ben resmimi yükleme çalıştım ama 25 yorum dio yükleyemedim yüz umarım kalıcı oluyordur :) ama terslerse falan gidemem çok utanırım napıyım bilemedim bir türlükızmaz dimi yada bozulmaz , bana ilk girdiğimde sen niye geldin dedi sonra gösterince evet haklısın dedi :) valla hem evdekilerden hem iştekilerden gizli olunca maddi manevi yanlız kaldım sizlerden destek alıyorum burada :)
ben resmimi yükleme çalıştım ama 25 yorum dio yükleyemedim yüz umarım kalıcı oluyordur :) ama terslerse falan gidemem çok utanırım napıyım bilemedim bir türlükızmaz dimi yada bozulmaz , bana ilk girdiğimde sen niye geldin dedi sonra gösterince evet haklısın dedi :) valla hem evdekilerden hem iştekilerden gizli olunca maddi manevi yanlız kaldım sizlerden destek alıyorum burada :)
ocak yazmışım 23 şubat cumartesi die konuştuk ama :) valla ben yüzü çok olan var die düşünüyordum ilk örnek ben olucam demek ki :)
zaten gidince kadınlar kulubünden buldum sizi dedim ben daha önce meme küçültme ve burun ameliyatı oldum hatta liposuction ama uzun yıllardır ara vermiştim estetiğe böyle estetik fanlarını bulmak ve güvenilir bir doktor da bulmak çok güzel hepinize teşekkürler.Benim daha önce ameliyat olduğum doktorlarda da sorun yaşamadım allahıma şükürler olsun ki ancak onlar laser lipo yapmıyor klasik liposuction yapıyorlar bende liposuction yaptırıp mutsuz oldum çünkü sonuç sıfırdıo yüzden laser lipo bacaklarım için son sans :)
Amanın bizim senle sürecimiz benziyorilk bende bacaklardan klasik lipo oldum başka doktora bende memnun kalmadım daha kötü oldu öncesinden ben revizyon oldum Ercan beye hemde meme küçültme yakında da karın germe ameliyatım var
amin zaten memnuniyet olunca insan daha çok rahatlıyor birine iyi gelen diğerinin beklentisini karşılamıyabilir ama önemli olan doktora güven bizlerde evimizde yemek yakmıyormuyuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?