Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Senin de kaporta amma bozukmuş be Jelesenk:51:

hahahahah bana diyene bak :1: Allah tan doktorumu buldum ayak parmağına kadar estetik olabilirim sorun yok :9::9:

estetiksizler bu hastalığı anlamaz napıyım ben böyle mutluyum rahatsızsan ya atacaksın hayatından(kestirip küçültüp) yada yenisini taktıracaksın bu burun olur meme olur :)

sevdim seni lopez :16: bende senin gibi düşünüyorum da eşim pek memnunu değil bu para verme durumlarından :9: kestirip yenisini taktırmak şart bazen

valla bacaklarıma harcayacak son paradır bu ameliyat almadığım krem olmadığı işlem kalmadı hala incelmiorsa yazıklar olsun :)

Şimcik kızlar benim şu iki miniği ihtiyaç molasına çıkartmam gerekiyor.Yarım saate burdayım.Kaybolmayın haa:23:

Eki Görüntüle 625383

yerim onları hadi götür işet :1:yarın senin o tarafta buluşacağım benim kankilerle erken dağılırsak kahveye gelirim sana :7:

bende de var iki tane can biri lopezim diğeri kipam :)

oooo sende de mi var hııım tanıştırın nlglpd nin kilerle :34:

Son düzenleme:
Merhaba Lopez.İnşallah her yönden anlaşabilirsin doktorla.Yüzde hücre nakli ilk duyuyorum senden.Ne amaçla yapılıyor bu operasyon?Bacakların mutlaka güzel olacaktır. Diğer topik de de yazdım.Hemen sonuç bekleme.YAza kadar nefis olur ama:34:

yaza kadar olsun da şort giyeyim 33 yaaşında öncesinde olmasa da olur vücud ödemi 2 3 aydan önce atmıyor bunu tecrübe ettim ama yeterki sonuç olsun :)

hahahahah bana diyene bak :1: Allah tan doktorumu buldum ayak parmağına kadar estetik olabilirim sorun yok :9::9:

sevdim seni lopez :16: bende senin gibi düşünüyorum da eşim pek memnunu değil bu para verme durumlarından :9: kestirip yenisini taktırmak şart bazen

yerim onları hadi götür işet :1:yarın senin o tarafta buluşacağım benim kankilerle erken dağılırsak kahveye gelirim sana :7:

oooo sende de mi var hııım tanıştırın nlglpd nin kilerle :34:
benimkilerden dişi olan rot lopez vahsi malum bayan :) 11 yaşında diğei kipam pittbul sokaktanevlat edinildi lopez arkadaş olmaz ama kipa çok sevecendir mutlaka tanıştırırız :)

yaza kadar olsun da şort giyeyim 33 yaaşında öncesinde olmasa da olur vücud ödemi 2 3 aydan önce atmıyor bunu tecrübe ettim ama yeterki sonuç olsun :)

Ameliyat sonrası doktor protein ağırlıklı beslen diyor :34: 20.gün sonra yürüyüşe başlıyorsun haberin ola :34:

yaza kadar incelir sin bu arada benim babamda bankacıydı :34:

Ameliyat sonrası doktor protein ağırlıklı beslen diyor :34: 20.gün sonra yürüyüşe başlıyorsun haberin ola :34:

yaza kadar incelir sin bu arada benim babamda bankacıydı :34:

ben zaten spora gidiyorum haftada 3 gün tabi operasyon sonrası daha da hızlanacak gerçi bu bacaklar spordan bu hale geldi çocukluktan beri tenis ,bisiklet patenle alt bacaklarada kas yaşlanınca da yağ :)

ben zaten spora gidiyorum haftada 3 gün tabi operasyon sonrası daha da hızlanacak gerçi bu bacaklar spordan bu hale geldi çocukluktan beri tenis ,bisiklet patenle alt bacaklarada kas yaşlanınca da yağ :)

Bisiklet ve step benim bacakları mahvetti :ssz: sen daha iyi sonuç alırsın ben sürekli yapamadım sporu ameliyat sonrası

resimlerimi yüzü ekledim arkadaş secemediğim için :( bacakları daha iyileşince burada yükleyebileğim herkese açık olmadın die :( burada birinde dolgulu diğerinde dolgusuz sizce daha iyi değilmi

aman arkadaşım herkese açık oldu resimlerin tanınma kaldır rahatsız olursan silebiliyorsun

bu arada çok güzelsin ya maşallah

Son düzenleme:
Back