet ve step benim bacakları mahvettisen daha iyi sonuç alırsın ben sürekli yapamadım sporu ameliyat sonrası
resimlerimi yüzü ekledim arkadaş secemediğim içinbacakları daha iyileşince burada yükleyebileğim herkese açık olmadın die burada birinde dolgulu diğerinde dolgusuz sizce daha iyi değilmi
aman arkadaşım herkese açık oldu resimlerin tanınma kaldır rahatsız olursan silebiliyorsun
bu arada çok güzelsin ya maşallah
aman arkadaşım herkese açık oldu resimlerin tanınma kaldır rahatsız olursan silebiliyorsun
nasıl silcem bilmiorum napcam
Sen özelden mesaj çekemediğin için site yönetimine yazdım bekleyelim bakalım kaldırırlar mutlaka merak etme
teşekkür ederim :) sildim rahatladım öğreniorum burayı yavas yavas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?