Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

selam benim yüzüm uzun elmacık kemiğinden yoksunum hem yüzdeki yorgun ifadeyi ortadan kaldırıyormuş hemde dolgunluk veriyor daha önce geçici dolgu ile elmacık kemiği olayını çözdüm ama kısa süreli olunca git gel çok zahmetli ve masraflı oluyor kalıcı bir çözüm için ercan bey söyledi olan yok galiba daha önce burda .

Vallahi tersleyecek en son kişidir lopez cim.Şaka bir yana ama doktorumuz gerçekten çok insancıl ve güzel yürekli bir insan.Umarım kendini iyice anlatabilirsen sana yardımcı olacaktır.

ocak yazmışım 23 şubat cumartesi die konuştuk ama :) valla ben yüzü çok olan var die düşünüyordum ilk örnek ben olucam demek ki :)

Yok be niye terslesin doktorun öyle bir yapısı yok çok ince seviyeli hastasını düşünen biri

sen niye geldin mi dedi demek paraya ihtiyacı yok indirim kesin yapar

zaten gidince kadınlar kulubünden buldum sizi dedim ben daha önce meme küçültme ve burun ameliyatı oldum hatta liposuction ama uzun yıllardır ara vermiştim estetiğe böyle estetik fanlarını bulmak ve güvenilir bir doktor da bulmak çok güzel hepinize teşekkürler.Benim daha önce ameliyat olduğum doktorlarda da sorun yaşamadım allahıma şükürler olsun ki ancak onlar laser lipo yapmıyor klasik liposuction yapıyorlar bende liposuction yaptırıp mutsuz oldum çünkü sonuç sıfırdı o yüzden laser lipo bacaklarım için son sans :)

ocak yazmışım 23 şubat cumartesi die konuştuk ama :) valla ben yüzü çok olan var die düşünüyordum ilk örnek ben olucam demek ki :)

Canım doktorun hasta pörtpöyü tek k.k.degil çok vardır tabi sana resim göstermiştir hastalarından burun çene olan var işinde gerçekten çok başarılı bir doktor sonucun iyi olacaktır

sana yapılacak bişi yok iyisin dedi ama pantolonu indirince futbolcu bacaklarımı görünce olur dedi :) bende o zaman güvendim hemen yürüyen para olarak görmediği için

Lopez sen bizi hangi topikten okudun takip ettin? Bak buraya bu gece yaz bir sürü msj.hemen dolsun 25 yorum.Yükle bakalım.Gerçekten merak ettim resimlerini.Hem sen de benim resimleri görürsün bu sayede Bak bakalım doktorun yaptığı sonuçları beğenecekmisin?

amin zaten memnuniyet olunca insan daha çok rahatlıyor birine iyi gelen diğerinin beklentisini karşılamıyabilir ama önemli olan doktora güven bizlerde evimizde yemek yakmıyormuyuz :)

Amanın bizim senle sürecimiz benziyor ilk bende bacaklardan klasik lipo oldum başka doktora bende memnun kalmadım daha kötü oldu öncesinden ben revizyon oldum Ercan beye hemde meme küçültme yakında da karın germe ameliyatım var

valla bir haftadır çok çok ünlü nişantaşı civarındaki dr ları okuyordum sonra buraya nasıl geldim bende bilmiyorum burdan okuyup ercan beyin sitesine girdim memerioldan da randevu aldım gittim :) yani sayenizde oldu gerçekten :) thx

Senin de kaporta amma bozukmuş be Jelesenk

estetiksizler bu hastalığı anlamaz napıyım ben böyle mutluyum rahatsızsan ya atacaksın hayatından(kestirip küçültüp) yada yenisini taktıracaksın bu burun olur meme olur :)

valla bacaklarıma harcayacak son paradır bu ameliyat almadığım krem olmadığı işlem kalmadı hala incelmiorsa yazıklar olsun :)

Şimcik kızlar benim şu iki miniği ihtiyaç molasına çıkartmam gerekiyor.Yarım saate burdayım.Kaybolmayın haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…